Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 177 - 184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Son olarak fonlarım yapıkredi bankasında başka yere taşıyacağım. Yapı kredi fon virman işlemi yok diyor. Olmadığı için böyle bir işlem yapamayız diyorlar. Bununla ilgili nereye şikayette bulunabilirim. SPK yı aradım. Adamlar 1 gr bilgi vermiyor, herhangi bir bilgi almak için yazılı başvuru yapmak gerekiyormuş
    Fon virmanı vardır
    Bilen yoktur
    Taşımak istediğiniz kuruma dilekçeyle başvurmanız lazım, tabi o kurumun bundan haberi varsa
    Dilekçe örneğini geçmiş mesajlarımda paylaşmıştım.
    Takasbankın kuruluş amacı böyle işler zaten, işlem onun üzerinden ilgili bankalarca halledilecek ve yapılacak.

2. INH fonunu nasıl alabiliriz. Ing de hesabım var ancak fonlar da görünmüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Son olarak fonlarım yapıkredi bankasında başka yere taşıyacağım. Yapı kredi fon virman işlemi yok diyor. Olmadığı için böyle bir işlem yapamayız diyorlar. Bununla ilgili nereye şikayette bulunabilirim. SPK yı aradım. Adamlar 1 gr bilgi vermiyor, herhangi bir bilgi almak için yazılı başvuru yapmak gerekiyormuş
    fonlarda hisse senetleri gibi menkul kiymet ve hisse senetleri gibi virmanı yapılabiliyor ziraat yatırımdan bunun bilgisini aldım fakat kurumlar henüz bundan bi haber yapı kredi bana da aynı şeyi söyledi. transfer edeceğimiz tarafında bu işlemi biliyor olması gerekli yoksa yapılmıyor deyip geçiyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Bazi bankalar bosuna ad cikarmistir
    Yapikredi
    Akbank
    Garanti (rasist)
    ...
    tam anlayamadım üstat?

Alıntı Originally Posted by Seyes Yazıyı Oku
    INH fonunu nasıl alabiliriz. Ing de hesabım var ancak fonlar da görünmüyor

tam adı şudur;
    GARANTİ PORTFÖY ING BANK ÖZEL BANKACILIK VE PLATİNUM DEĞİŞKEN ÖZEL FON
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

mac min. alış 1.000.000 adet diyor ama min 1208000 adet satış yapıyor neden bu %20 marj var
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Alıntı Originally Posted by Seyes Yazıyı Oku
    INH fonunu nasıl alabiliriz. Ing de hesabım var ancak fonlar da görünmüyor

mobilden aldım sorun yok

8. Burada sözü geçince ısbank'in robofonlarindan dengeli değişken aldım biraz. İçinde hisse bulunmuyor ama bunun dışında birçok enstrüman var; FKB, eurobond, öst, türev araçlar. Bu karmaşık grup %20'lik dilim. Kalanı ise ters repo ve tahvil. O %20'yi pek takip edebileceğimi sanmiyorum ama, bakalım nasıl bir getirisi olacak.

Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •