Sayfa 19/907 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 145 - 152 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Bu arada 58 kuruş bi ironi 58 de 85 rakamın tam tersi o yuzden 58 kurus dusecek dedim

Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku
    Bu arada 58 kuruş bi ironi 58 de 85 rakamın tam tersi o yuzden 58 kurus dusecek dedim

Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür asla al sat yada tut tavsiyesi degildir.
    Ben eskisi gibi formda cok yazmiyorum cok a yazmanin bi faydasi olacaginada inanmıyorum
    Kaya gazi petrol ihalesi ihlasi ucuracaktir 2.40 civarlarinda haber akışı baslar diye tahmin ediyorum
    İheva ve ihlas holding tarihte hep birbirine yakin fiyatlarda olmuşlardır
    İhevanin 3 tl oldugu yerde ihlas holding 85 kalmaz ihevaya takin degerler benim tahminim 2.40 fiyatlarina gelecektir ihlas amiral gemisi olan holding den bedelli almadan bu işi bırakmaz
    Son dökme isini hallettikden sonra yola cikacak 1.20 lerde milleti dokup 2.40 kasla göz arasinda cikacaktir
    Ucurtma ihgzt nin 5 tl iheva 3 oldugu yerde holding 85 de olmamalı
    Ky buyuk kismi artik burda degil sadece sabirli olanlar kaldı
    Hus isimli kiside kucuk yatirimcinin cikmadi icin mucadele ettiki milleti 50 den kacirttı
    Yuk hafiflemesi icin kendince mucadele etti.
    Diye tahmin ediyorum

Artik ne hus nede bi baskasi hisseyi durduramaz

Millet agzi acik holdingi izleyecek.

Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...

3.  Alıntı Originally Posted by kibirli Yazıyı Oku
    Ben eskisi gibi formda cok yazmiyorum cok a yazmanin bi faydasi olacaginada inanmıyorum
    Kaya gazi petrol ihalesi ihlasi ucuracaktir 2.40 civarlarinda haber akışı baslar diye tahmin ediyorum
    İheva ve ihlas holding tarihte hep birbirine yakin fiyatlarda olmuşlardır
    İhevanin 3 tl oldugu yerde ihlas holding 85 kalmaz ihevaya takin degerler benim tahminim 2.40 fiyatlarina gelecektir ihlas amiral gemisi olan holding den bedelli almadan bu işi bırakmaz
    Son dökme isini hallettikden sonra yola cikacak 1.20 lerde milleti dokup 2.40 kasla göz arasinda cikacaktir
    Ucurtma ihgzt nin 5 tl iheva 3 oldugu yerde holding 85 de olmamalı
    Ky buyuk kismi artik burda degil sadece sabirli olanlar kaldı
    Hus isimli kiside kucuk yatirimcinin cikmadi icin mucadele ettiki milleti 50 den kacirttı
    Yuk hafiflemesi icin kendince mucadele etti.
    Diye tahmin ediyorum

Artik ne hus nede bi baskasi hisseyi durduramaz

Millet agzi acik holdingi izleyecek.

Yazılarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir...
    bedelliyi ya gerçekten yapacaktır yada sadece muhabbetini döndürüp korkutmak için kullanacaktır.
    eğer niyet sadece bedelli yapmak olsaydı 1 hafta da 1 üstüne atar bedelli haberi patlatırlardı ama bu denli ıkkınma nın altından farklı birşeyler çıkacaktır.
    birçok üstad şubat ayını işaret ediyordu geldi çattı şubat bakalım neler olacak?

Her türlü i.nelik bunlarda mevcut hiç bir geri dönüş veya yukarı ziplayis sasirtmaz lakin 58 kuruşa döner ise buralardan... orada alanın aklını s.keyim derim kimse kusura bakmasın buralarda bu kadar ikkinacak her türlü alavereyi yapacak 58 e geri düştü hadi alalım diyen de zerre akıl yoktur.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Her türlü i.nelik bunlarda mevcut hiç bir geri dönüş veya yukarı ziplayis sasirtmaz lakin 58 kuruşa döner ise buralardan... orada alanın aklını s.keyim derim kimse kusura bakmasın buralarda bu kadar ikkinacak her türlü alavereyi yapacak 58 e geri düştü hadi alalım diyen de zerre akıl yoktur.

Bunların her daim alıcısı çıkıyor, hele bu son dökmeye çalıştığında istediklerini yapamadılar indirdiklerinden fazla binen oluyor binen iniyor başkası biniyor dökemediler, bu sefer yıldırma İçin adamları çatırçutur gelmeye başladı [emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku

Aks'ım vallah alındım deme böyle şeyler lakin düşer mi çıkarmı bilinmez amma velakin [1 üstü ve .7x .6x .5x ] fiyatlarında ben şahsen değişik şeyler yapabilirim
    Son düzenleme : Siren; 01-02-2020 saat: 19:58.

7. .............silindi
    Son düzenleme : Siren; 01-02-2020 saat: 19:58.

8.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sayın SPK,Umarım sütşuruplara parmak bastığı gibi sanada bir orta parmak gösterirde şöhret basamaklarını tek tek yerine beşer onar çıkar hakettiğin şöhreti taze çıtır yaşında yakalarsın.. anladın sen onu..
     Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    nasıl canım açık yaz.eninde sonunda 0,4* ları görecek.borsada işlem gördüğü sürece
    Anında geri vites çamurlu yolda patinaj yaptı "rampa" çok dik geldi garibimimden lastik kokuları geliyor hemen akabinde "canim" kelimesi dökülüverdi pamuk dilinden caturcutur kardeş bize hiç canim demedin küstüm..senin neyine gerek ateşe benzinle yorum yapmaya kalkıyorsun yıllardır zararına bekleyen arkadaşlara resmen haksızlık ve saygısızlık yapıyorsun elbet yorum yapacaksın ancak dozunu iyi ayarlamalısın tahrik etmeninde manası yok canim

Sayfa 19/907 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •