Fazla bir Teknik bilgim yok ancak az olan bilgim XUTUM aylık/haftalık ve günlükte bakılınca ben aşağıya bakamıyorum.Çok yüksek değil mi sizce de?YTD
Printable View
Fazla bir Teknik bilgim yok ancak az olan bilgim XUTUM aylık/haftalık ve günlükte bakılınca ben aşağıya bakamıyorum.Çok yüksek değil mi sizce de?YTD
e-ticaret ve Venture capital (risk sermayesi) isindeler sadece bi de medya olabilir tam bilemiyom
Biz gozumuzde abartiyoz
bu da onlarin hosuna gidiyo
Cok guce sahip olduklarina inanasim yok
Guclu olsalar lubnanda iskelede , o geminin patlatilmasina mani olurlardi burunlarinin dibi, Hani nerde? Yoook. Ben gozumlen gordugume inanirim moruk hurafeye deyil .
Bizde sahap degiliz , ama onlarda degiller
Bu gorunen net
Bunu soyle hesapliyom
Cok zengin bi Adam olsam
Kimse bana kabalik edemez
Ama degilsem eder
Bal gibi hemi de
Asla unutmaan
Tek gosterge
Kibar davranilinilinma zorunda olunuyo olunulunulma
Karmasik geldiyse de tekrar okuyun
Risk sermayesi denince aklima hep
Dan bilzerian in videolari geliyo
Bankalar finans minans dunyada bence hristiyanlarin kontrolunde uretim imalatta turizmde Enerjide pek cok sektorde bana oyle geliyo..
Dow vadeli de güzel bir OBO var. 27500 altında kapanış lar sıkıntı yaratır.
Ytd.
En az %30 u halka açık olan şirketlere kurumlar vergisi indirimi olmalı.
%50 yi aşanlarda mesela daha da indirilip %10 a çekilebilir.
Ortaklar sürekli şirketlerin faaliyetlerini kontrol ediyor bu da bir çeşit kapitalizm, ama borsada AL-SAT yerine şirket faaliyetine dayalı fiyatlandırmaya geçilecek başka şeyler de bulmalılar.
VIOB endeks ve hisselerde de kaldıraçı artırmaları da bir alternatif. Yalnız kuruş hanesi 3 e hatta 4 e çıkmalı. Hisseler çok oynamaz ise Ayşe teyze borsaya gelir, kaldıraçlı piyasada traderlar oynar. Spotta minimum emir büyüklüğü mesela 100 bin TL olur ise orada fiyatlar daha gerçekçi olur, hisse fonları vs esas giriş kapısı haline gelir.
Gelsin Ayşe teyze piyasaya gelsin de boyunun ölçüsünü alsın. Altınına rahmet okuyup geri dönsün. Viop kazan anın asla olmadığı bir yer.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın oturması için en az 10 yıl daha lazım. Hala denemeler ile kurallar oluşuyor vs.
Bağımsız üye yanında halka açık kısımdan üye atanması zorunlu olmalı.
Sistem borsa simsarlarının isteğine göre kurulmuş, toplam fayda düşünülerek tekrar kurgulanması lazım. Halka açık şirketler bir nevi modern kooperatif gibi olabilir ama tüm vatandaşların ortak çıkarı da düşünülmeli.
İktidara gelen tüm üretim araçlarına, her şeye hükmediyor o yüzden siyaset çok kirli bence. Halk üretim araçlarına doğrudan sahip olur ise siyaset daha hafifleyebilir.
Zaman itibariyle viop endeks kontratı taksim küçük bayram sokaktan bile daha tehlikeli durumda. Her iki yöne teksas elektrikli testere katliamı mümkün. Yeni gelenler abdest alarak gelsin veya vaftiz suyuna batırılsınlar en kötü
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözlemim TUSIAD hisselerini bankaları vs almıyorlar onlara da çok açık destek yok. İş yapan büyük müteahhitlerin firmaları da çoğunlukla halka açık değil.
İktidar değişmeden trend değişmeyebilir.
VIOPın esası, dolandırıcılık kurallarına göre oluşturulmuştur...
Öğrendiğimiz en iyi şey burada, bir insanın nasıl çarpılacağı dolandırılacağı üzerine..
Genelde de tersi olur.. Çarpılırız...
(Bu işi bir sahtekardan,hırsızdan daha iyi öğrenebilirsin. Ya da para verip Dr.lakaplı
Nuri'den de.. Biraz matematik ve süslü laflarla...)
Vadeli de kazanan yok gibi..(Bende dahil)
Şu kozalaklara el konulmasından bu yana sürekli yönetim değişti, böyle bir istikrarsızlık patron şirketinde pek olmuyor. İş adamı parasını koymuş risk almış gece gündüz şirketi düşünecek yetenekli adamı buluyor iyi para veriyor.
Gerçi oralarda da bazen üst düzey yöneticiler klik oluşturuyorlar patronu kafalayıp kendi aralarında şirketi bölüşüyorlar dışarıdan yetenekli adamı ekibe sokmuyorlar, işden anlamayan iş adamı da performans iyi olmayınca satıp kurtuluyor muhtemelen.
Bu akşam
Euro 9 tlyi görmedi
Dolar 7.60 tlyi görmedi
Gram altın 500 tlyi görmedi
Dow 27.000 altını görmedi
Hesaplarıma göre
Mutfağa gidip bir şeyler atıştırabilirim asdas :he:
Yormayın kendinizi kafanızı boşaltın gidin yatın haftasonuna stressiz girin
İyi geceler
ben borsa düşmez demiyorum belli bir yönteme göre gidiyorum
shortlar çerezlik açarım diyorum bankalar burdayken long flat işime gelir arada fırsat görürsem short
benim fiyatla alakam yok zamandan mekandan bağımsız
sen o yediğin şaplaktan dolayı long açamıyorsun
tamamen pisikolojik etki bırakmış sende :he: çocukluğuna kadar inmedikçe düzelmez :he:
15 lik grafik aç bak 1.5 ayda longdan çok kazandım long flattan yani.
ama shorttanda kazandım tabi.
ISO 500 de ISO 1000 de güzel şirketler var. Adam borsaya gelip de işine karışılmasını şimdilik istemiyor.
Bir şekilde vizyon verilmesi lazım. İş adamına saygı günümüzde en üst düzeyde olmalı. Millet ekmek istiyor, adam da ekmek dağıtıyor. Tabi bu şekilde düşünen az, onlar da pek açılmıyor.
Geçen yüzyıldaki ben işçiyim benim sayemde üretim var, şalteri indirim söylemi geçersiz malesef.
baktım şimdi,
Temmuz sonunda almışım 733 lerden.
demekki endeksten sıfır atarken bir sıfırda bizim hesaptan atmış asdas. :he:
çok kazandım dediğim 1 kontrat yani
kontrat 50 tl olduda 100 tane açmadık mı
:drunk:
hadi iki diyelim.
:kahkah:
dolar manyağı ne yapıyor?
bu jp morgan bi bomba koymuştu 765 e
eğer 765 i bulursak
bize wd 60 lazım gelir. artık nereye denk gelirse oraya süreriz. asdas.
Talihki kim olabilir!
AB'nin BM'nin Libya'ya yönelik silah ambargosunu ihlal ettiği gerekçesiyle biri Türk üç firmayı yaptırım listesine dahil ettiği bildirildi. Yaptırımların Pazartesi günü yürürlüğe girmesi bekleniyor.
İngilizler Doğu Akdeniz'de şu an çok bir şey söylemiyorlar. Kıbrıs'da üsleri var başkalarının gelmesini istemezler.
Öte yandan gözümüz üzerinizde mesajı veriyorlar.
>>>>>>>>>>>
https://twitter.com/bbcturkce/status...04777001852934
BBC News Türkçe
@bbcturkce
24 Ocak’ta Bana adlı bir gemi Türkiye’den yola çıktı. Ancak Libya kıyılarından 400 kilometre açıkta, Bana radardan kayboldu.
Gemi nereye gidiyordu?
Taşıdığı yük neydi?
Türkiye'den Libya'ya giden 'hayalet gemiler'
şaka bir yana arkadaşlar viop benim hayatımın bir parçası
Ben de seviyorum.
Para ile oynanınca ister istemez beyin sporu olarak kabul edilmiyor.
Şu işin yatırım, trade ve oyun kısmını ayrıştırabilseler oyun oynamaya daha çok insan gelir.
İddia kuponu veya spor toto kuponu gibi haftalık kupon vs yapılabilir ama borsanın asıl fonksiyonu çok zayıf. Ben iddia hiç oynamadım üst alt vs karışık geldi zaten takımları hiç tanımıyorum.
Herifler Monopoly oyunu çıkarmış daha çocukken bu al sat kirala işini öğreniyorlar.
kontrat sayısına gelince çok nadir 50 üzerine geceye poz taşırım. seans içi kafama göre 100 150 bile değişebilir.
işin hilesi bu zaten
geceye fulllerseniz karanlıkta okyanusta herganhi biryere ateş etmiş olursunuz
daredevil dün gece bitirdim bütün sezonlar
punisher de bitti
çoğu dizide yabancılar da aynı diğer dinden olan insanlar gibi hep tanrıyı sorguluyor
iç dünyasında
daredevil i daha çok beğendim ama
Futbol basketbol vs hiç ilgimi çekmiyor milli maç vs olur ise denk gelirse bakıyorum.
Borsa bir nevi bir lig, hangi şirket ileri gider hangisi geri kalır bir mücadele yeri. Futboldan farklı burada tirbünden sahaya inebiliyorsun. Halka açıklık daha fazla olsa falanca kişinin şirketini değil vatandaşların şirketi olur işini iyi yapanı desteklemiş olursun.