Sayfa 20/495 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 153 - 160 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. Vay be ...Ne hayaller kurdurttular bize 1 saat içinde......!!!!

Dün yonga gidiyor diye yibitaşı kaldırmışlar....Gün içi de alan satamayacağı için günün en yükseğinden kapanış yaptırmışlar....!!!

Ben de dün 2230 civarı ortalama ile aldığım için kapanışta 2556 dan satamadım tabii ki.....!!!!

Şimdi de fiyatı 2250 ye çektiler.....Düşük fiyattan pazarlayacaklar adiler anlaşıldı....!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bakarsın akşam gene yazarlar..
    Binde birlik bir ümit var içimde bu yönde.Binde 999 ise hayallerim suya düştü şeklinde.....!!!

Stratejim bugün yongadan 877.40 tan aldığım 15 lotu yarın tavandan satmaktı.....Yükseleceğini umduğum yibitaşları ise yükselirken elimde tutmaktı...!!!

Yongayı bekleyeceğim artık.....Belki orası 1000 tlyi kırar geçer de orada güzel para kazanırım....Ama orası düşerse ...u yediğimizn resmidir.....!!!

3. 1 Haftadır toplamak için hareket yapıyorlar Yonga açıklamasından sonra dikkat çekti tabii bence daha yukardan kapanış olacak yazıp silme işleri tehlikeli elinde olanı korkutma amacı için olabilirmi?Yazdığın eşleşme rakkamlarını büyük bir heyecanla okudum.Devamını beklerim.

4. yarın da aynı yükseliş olursa 1000 üstü zaten.

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    1 Haftadır toplamak için hareket yapıyorlar Yonga açıklamasından sonra dikkat çekti tabii bence daha yukardan kapanış olacak yazıp silme işleri tehlikeli elinde olanı korkutma amacı için olabilirmi?Yazdığın eşleşme rakkamlarını büyük bir heyecanla okudum.Devamını beklerim.
    Olabilir...

6.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    1 Haftadır toplamak için hareket yapıyorlar Yonga açıklamasından sonra dikkat çekti tabii bence daha yukardan kapanış olacak yazıp silme işleri tehlikeli elinde olanı korkutma amacı için olabilirmi?Yazdığın eşleşme rakkamlarını büyük bir heyecanla okudum.Devamını beklerim.
    Yazalım kardeşim......Elimde yibitaş,15 lot yonga var....!!!

Yongayı bugün aldığım için satış yazamıyorum zaten.......Yibitaşta da bekleyeceğim artık....!!!!

Yibitaşta korkacak rakamdan almadım...Ortalamam 2230 ,en kötü ihtimalle % 10 zararla 2000 tlye satarım diyorum....Ama yonga tam bir heyecan olacak benim için....Belki de 10 katına çıkaracaklar.....O da hareketin başı olan 245 ise 2450 tl yapar......Hareket başlangıcını ilk tavan olan 294 kabul edersek 2950 tl olur.....!!!!

Yonga eğer 1000 tlyi kırarsa bence yibitaşı da gazlayabilirler....!!!

Bu yüzden yarın çok önemli......Bugün yibitaşta benim gibi acelecilerin malını 2250 lerden kapmak isteyebilirler.....!!!

7. Eşleşme 11 lotla 2250 tlde......12 lot da bekleyen lot var.....!!!!

8. Vay beee....!!!

Yine silmişler......!!!!

Eşleşme 2 lot ile 2419.90 da.....!!!

Bir filim dönüyor ama bakalım nasıl sonuçlanacak....!!!

Herşey yarın yonganın 1000 tlyi kırıp kıramamasına bağlı olacak bence.....!!!

Yonga 1000 tlyi kırarsa yibitaşı da gazlayıp 2-3 tavan çektirecekler bana göre.....!!!

Sayfa 20/495 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •