Bi şey mi dedin yarın 0.79 değsin mi diyorsun sen istediysen 0.79 da olur daha daha aşağıları.yarın seans bittikten sonra yazarım.
Printable View
Tüm dünya endeksleri düşüşte, bunu herkes biliyor. Yarın da düşebilir, bunu sadece ihlasa özelmiş gibi yazma. Elinde hangi hisse varsa yaz onu buraya ve bakalım yarın senin hissen ne yapıyor, ne kadar borsa uzmanısın ya da analizcisin görelim ve seni takip edelim. :)
Ah dilimin kemigi kirilaydi da 1 alti cok sey etmicem demeyeydim :kahkah:simdi dostlarla ne muhabbetler yapar ne eglenirdik:evil:
günaydınlar hayırlı bereketli bir hafta olsun.
alet hızlı başladı 65 adet ile tavan :whistling:
İzleyebiliyormuyuz
Allah razı olsun. Hayırlı bir hafta olsun inşallah.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha iyi ya parça parça değil bir bütün halinde g.tüne soksun aletlerini.
alet in ve diğerleri nin şu dijiled haberine hiç tepki vermemesi de çok ilginç olmuştu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/814795
izleyebileceğimiz bir ekran varmıdır?
Bugün dükkanı demokrat hocam açtı selâm ve dua ile sonuç fena değil.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ören ailesi her fırsatta ihlas finans mağdurlarına olan borçları sebep göstererek geçmiş yıllardan bu güne dek hep zarar ziyan yazıp ne yatırımcılarına beş krş koklattı nede devlete vergi verdi peki hakikaten yüklüce borçları varmıydı,varmıdır,şimdi ne kadar borç kaldı bir bilen varmı araştırıldımı sorgulandımı şayet varsa neden bitirilemedi devasa gelirlere rağmen öyleki bu adamlar Türkiye'nin gerek yurt dışı gerekse yurt içi mal varlıklarının değeri hesap edilemeyecek kadar büyük ama nasıl bir muamma durumsa paraları değirmen gibi öğütüyor gizli bir hazneye akıtıyor buharlaştırıyorlar ama hiçbir resmi devlet mercii hesap sormuyor yada sormak istemiyor bilemeyiz ama soramıyormu acaba diye insanın aklı tutulmuyorda değil..İhlas Holding ve iştirak şirketlerine acil kayyum ataması yapılıp tüm varlıklarına el konulmalıdır diye düşünüyorum .. :yes: Not:Asla al yada sat tavsiyesi olarak algılanmasın sadece kafama takılan soruları sesli düşündüm..
kabile keyifler nasıl? olsun mu bir Siren günü:plc:
Kardeşim ;:kahkah: sen 1 tl'nin üstünde pusuya yatmamışmıydın?:oleyo: iyice ayar oldum küçük CO'ya, Caturcuturu ve Müdürü getirin bana :hah: Zaten al yada sat meselesi asla değil benimkisi biz yıllardır bekliyoruz bir o kadar daha bekleriz sadece haksızlığa adaletsizliğe isyanım serzenişim Siren'im..:yes:
helal süt emmiş ve işten anlayan bir kayyum atanması haberi ile heba edilen hortumlanan ihlas milli servetinin ülkeye kazandırılması olur ki yatırımcılar da 20 yıldır hem fiyat hem psikolojik baskı dan kurtulmuş olur.
kayyum talebini spk ya defalarca hem yazılı olarak hem de internet üzerinden ilettim ama hep aynı cevaplar geldi izleniyor ve takip ediliyor diye.
fakat hortumlama be gaspa müsade edildiği aşikar.
tek olumlu yanı gazete ve alet ile başlayan operasyon çekme nin henüz sonuçlanmadığı.operasyonun altından iyi bir haber çıkma olasılığı olduğu gibi, alttan topladıklarını yukardan okutma için de olabilir.
velhasıl altına da etse satmıyoruz.ister hus un ali veli 49-50 si olsun ister üstadlar ın 1.20-1.30 hedefleri olsun.para dan geçtim artık muco filmin in sonunu merak ediyorum artık.
Demokrat kardeş,teşekkür ederim değerli emeklerin ve hemfikir olduğum düşüncelerin için..% bin gideceğini yükseleceğini bildiğim hisseye bile satıp geçmedim belkide kıyamadım satmaya çünkü zararına satmaya elim varmadı diğer hissede %yüz kazanacağımı bilsem dahi durum asla değişmezdi vedalaşamazdım mal canın yongasıdır derler İhlas hisseleri artık evladım gibi oldu tabiri caizse kıyamadım çünkü ben çoookkkkk uzun vadeli gimiştim bu işe ama uzun yıllar dipsiz kuyulara bizi çekeceğini hesap edemedim.. Yılgınlık yok direnmeye dik durmaya devam dostlar...
2020 gündemi çok dolu sanırım,usd ilaç sektörü bütçesi ne zaman onaylanacak? en azından bu virus illeti bitseydi dicem ama daha sırada, orta doğu, akdeniz, bide sam amcanın şapkadan çıkaracağı tavşanlar var.
5 - 10 yıllık sizin gibi uzuuuun yıılar 1000 kişinin elinde ortalama 250 k lot olsa toplamda 250 milyon lot yapar bu da dolaşımdaki toplam hissenin yaklaşık % 40 na tekabül eder
250/682 = % 37
Bu hesaba göre patronun çoook ivedi bedelliye gidip hissede operasyon yapması gerekiyor ki
Yükselteceği hisseden para kazansın.
Aletlerde yaptığı gibi.
Diğer taraftan ihlas inşaat holdingi GM ile birleşitirip İhlas holdinge yaklaşık 300 milyon 0 maliyetli hisse kazandırıp onu da aletlerde gazetede ve holding de operasyon için kullanıyor.
Son işlem Holdingde onunla birlikte bu 20 yıllık 1 tl altı serüven sona erecek
( 20 yılda 3 sene 1 üzeri kalmış).
Gazetenin 4 tl üzerinde kalmasının sebebi bilançosunda 100 milyon üzerinde arazi arsa vardı yatırım için muhtemelen kanalla ilişkilidir.
Aletler tatmin edeci seviyelerde ve 4 geçecek gibi
Yayın ise yayı çok ama çok gerildi izlemede...
Ytd...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta ben yavru kağıtlar ve dahi holding için bundan sonra gelebilecek iyi haberler için endişe bile ediyorum. Çünkü bu adamların birçok işi ters ve para kazanma yöntemleri ancak kendilerine güvenen yatırımcılarını terse düşürmek planları üzerine kurulu:wu:.
Hay allahim yigmissin gene altlara lotlari🤣
Bu ülkede birazcık hakkaniyetli adalet varsa şayet senin hırsızın benim dolandırıcım olmaz kardeşim adalet bakan'ı ne diyor kimsenin yanına kar kalmamalı ama kaldığınıda( 4 eski bakan daha niceleri)ve BİST'te dolandırılan zarara uğratılan helal birikimlerinin nasıl alavere dalavereyle bu (mücahit Ören,Rıza kutlu ışıklar,Şevket Aksoy ve Ragıp Arsan,Latif Ünal ve babası Yaşar Ünal gibi daha nice soyguncu işadamları)kişilerce ellerinden alındığını pekala biliyorsunuz o zaman gerçek adalet tecelli etmeli bu şahısların tüm varlıklarına Kayyum ataması yapılmalıdır diye haykırıyorum yoksa adalet mülkün temelidir diyip sonrada hatırlı nüfuslu kişilere ayrıcalıklı davranırsanız korursanız işte bu hakkaniyetli,adaletli bir adalet olmaz .. İHLAS HoLDİNG ve İŞTİRAKLERİNE TÜM MAĞDURLAR için KAYYUM ATANMASINI TALEP ve ARZ EDİYORUM..Burada değindiğim önemli konular al sat tavsiyesi içerikli nitelikli yorumlar değildir..YTD..Please!!:whistling: Siren'm çok yoruldum,bunaldım lütfen bir 42 çay rica edeyim sıcak sıcak :hah::oleyo: belki kanımca iyi gelir ..Kardeşimi ve çayını seviyorum :yes:
Son dönemde 80 li fiyatlarda beklediği için bir süredir buralarda bir maliyet oluşmaya başladı gibi görünüyor. Eğer 92 üzerine atarsa sonrası güzel olur gibi inşallah. Her yerde olumsuz yorumlar ile yönlendirmelerde ciddi anlamla bir artış var gibi duruyor.
Genel ekonomide bozulma olmadıkça benim hiç ama hiç çekindiğim bir şey yok. İnşallah güzel günleri bu tahtaya yıllardır emek veren küçük yatırımcılar görür.
Spek ayakçılarının üç günlük hesap açıp yönlendirme yapmaya çalışanların laflarını umursamayın. Kendi bildiğiniz ve olacağını tahmin ettiğiniz ne varsa ona göre hareket edin..
Yatırım tavsiyesi değildir. Al Sat Önerisi Değildir.
Bu 0.88 den 15 milyon lot alan zati muhterem acep babasının hayrına mı aldı. Kafamda deli sorular
Kabile takma kafana, git kayak yap, kizakla kay... artik ihlamur iciyorum oh miss sakinlik bir dinginlik anlatamam
Ihlas, bana tasi topragi altin, spek de sagolsun frekanslar tutuyor, bazi bazi elestiriyorum ama kimbilir ne dertleri vardir allah kolaylik versin, yukari bikyik assagi sakal misali napsin oda ortami koklamaya calisiyor.
Bu arada temennim bugun bir tebessumun kabile
Kayak işinden ülkemiz kan ağlayıp göz yaşı döktüğü sırada vicdanı sızlamadan ekrem imamoğlu daha iyi anlar ben pek anlamam sorumluluğumu ve haddimi bilirim devlet biziz bizde devletiz çok şükür sahip çıkmalıyız fareye kızıp köyü ateşe veremeyiz..Spekle iyi anlaşmana sevindim ancak ortalığı koklaması biraz komiğime gitti o ancak Aydemir Akbaş abimizin kirli donlarını koklayabilir :kahkah: o tip kişiler vatandaşın hayrına koku almaya asla zaman ayırmaz taşı toprağı altından olan yerinde mutlu ol Allah samimiyetinizi artırsın biz yolumuza sabırla devam ediyoruz korkmadan,eğilmeden,ezilmeden,bükülmeden..Bizede talih güler insha Allah..
:whistling: tebessum gelmeye basladimi kabile:oleyo:
co var mı arkadaşlar
Tavan olunca safi görürsün
endeks +2 olmuş bu kadar hacim yapıyor yerinde sayıyorsun çok fazla kasma bak bırak gitsin yoksa basur olur çaldıklarını yisen de sıçamazsın sonra.:28: