Sayfa 25/1004 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    geçen sene 819 değil miydi martda 12xx ler yüzde 50 üstü ,hem ben düşecek demiyorum ,200 günlük ho altında kalmaya başlarsa teknik ihtimalden bahsettim,orada yeni zirveyi de yazmışım ,dediğim dar band hareketleri rafa kalkabilir..........
    dolar 5tl desek...yuzde 70 tl bazında kayıp sadece.....dolar bazlı 1.40 zaten en baba yer.....bu durumda endeksın...bana gore 124lerte gemesı......tam geberık altı cop olur suan kı sartlarda istesede dusemez...duruma gore.........ama nasıl dusecek bakalım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    dolar 5tl desek...yuzde 70 tl bazında kayıp sadece.....dolar bazlı 1.40 zaten en baba yer.....bu durumda endeksın...bana gore 124lerte gemesı......tam geberık altı cop olur suan kı sartlarda istesede dusemez...duruma gore.........ama nasıl dusecek bakalım
    5 derken?????*8.2x altını unut.DOW yüzde 10 düşerse ne yapacaksın 137x de tutunacak mısın??????1254 e düşmedik mi ya daha yeni................i

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tüm dünyaya bahar geliyor...

ayular kış uykusundan uyanma vakti gelmiştir...

yıllarca süren itilme hor görülme aşağılanma dönemi bitmiştir...

mutluluk bizden yana olsun...

Topik te benden iyi bilecek çok kişi var ama
    ben baharın müjdecisinin i nasd** da 3 lü tepenin onaylanması olacağını düşünürüm
    Hani risk iştahını nasd** ile ölçüyormuşuk ya

Alıntı Originally Posted by veteriner hekimi Yazıyı Oku
    Finansal özgürlük ile ilgili diğer topikte kalan mesajım aşağıdadır.

Haftasonu için bence üzerine düşünülebilecek güzel bir konu...

"Bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son dönemde mutlaka denk gelmişsinizdir; finansal özgürlük. Diyelim ki ben 1.000.000 Tl ile kendi finansal özgürlüğümü ilan edeceğim ve elimde de 100.000 Türk lirası param var. Benim yerimde siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? hangi enstrümanlara yatırım yapardınız ve hangi sürelerde... Mümkünse matematiği ile birlikte açıklarsanız çok sevinirim. Ben kısa bir süre sonra kendi finansal özgürlük yolumu yazacağım. Ancak öncesinde sizin fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Lütfen "Borsadan uzak dur", "Faize koy" gibi argümanlar ile konuyu sabote etmeyin. Cidden insanların ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Herkese teşekkür ederim."
    konuyu "arkası yarın" şeklinde ilerletmek kimseye fayda sağlamaz.. bir kaç gün önce yine aynı mesajı iletmiştin.. başkalarından fikir bekliyorsun ama bence ilk önce sen ne düşündüğünü yazmalısın.. diğer fikirleri bu sayede teşvik edebilirsin.. burada herkesin kendine göre bir yogurt yiyişi var, hisse piyasasına benzemez yatırım konusundaki yaklaşımlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    5 derken?????*8.2x altını unut.DOW yüzde 10 düşerse ne yapacaksın 137x de tutunacak mısın??????1254 e düşmedik mi ya daha yeni................i
    dusmek anlık bosalma ve kademeyle oldu.....bır borsacı teknık yapıyorsa dusen yere bakar ama kapnısı kaale almaz....duser tabıkı ama su sartlarda gercekten zor ben de beklıyorum dusmesını ama bu dolar bazlı ve tl bazlı durumlar nasıl olacak sorusunu tetıklıyor...1.40 ndolar bazlı koy.......altı zor.....bu durumda dolar kesınlıkle dusecek gıbı sonuc cıkar.....ıddıalı konusayım....dolar burdan duser......su dedıgımwe gore bence zor ama buyuk resım bu

6. özur dılerım kapanısı kaalle alır borsacı....ıgne barın onemı benım için yok

7. doların dusmesı bence zor ama .........boyle bır sonuc cıkıyor.....

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    dusmek anlık bosalma ve kademeyle oldu.....bır borsacı teknık yapıyorsa dusen yere bakar ama kapnısı kaale almaz....duser tabıkı ama su sartlarda gercekten zor ben de beklıyorum dusmesını ama bu dolar bazlı ve tl bazlı durumlar nasıl olacak sorusunu tetıklıyor...1.40 ndolar bazlı koy.......altı zor.....bu durumda dolar kesınlıkle dusecek gıbı sonuc cıkar.....ıddıalı konusayım....dolar burdan duser......su dedıgımwe gore bence zor ama buyuk resım bu
    "xu030 / $" yani dolar bazlı endeksin yükselmesi kaçınılmaz deniyorsa

olasılık 1: dolar düşer, ama endeks daha az düşer..

olasılık 2: dolar yükselir ama endeks daha çok yükselir..

iki durumda da dolar bazlı endeks yükseliyor.. ama her iki durumda da dolar ve endeks aynı yönde hareket ediyor, aşağı yönlü veya yukarı yönlü..tamamen mümkün..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 25/1004 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •