Bence ybtas'ı yonga'la tam olarak bağdaştırma evet yonganın ilk başta bu piyasa hisselerine dikkatlerin çekilmesinde etkisi oldu ama ybtas ve ısbır'inde kendine has beklentileri var. Panik işlemler yapmamak gerekiyor. Y.T.D.
Printable View
Temel olarak yibitaş ucuz,isbir ise kelepir fiyatta ....Lot hesabına göre ise bedavalar.....Yonga 300 tlde bile çok pahalı idi....!!!!
Benim merak ettiğim bu sermaye artışıyla bu yonga yine SİP ten çıkamayacak...Peki bu spek bunu nasıl pazarlayacak?.....Neden bu kadar yükseltti bu hisseyi?....Pazarlamak için daha da yükseltmesi gerekmez mi?
Kafamda deli sorular.....Yonga elimde olunca kafamda deli sorular oluşmaya başladı....!!!
Zaten bu tür hisselere büyük lot yatırmayacaksın.....Ben de 15 lot (+ gelirse 3 lot daha ) aldım .Ama 13 bin tl belki de 5-6 bin tlye düşecek 3-4 gün içinde.....!!!!
Yibitaş eşleşme 2 lot ile 2399.90 tlde.....!!!
Yonga bu saatten sonra o fiyatlara geri gelmez.Yibitaş için ise ben 2000 tl ye gelse gene 1 lot olsa alıcı olurum ama gelmesini istemem buradan alanlar var zarar etmesin kimse.Bu hisseleri çıktığından beri takip ederim ama ufak yatırımcı olduğum için 2 yıldır 1 lot 1 lot alabiliyorum.Malum 3 hisse toplamam lazım 3 üde baya bi pahalı.Yonga da bence Denizli il özel idaresi elindekileri taptan bir kuruma yada birine satarsa daha güzel olur.
AFYON çimento 1999 ssenesinde sermaye olarak 120 bin tl idi yaniii şimdi 90 milyon nedense kapasite aynı olmasada hep o nun la kıyaslarım o zamanlar alamamıştım Afyon uzun beklemek zor geldi ama artık öğrendim seneleri beklemeyi.
5 lotla 2469 da eşleşme....Bekleyen 9 lot satışta
12:55 seansı.... 5 lotla 2443,70 den geçti eşleşme.....!!!! satışta 2 lot var idi....!!!
Zor durum,satsan 2 gün alamayacaksın......!!!!
Satıp da hisse giderse insan çileden çıkar....!!!
1 lot 2449,80 den işlem geçti......!!!!
Dün 58 lot hacim oldu....Bugün 3 seansta 8 lot.....İçimden bir ses kapanışta hisseyi yükseltecekler diyor.....Hayırlısı bakalım....!!!!
2333 ten 4 lot işlem geçti......!!!!
3 lot 2280 den geçti....!!!!
Yazıklar olsun....!!!!
Ne varsa yongada varmış....!!!!
2 lotla 2260 dan geçti......!!!!
Şu an 3 lot eşleşecek 2300 den.....2 lot da alışta bekliyor olacak....Tabii ki silmezlerse....!!!
Yongada 15 lot 1052.30 dan gitti benim ama şu an yonga da tavandan 91 lot geçecek ,ama almak için bekleyen de 206 lot olacak....!!!
Yonga yı kaptırdım.....!!!
Neyse yarın 1263 gibi bir tavan fiyata alış yazacağım bu defa 5 lot....!!!
Yongada doğru yaptım bence...Çünkü 1000 tl psikolojik direnç.....1000 tl tavanla kırılırsa yarınki tavandan alış girerim....!!!
1000 tl kırılırsa bu defa 2000-2500 ün önü açılır....!!!
Yibitaşımız ise bugün bana göre tavan fiyattan kapatabilir.........!!!
Hay maşallah,2300 de bekleyen lot sayısı 4 oldu arkadaşlar.....!!!
2300 ün altı olmaz bugün o zaman.
2300 de bekleyen 6 lot oldu....!!!!
Yongacı arkadaşlar eşleşme 241 lot 1052.30 dan ve de almak için bekleyen 41 lot....Tavan ise 1053.80 tl....!!!!
Tam karar anı......Tamam mı ,devam mı diye.....Ya burdan aşağıya döner ya da tavan kapatır yine....!!!!
Viking kardeş yongayı sormuşsun.....Yongada saat 11:05 itibariyle son durum bu....!!!
Önce tavan idi fakat şimdi tavan değil....!!!
Ama bence akşam kapanışta yine tavan kapatacak ama kapatmaya da bilir......Karar herkesin kendisinin....!!!!
Ben sabah 15 lotu sattım 1052.30 dan ....Tavan kapatırsa başka hisse satıp yarın ki tavana 5 lot alış yazacağım....!!!
Tavan kapatmazsa tabii ki bulaşmam bir daha....!!!
Yibitaş 2300.10 dan geçecek 2 lot ile.....6 lot alış 2300 de kaldı.....2300.10 da bekleyen alış -satış yok...2 lot eşleşiyor....!!!
Müjde arkadaşlar......2400 den 3 lot geçecek,1 lot bekliyor....!!!!
Yibitaş taki hareketler aman yongada ters köşe olduk bari burayı kaptırmayalım diyen bu işlerden anlayan hisse götüren kişi hareketine benziyor.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR AL SAT DEMEM NE YAPARSANIZ YAPIN.:cool:
Müjde arkadaşlar......!!!
2735.90 dan 11 lot işlem geçecek......9 lot da bekleyen lot var....!!!!
Tavan 2736.00 tl.....!!!!
Tabii ki silmezlerse.....!!!!
Yonga da tavandan işlem görecek 275 lot....Ama tavanda da 310 lot alıcı var bekleyen....!!!
Tavanı yokladılar,tavanda da ayrıca 18 lot satış vardı.....Kademe yine aynı 2735.90 da...!!!
Yongada alışları sildiler ve fiyat 1000 tlye düştü....Ama sonra yine alış girdiler ve yine tavandan işlem geçecek 271 lot...Bekleyen 298 lot....!!!!
Dikkatli olmakta fayda var bu alışları 12:54:55 civarı silebilirler.....!!!!
Elimde olmaığı halde ne heyecan veriyor.Bir de elimde olsa adamı öldürecek resmen....!!!
Yibitaşta da sildiler alışları.....2400 den 3 lot geçecek,1 lot bekleyen var.....!!!
Sanki yibitaş da yongaya göre hareket edecek gibi.....!!!!
999.90 dan 110 lot işlem geçti.....1000 tlden ise satmak isteyen 191 lot vardı.....!!!!
Yibitaş 2400 den geçti arkadaşlar.....!!!!
Yongaya bastılar ama biz sağlam durduk....!!!!
Yibitaş yeni seansın ilk eşleşmeleri başladı....!!!!
4 lot 2500.10 tlden geçecek.....!!!!
Yonga 950 tlden 10 lot eşleşme,bekleyen 181 lot satmak isteyen....!!!!
Vay beee....Yongadan kimse işlem yapmamış demek ki......Hiç panik yapan yok....!!!
Hisse tavan serilerini bozunca normalde tüm satışların tabana yani 702 ye çekilmesi gerekir normalde.....Ama fiyatı 1000 tlden 950 ye çekmişler.....Demek ki korkuları,panikleri yok.....!!!!
Belki de kapanışta silip süpürecekler lotları ve 1053.80 tavandan kapatacak.....!!!
Taban da kapatabilir.Hiç belli olmaz.....!!!!
İkiz hisse olayınamı gidiyor iş.ana hisse 10 tl giderse kardeş 5 gider genelde.
Viking kardeşim hisse yıllardır 200 tllerdeymiş,sen de bunu taşımışsın.....Hisse 5 e katlamış,sen ise satmamışsın.....Gerçekten kumar oynamışsın......Bana göre hala 3000-5000 tl olabilir ama bu riske ne gerek var?Ya bir de tekrar 200-300 tllere gelirse?
Bak burçelik bile eski fiyatla 30 tlden 300 tl oldu ama şimdi eski fiyatla 30 tlye düştü ve 4 senedir bu fiyatta.....!!!!
Bu hisseler sip te ,yani tam gün işlem görmesi zor.....Bilançoları da içaçıcı değil....Tarihi bir fırsat eline geçmiş,5 kat hissen yükselmiş ve hala dediklerine bak.....Yazık abicim,yazık.....!!!!
Tabii ki her karar insanın kendisinin.....Ben niye sattım dersen % 20 kar yeter dedim ,daha doğrusu 1000 tl psikolojik direnci kırmasını bekledim....!!!!
Ama belli de olmaz bugün tavan kapatır ama senin bu kadar kumar oynaman senin için hiç de iyi değil....!!!!
Bakma sen afyona....Afyon hem sabancılara geçti hem de arazisi hikayesi vardı..Karlılığı da olduğu için fiyatı çok düşmedi..!!!!
Arkadaşlar yongadan ayrıştık gibi.....İş ciddileşiyor.....!!!!
2513,90 dan 7 lot işlem geçecek....17 lot da bekleyen var.....!!!!
Kapanışta tavan kapatacak gibiyiz bana göre....!!!