İngilizler Doğu Akdeniz'de şu an çok bir şey söylemiyorlar. Kıbrıs'da üsleri var başkalarının gelmesini istemezler.
Öte yandan gözümüz üzerinizde mesajı veriyorlar.
>>>>>>>>>>>
https://twitter.com/bbcturkce/status...04777001852934
BBC News Türkçe
@bbcturkce
24 Ocak’ta Bana adlı bir gemi Türkiye’den yola çıktı. Ancak Libya kıyılarından 400 kilometre açıkta, Bana radardan kayboldu.
Gemi nereye gidiyordu?
Taşıdığı yük neydi?
Türkiye'den Libya'ya giden 'hayalet gemiler'
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
şaka bir yana arkadaşlar viop benim hayatımın bir parçası
Ben de seviyorum.
Para ile oynanınca ister istemez beyin sporu olarak kabul edilmiyor.
Şu işin yatırım, trade ve oyun kısmını ayrıştırabilseler oyun oynamaya daha çok insan gelir.
İddia kuponu veya spor toto kuponu gibi haftalık kupon vs yapılabilir ama borsanın asıl fonksiyonu çok zayıf. Ben iddia hiç oynamadım üst alt vs karışık geldi zaten takımları hiç tanımıyorum.
Herifler Monopoly oyunu çıkarmış daha çocukken bu al sat kirala işini öğreniyorlar.
kontrat sayısına gelince çok nadir 50 üzerine geceye poz taşırım. seans içi kafama göre 100 150 bile değişebilir.
işin hilesi bu zaten
geceye fulllerseniz karanlıkta okyanusta herganhi biryere ateş etmiş olursunuz
daredevil dün gece bitirdim bütün sezonlar
punisher de bitti
çoğu dizide yabancılar da aynı diğer dinden olan insanlar gibi hep tanrıyı sorguluyor
iç dünyasında
daredevil i daha çok beğendim ama
Futbol basketbol vs hiç ilgimi çekmiyor milli maç vs olur ise denk gelirse bakıyorum.
Borsa bir nevi bir lig, hangi şirket ileri gider hangisi geri kalır bir mücadele yeri. Futboldan farklı burada tirbünden sahaya inebiliyorsun. Halka açıklık daha fazla olsa falanca kişinin şirketini değil vatandaşların şirketi olur işini iyi yapanı desteklemiş olursun.
Yer İmleri