LONG River kasaba sakinleri yıldızlara bakıp geleceğe umutla bakıyor.... Lakin... :kahkah: :kahkah:
Printable View
Shortcular bayram yapmış longcular bana elin tutulaydı sayfayı açmasaydın diyomdur :28:
İsmail saymaz, 10 milyon avroyu istedin mi?
İstemedin mi?
Veyis ateş : istedim ama neden istedim [emoji846]
Olay bitmiştir..
https://twitter.com/MstSelanik/statu...716727297?s=19
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/ahmst2007/status...552404992?s=19
Abiler bu ne demek bilen var mı? Satılacak yeni mal mı bulmuşlar?
tüm dünyaya bahar geliyor...
ayular kış uykusundan uyanma vakti gelmiştir...
yıllarca süren itilme hor görülme aşağılanma dönemi bitmiştir...
mutluluk bizden yana olsun...
https://i.hizliresim.com/cs6b24t.jpg
cesareti olan girsin...
ben demirlere attım hortumu bidonu dolduruyorum...
semirmiş bir sürü enstruman var...
gözün gördüğü bişey vardır...
herkes kendi parasıyla oynar... :)
18,000 den 35,000 e gitiş bir dow daha ne kadar semirecekti...
powell bileti kesti...
semirsen semirsen anca bu kadar semiriyosun...
https://i.hizliresim.com/2o0hi4b.jpg
Fed baraj kapaklarını açmak üzere. Ama hemen atlamamak lazım. Pazartesi öğleden sonraya yön iyice belli olur. O zaman bile giriş imkanı verecektir. Bizimkiler de fedin netleşmesini bekler.
200 günlük ho 1375 de bist 100,borsa karar aşamasında tamam mı devam mı?????yurt dışının da tehlike çanları oduğu bir dönemde 2 yöne de hazırlıklı olmak lazım ,ya 1375 altında kalarak aşağıdaki 2 boşluğu dolduracak (1243 ve 1191) ya da 1462 yi geçerse yeni zirve yapacak ...........izliyoruz???****
Endeks in tekrar 1200 lere gelmesi demek geberık Bı borsa demek suan bile cogu hısse yuzde 25_50 aradı deger kaybetti PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O mallar yokluk fonunun.
Yokluk fonu yabancıdan aldı.. Hatta errğlide oyağın alması gereken hisseleri yokluk fonu aldı... Ama kimse görmedi ben sen o. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deprem oldu
Rabbim uyarıyor
Kanal istanbul değil kentsel dönüşüm yap ey kulum ama duyan var mı bilmem
deprem oldu.
10 dakkayı geçmiştir.
daha ne olduğunu nerde olduğunu net öürenemedik.
yurtdışından bakayım en iyisi.
Depreme hazır mıydık ne..? asdas.
4.2 şiddetinde lokasyon kartal/pendik arası bi yer..
yahu merkez üssü burnumuzun dibi anasını satayım oturduğum yerde hoplattı beni...
Biri şöyle diyecek..
Deprem eyidir.
Toprağı açar. Toprağı ayırır.
Kanal inşaatı kolay yapılır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
macarıstan fransa macı trıbunler tıklım tıklım.....daha maskelı adam gormedım trıbunde.......bıttı heralde bu salgın
Bunlara para verilmedi alınırken.
MB nin bastığı paralar buralara gizlendi..
Borsayı yabancıdan kurtarmak için blrileri bir proje yürüttü.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese merhaba...
Endeks çok kritik bir yerde kapattı. Herkes bunun farkında...
Eğer tek bir çizgi hakkım olsa, sanırım bu çizgiyi kullanırdım. Ayrıca 2012 yılından sonra tekrar Hisse.net'e yeniden geldim. Buradaki seviye çok hoşuma gitti. Şu an başka bir mecrada bulunabilecek bir şey değil. Çok ama çok sevindim. Böyle kaldığı sürece bende buradayım inşallah... Ayrıca kapanan topicte finansal özgürlük arayışı için attığım mesajı burada tekrarlayacağım ki gerçekten güzel bir iki mesaj gelmiş. Alıntı yapamıyorum. Teşekkür ederim fikir beyan edenlere....
Xu030 yakın vade
http://share.matriksdata.com/share.a...06191733032339
Finansal özgürlük ile ilgili diğer topikte kalan mesajım aşağıdadır.
Haftasonu için bence üzerine düşünülebilecek güzel bir konu...
"Bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son dönemde mutlaka denk gelmişsinizdir; finansal özgürlük. Diyelim ki ben 1.000.000 Tl ile kendi finansal özgürlüğümü ilan edeceğim ve elimde de 100.000 Türk lirası param var. Benim yerimde siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? hangi enstrümanlara yatırım yapardınız ve hangi sürelerde... Mümkünse matematiği ile birlikte açıklarsanız çok sevinirim. Ben kısa bir süre sonra kendi finansal özgürlük yolumu yazacağım. Ancak öncesinde sizin fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Lütfen "Borsadan uzak dur", "Faize koy" gibi argümanlar ile konuyu sabote etmeyin. Cidden insanların ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Herkese teşekkür ederim."
Ben oraya dusmez anlamında soylemedım dusmesı muhtemel tabıkıde geberık borsaydık doble geberık oluruz o zaman PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konuyu "arkası yarın" şeklinde ilerletmek kimseye fayda sağlamaz.. bir kaç gün önce yine aynı mesajı iletmiştin.. başkalarından fikir bekliyorsun ama bence ilk önce sen ne düşündüğünü yazmalısın.. diğer fikirleri bu sayede teşvik edebilirsin.. burada herkesin kendine göre bir yogurt yiyişi var, hisse piyasasına benzemez yatırım konusundaki yaklaşımlar..
dusmek anlık bosalma ve kademeyle oldu.....bır borsacı teknık yapıyorsa dusen yere bakar ama kapnısı kaale almaz....duser tabıkı ama su sartlarda gercekten zor ben de beklıyorum dusmesını ama bu dolar bazlı ve tl bazlı durumlar nasıl olacak sorusunu tetıklıyor...1.40 ndolar bazlı koy.......altı zor.....bu durumda dolar kesınlıkle dusecek gıbı sonuc cıkar.....ıddıalı konusayım....dolar burdan duser......su dedıgımwe gore bence zor ama buyuk resım bu
özur dılerım kapanısı kaalle alır borsacı....ıgne barın onemı benım için yok
doların dusmesı bence zor ama .........boyle bır sonuc cıkıyor.....
"xu030 / $" yani dolar bazlı endeksin yükselmesi kaçınılmaz deniyorsa
olasılık 1: dolar düşer, ama endeks daha az düşer..
olasılık 2: dolar yükselir ama endeks daha çok yükselir..
iki durumda da dolar bazlı endeks yükseliyor.. ama her iki durumda da dolar ve endeks aynı yönde hareket ediyor, aşağı yönlü veya yukarı yönlü..tamamen mümkün..