Aslinda turev fon almak lazim ya batar ya cikar mi hehe
Printable View
FGS ''QNB Finans Portföy Gümüş BYF'' bu fona tefasda bulamıyorum. Nasıl alınır bilgisi olan var mı?
Tefas calismiyor
Deneyen oldumu
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nkolay bono 12'den 11,25'e düşürmüş bugün
Altin fonları düşük geldi dün ons da dolarda iyiydi neden düşük geldi ki ala ala ben mu yanlış biliyorum
Son olarak fonlarım yapıkredi bankasında başka yere taşıyacağım. Yapı kredi fon virman işlemi yok diyor. Olmadığı için böyle bir işlem yapamayız diyorlar. Bununla ilgili nereye şikayette bulunabilirim. SPK yı aradım. Adamlar 1 gr bilgi vermiyor, herhangi bir bilgi almak için yazılı başvuru yapmak gerekiyormuş :)
Fon virmanı vardır
Bilen yoktur
Taşımak istediğiniz kuruma dilekçeyle başvurmanız lazım, tabi o kurumun bundan haberi varsa
Dilekçe örneğini geçmiş mesajlarımda paylaşmıştım.
Takasbankın kuruluş amacı böyle işler zaten, işlem onun üzerinden ilgili bankalarca halledilecek ve yapılacak.
INH fonunu nasıl alabiliriz. Ing de hesabım var ancak fonlar da görünmüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fonlarda hisse senetleri gibi menkul kiymet ve hisse senetleri gibi virmanı yapılabiliyor ziraat yatırımdan bunun bilgisini aldım fakat kurumlar henüz bundan bi haber yapı kredi bana da aynı şeyi söyledi. transfer edeceğimiz tarafında bu işlemi biliyor olması gerekli yoksa yapılmıyor deyip geçiyorlar.
mac min. alış 1.000.000 adet diyor ama min 1208000 adet satış yapıyor neden bu %20 marj var
Burada sözü geçince ısbank'in robofonlarindan dengeli değişken aldım biraz. İçinde hisse bulunmuyor ama bunun dışında birçok enstrüman var; FKB, eurobond, öst, türev araçlar. Bu karmaşık grup %20'lik dilim. Kalanı ise ters repo ve tahvil. O %20'yi pek takip edebileceğimi sanmiyorum ama, bakalım nasıl bir getirisi olacak. :)
Sizce eurobond ile öst'ler arasında nasıl bir ilişki var?
Tefas hala hata veriyor
Androidden girebilen varmi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde o psikonesis
08.12.2019 da sana fonet alinirmi diye sordum
5 yil sonra al dedin
Goruyormusun yaptigini
Ekmegimle oynadin...!!!!
Isbankasina bakarmisiniz
Kamuya devredin dedi diye uctu mk
web ustad sabah beri yoktunuz farketmedik sanmayın !!!! :evil:
Syn sevinen ben bu konuyla ilgili cimere başvurdum gelen cevap aşağıya kopyaladım.
Başvurunuz incelenmiş olup, talebinize ilişkin açıklamalarımıza aşağıda yer verilmiştir.
Bilindiği üzere, müşterilerin bankalarına erişimde kullanabileceği; şubeler, ATM’ler, genel müdürlük birimleri, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı gibi alternatif kanallar bulunmaktadır.
Diğer taraftan, Kurumumuzun görev ve yetkileri 5411 sayılı Bankacılık Kanunu ve 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanununda belirtilmiştir. Söz konusu Kanunlar dahilinde bankaların mudilerine, mevcut ve potansiyel müşterilerine yönelik hizmetlerinin kapsam ve niteliği, hizmet sunulmasının yöntemi ile usul ve esasları, imzalanan sözleşmeler, ilgili mevzuat ve serbest piyasa koşulları içinde bizzat bankalar tarafından belirlenmektedir.
Bankaların hizmet sunumuyla ilgili karşılaşılan sorunlarda Kurumumuzun aracılık görev ve yetkisi bulunmamaktadır. Şikayete konu uygulamaya ilişkin olarak ilgili banka genel müdürlüğüne başvurulması hususu takdirlerinizdedir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Dolar yerinde sayıyor, borsa habire artıyor, ters korelasyon olmadığı artık ispatlanmış oldu bence..Dolar yukarı gittikçe , dolar bazında hedef de yukarı gidiyor..ytd..
Tte 2
Tcd 2
Fid 2
Beklentim mevcut
Kapanisa dogru atak bekliyorum...ytd