Arama sonucu : 795 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Şimdi ayrıştı...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Şimdi ayrıştı...
    speği edata nın bu hareketini çok iyi kullandı..baya ky de ayrışmıştır..

Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    speği edata nın bu hareketini çok iyi kullandı..baya ky de ayrışmıştır..
    Aynen Ustad. Geçen ki hareketı guzel yakalamıştım.ıyı yerden verıp tabandan almıştım.. Ancak bugun benıde terse yatırdı. Aldığım yuzde onu gerı aldı benden..

Çok kişiyi de sağlam dökmüştür..

Böyle senetlerde bır ıkı defa ıyı trade yaptıktan sonra fazlasını aramayacaksın. Bugunü boş geçtik.. Geçen ben ondan almıştım bugun o benden aldı ödeştik..

Ilk maliyetle devam..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen Ustad. Geçen ki hareketı guzel yakalamıştım.ıyı yerden verıp tabandan almıştım.. Ancak bugun benıde terse yatırdı. Aldığım yuzde onu gerı aldı benden..

Çok kişiyi de sağlam dökmüştür..

Böyle senetlerde bır ıkı defa ıyı trade yaptıktan sonra fazlasını aramayacaksın. Bugunü boş geçtik.. Geçen ben ondan almıştım bugun o benden aldı ödeştik..

Ilk maliyetle devam..
    bugünkü tavan ile birlikte görüntü daha da güzelleşti.. trade etmeden dökülmeden devam edelim bakalım..

bol kazançlarınız olsun..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •