Bugünkü tavanımız tüm ortaklara hayırlı olsun.
Printable View
Halka Arz İzahnamesindeki taahhütleri doğrultusunda ilerledikçe daha da yatırımcı çekecektir.
VBT Yazılım, İsviçre'de faaliyet gösteren Serrec AG ile Avrupa'da faaliyet gösterecek VBT Europe'u kurmak konusunda ön anlaşmaya vardı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz, İsviçre'de faaliyet gösteren Serrec AG ile (http://www.serrec.ch/) Avrupa'da faaliyet gösterecek VBT Europe'u (%51 pay sahibi Şirketimiz, %49 pay sahibi Serrec AG olacak şekilde) kurmak konusunda ön anlaşmaya varmış ve 04.08.2021 tarihinde ön protokolü imzalamıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/954761
VBTYZ günlük
https://megaimg.net/i/i/qw1nDX.png
Takaslar gayet güzel...!!!
Dostlar genel takası atabilecek var mı kimde ne var görmek istiyorum. 13.19 da bindik trene yol uzun inş
Asıl malı bu gün toplayacak gibi gözüküyor
Bu hissede bundan sonraki her düşüş alım fırsatıdır ky ya duyurulur
Edata ya uyma huyundan vazgeçmedi. Devre kesiciden 111 kademe düşerek çıktı. Edata kadar gittin mi acaba sen? O tavanlar yaparken neden karın ağrısı çekiyordun.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden alım fırsatı? İyi bilanço çıkar mı ardyz gibi?
:ok:... :yes:...
Şirket alanında oldukça iddialı..!!
Ardyz gıbı kamuya iş yapması oldukça önemli..!!
Hısse sayısı ardyz den daha az..!!
Bende zamanla çok ıyı fıyatlamalar yapacağını düşünüyorum..!!!
Avrupada kuracağı şirketle ilgili yapmış olduğu prımide bır gunde eritti..!!
Tahtacısı oldukça acımasız..!!
Trade yapabılenler için harika fırsatlar sunuyor..!!
Hisseye yön vermeye çalışan Bi gurup var ve sürekli hisse sayılarını arttırma çabasında lar mesela pazartesi tabanda 2milyon hisse biriksin bakalım o hisseler nasıl bir anda eriyor görürsünüz ky cı tavanlarda tavanı bozduğunda panikleyip hisse satışı yapmasaydı bu seviyeler bir daha görülmezdi aksine tavan bozdukça hisse alımı yapmak gerekiyordu tabi bu benim fikrim bazıları trade yapmak istemiş olabilir bunların satışları sürü psikolojisi oluşturuyor elinde 300 500 lotu olanlarda satmaya başlıyor bu da spekler için ballı kaymak oluyor neyse bir zaman sonra bu hissede kimse sattığını yerine koyamıyacak bence
Katılıyorum ayrıca borsa kodunun sonu yz ile biten şirketi satan taş olur birde hisse topu topu 8 milyon lot faaliyet alanı yazılım şirketi Türkiye in en köklü en eski yz şirketi bankalara holdinglere hava yollarına yazılım programı üretmiş bir firma şirketleri yazmıyayım reklam olmasın ama Türkiye in en büyüklerine çözüm üreten bir firma yurt dışına çalışan bir firma iyi bir firma olmasa yurt dışına yazılım satabilir miydi ky bu kadar az lotlu bir şirketi istese uçurtma gibi uçurur game stop çulardan feyiz alın biraz malınızı kaptırmayın at hırsızlarına emin olun onlarında elinde fazla lot yok zaten o lotları satmaya yeltenirlerse birde küçük yatırımcı o lotları karşılarsa görün cümbüşü
Bu dediğiniz bizim borsada olmuyor, henüz olduğunu görmedim en azından :)
Zamanla ne yapacak bekleyenler görecek, umarım düşündüğümüz gibi olumlu olur, ben kendi adıma olumlu düşünüyorum.
Kısa vade de prim yaptı ama beni mutlu etti diyemem yine de bu hareketleri. YTD
Hayırlısı artık,
ufaktan şu köşede yerimi alayım bari.:)
yatırım tavsiyesi değildir.
Bana göre e dataya uydurmaya çalıştılar.Çünkü bu işlerine geliyor.Birileri e data taban olunca, fırsattan istifade tabana çekip mal almak istedi.İstedikleri kadar malı e datadaki gibi kolay alamayanlar, karşılıklı fiktif işlemle tabana mal yığmak istedi . Mal tabana fazla gelmeyince , hisseyi taban satıcılı bile gösteremediler. Tabanda 1 lot bile bırakmadılar.
Tabana çekme çok zekice bir hareketti ama başarısız oldu.
Aldıkları malın genel ortalaması 22 oldu. Burdan anladığım speke burdan ucuz ekmek yok,şimdi herkes bu hissenin değerini biliyor.
Toplamak istiyorsa hisseye gereken değerini ve fiyatını verecek.
Başka yolu yok gibi görünüyor.
Aslına bakarsanız ben yarın taban olsun istiyorum hatta üç gün üst üste taban yapsın kabulüm o hisseyi aşağı çekmeye çalışanlara duyurulur
Teşekkürler, sağolun
Hızlıca tavana gitmesi işlerine gelmiyor tavana kitleseydi ky hisseye daha Bi güven duymaya başlayacak ve at hırsızları istediği malı toplayamıyacak o yüzden hissenin önünü kesiyorlar edatada ki ky burada olsaymış keşke dedirtiyor
:halay:.. :halay:... :halay:...
ederi var mı daha bunun, azcık alsak..
:kahkah::kahkah:...
Üstad şirket güzel, beklentısı olan gelecek vadeden halka arz gelirinin neredeyse tamamını yenı yatırımlar için kullanmayı planlayan borsamızın yenı yazılım şirketi..
En son gönderdiği kap ta da Avrupa'da yenı bir şirket kuracağını yatırımcılarına duyurdu..!!
Hısse sayısı oldukça az..
Şirket sahıbı Birol bey oldukça dürüst biri..
Diğer birçok şirkette dönen alicengiz oyunları burada zor gözüküyor..!!
Bizde aldık beklıyoruz şuana kadar üzmedide bizi..
Sen bunların hepsini bizden ıyı bılırsın ama hatırlamak babında bahsettim..!!
Hep beraber kazanmak dileği ile..
Tahtacımızda tam bir profesyonel işinde duygulara yer vermeyen tam bır terminatör..!!
Şuan için kendilerine ezilmemeye çalışıyoruz..!!
bugün rüştünü belli etti.. edata ile çok anılıyordu, bugün ayrıştılar..
ancak 4 saatlikte bir fibo çıkartabildik(günlüğe en yakın).. macd de tekrar yukarı döndü.. 22.85 geçilirse uzun fibolar başlıyor..
hayırlısı ile bol kazançlar..
https://i.resm.im/ycKFxh5.JPG
Hocam eline sağlık... Takipteyiz..
Bugünde hızlıca tavana gitmek yerine son dakikalarda yüksek hacimle tavana götürecekler amaç sıkılan bıkanın malını almak
Yıne edataya takıldı.. Edata 3 kat yaptı.. Bu henuz yuzde yuz yapamadı ama kurtulamadı bir türlü..
Geçen gunku gibi edatayı tabana yapıştırıp, arkasından bunu çekmezler umarım..
ayrıştı dedik ama yanılmışısız, kuyruk olması..:28:
Edata da halka ırza başladılar sanırım..
Kaldır boşalt durumları var..
Özellikle edataya girmek buyuk rısk..
Hareketler çok bozuk..
Bızım tahtayıda tahtacı ağamız bılir.. Her ıkı durumada hazırlıklı olmak gerek..
Tahtayla inatlaşmamak lazım.!!
Bızım burasıda ona eşlik etmeye çalışıyor..
Edata yı isterlerse ıkı dakikada tabana yapıştırırlar..
İşte ozaman burası nasıl olur onu hesaplayan kazanır..!!
Şimdi ayrıştı...
Aynen Ustad. Geçen ki hareketı guzel yakalamıştım.ıyı yerden verıp tabandan almıştım.. Ancak bugun benıde terse yatırdı. Aldığım yuzde onu gerı aldı benden..
Çok kişiyi de sağlam dökmüştür..
Böyle senetlerde bır ıkı defa ıyı trade yaptıktan sonra fazlasını aramayacaksın. Bugunü boş geçtik.. Geçen ben ondan almıştım bugun o benden aldı ödeştik..
Ilk maliyetle devam..