Originally Posted by
veteriner hekimi
Finansal özgürlük ile ilgili diğer topikte kalan mesajım aşağıdadır.
Haftasonu için bence üzerine düşünülebilecek güzel bir konu...
"Bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son dönemde mutlaka denk gelmişsinizdir; finansal özgürlük. Diyelim ki ben 1.000.000 Tl ile kendi finansal özgürlüğümü ilan edeceğim ve elimde de 100.000 Türk lirası param var. Benim yerimde siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? hangi enstrümanlara yatırım yapardınız ve hangi sürelerde... Mümkünse matematiği ile birlikte açıklarsanız çok sevinirim. Ben kısa bir süre sonra kendi finansal özgürlük yolumu yazacağım. Ancak öncesinde sizin fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Lütfen "Borsadan uzak dur", "Faize koy" gibi argümanlar ile konuyu sabote etmeyin. Cidden insanların ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Herkese teşekkür ederim."
konuyu "arkası yarın" şeklinde ilerletmek kimseye fayda sağlamaz.. bir kaç gün önce yine aynı mesajı iletmiştin.. başkalarından fikir bekliyorsun ama bence ilk önce sen ne düşündüğünü yazmalısın.. diğer fikirleri bu sayede teşvik edebilirsin.. burada herkesin kendine göre bir yogurt yiyişi var, hisse piyasasına benzemez yatırım konusundaki yaklaşımlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri