ah memedabi... içinde -se -sa geçen cümle ile terste kalınmaz.. :yes:
Printable View
ah memedabi... içinde -se -sa geçen cümle ile terste kalınmaz.. :yes:
TERRA coin
Gün içi 19.356usd dan... 0.69 a düşmüş..
2 mayısta 85 usd...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oturdugum evi sortlayabilsem sortlamaya baslardim.
bu kadar para etmez .
Hepsiburada dolarla fiyatlanıyor diye düşünmüştüm ama hala düşmeye evam ediyor.
E-ticaret yasası ile de ilgili olabilir. Bu alan çok başı boş, nasıl olması gerektiğini çok bilen de yok. Nasıl ilaç şirketleri profesörlere bilimsel yazı yazdırıyor ise amzaon vs de bu iş için yazı yadırıyordur. Toplum için en faydalı model ne olmalı ben de bilmiyorum.
Farazi EPAZAR sitesi olsun, üyelerin satışlarını izlliyor, çok satanları bu sefer o da çok miktarda toptan alıp kendi satmaya başlıyor, o ürünü ilk getiren artık eskisi gibi bir kazanç elde edemiyor. Yine listelemede bazı üyeler ön planda oluyor daha uygun olan arka sayfalarda kalıyor. Onlarca durum olabilir.
Oysa fiziksel dünyada iki bayi arasında şu kadar mesafe olacak, şunları aynı dikkanda satamaz, camiye okula şu mesafede olmalı vs çok düzenleme var.
>>>>
DMARKET Electronic Services Trading ADR 1,28 (-8,57%)
bizim pala bakalım nereye kadar tutabilecek...
o değilde bu coinciler ne günah işledi...
ellerinde ekmekle tuvaletemi girdiler...
cami duvarınamı işediler...
gece mezarlıkta pis işlermi yaptılar...
resmen cin çarpılmışa döndüler...
Coin ne abi herhangi bir değeri yok peçete ye coin yaz al coin işte
geçen yıl nisan-mayıs yine aynı hareketi yaptı coinler artık tesadüf mü bilmem...yine aynı derin düşüşler...ve yine aynı aylar yine düşüş...ilginç...
TV'de dün söylediler arkadaşı 450 bine kendi arabsını satmış, kısa süre sonra 150 bin üste verip 1 yaş daha gencini alabilmiş.
Nöropsikiyatristler hayatta don, kaç, savaş şekline temel 3 strateji vardır dedi. Şu zamanlar don stratejisi daha geçerli olabilir, kargaşada ne yapacağından çok emin değilsen donmak daha akıllıca.
Fırsatlar hiç bitmez.
bugün güzel trade fırsatı verdi aşağı yukarı...
en son elimde bu kadar kaldı...
2.890 bir kısmını yerine koydum...
ama benim için çok az...
2.800 civarına salarsa kapanırım...
https://i.hizliresim.com/8muufpn.jpg
Bizim bankaların Rasyoları.
Biraz daha düşerlerse.
Her şeyi satıp banka hissesi almak şart
https://twitter.com/yemekci53/status...b9RtBQGyA&s=19
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emtia çöküşü mü ? güzel espri :wave:
commodity trading house adı verilen emtia trade eden finans kurumları var, bunların pek çoğu iflasın eşiğinde, fed ve ecb bunlar için büyük bir kurtarma paketi sunmak zorunda, amma velakin sözde parasal sıkılaştırma döngüsü başlatmış bulundular, hangi parayla kurtarılacak bunlar.. yazık walla, seri iflas dalgası start vermek üzere
amerikan avrupa borsaları çöküşün eşiğinde, bizimki de biraz hırpalanır bu dönem diye bakmak lazım, ralli modu off mayıs boyu
Bakır kullanımı her geçen gün artıyor, orada short sakat olabilir.
Petrol stoklanamayan bir ürün, durgunluk netleşir ise petrol değer kaybedebilir diye düşünüyorum. Gerçi önce stratejik rezervlerden eksilen yeri tamamlarlar.
Geçen sene petrol dolu gemiler avara avare dolaşıyor denmişti, sonra petrol çok düştü.
Bu tip haberleri takip etmek lazım.
gözünüzü seveyim, kâr dan komisyon vereyim memedabi bakır shortlamasın... :he: :he:
stoplamayalım topluca :he:
bizim pala mahalle yanarken saçımı tararım modunda...
bakalım dünyanın gerçeklerini ne zaman görecek...
gırtlağına kadar malla yakalandı bu tsunamiye...
kuyrugu dik tutuyorum havasında...
bunda ısrar ederse kuyruk değil bedenide gidecek...
Petrol 2 sene önce ne düştüydü ariston abi, üüüle bi düşüş tekrar olur mu ki
ABD borsalarında dip görülmeden coinlerin işi zor önce yerin üstü sonra yer altı
Abi Rusya Ukrayna dan çekilirse emtialar düşer borsalar tavan kitler..
Ben VOB yapın diye yazmıyorum yapmayın diye yazıyorum bilemezsin borçlu kalirsiniz..
Şaka değil..
Sıra dışı bir durumdu, o kadar düşmez bence ama daha yükselmesi zor gibi.
Geçen atmosferin toplam kütlesine baktım, her yıl milyarlarca varil petrol yakılıyor atmosferin dengesi bozuluyor, eskiden çok inanmıyordum. Petrol ve kömürü ileride yasaklayabilirler ya da sadece plastik vs işlerde kullanın diyebilirler.
Geçen TV'de bir uzman konuşuyordu. ABD'de ülkenin en alçak bölgesi Floarida özellikle Miami, ilk sular altında kalacak yer, ABD'liler oradan kaçıyor bizimkiler de ucuz diye oradan ev alıyorlar dedi.
Bilim bazen günlük hayatta çok dikkat edilmeyen şeyler ile ilgileniyor. Bir süre sonra günlük hayata etkileri anlaşılınca tedbir alınıyor ya da burada fırsat var denip işi teknoloji ele alıyor.
Kendi kendime, barajlar ile, denize dolgu ile mega inşaat ile dünyanın fiziği değişiyor acaba etki eder mi diye düşündüm, duvar cevap veremedi.
Lastikçilerde janta yeni lastik takınca dengesini sağlamak için bir makinaya sokuyorlar bir kaç gram sağa sola ağırlık takılıyor. Bir kaç gram 10-15 kg lık tekerlekte fark ediyor.
Cehalet mutluluktur deniyordu, inanmıyordum.
Genelde olumsuz bilgi moral bozuyor, olumlu bilgi ise aksiyona geçilemedikçe işe yaramıyor ve o kadar da mutlu etmiyor.
Örnek olarak falanca kişi senden nefret ediyor deseler insan üzülür, düşüncelere dalarsın uykunu etkileyebilir, falanca kişi seni çok seviyor deseler aynı oranda olumlu etkiyi yapmaz.
Bu neden ile olumsuz haberler/bilgi daha hzlı etki ediyor olabilir.
Bunun dışında genelde yeni bir fikir oluşturmak çok zor iken, oluşan fikri anlamak için çok çaba gerekmiyor, yine bir eser (bina, makina alet vs) çok uğraş gerektirirken onu bozmak yok etmek çok kolay oluyor hatta kazaen hasar görüyor vs.
Kısaca dünya hayatı tam simetrik değil. İnsanlar için burun sürtme yeri olması olasılığı oldukça yüksek.
Mutlu değilsen çok problem etmemek lazım.
Olasılık dediğimiz şey bütünün bir parçası veya seçenekden biri.
Diğer olasılıklardan birini de yazmazsam olmaz.
Ortada düşman filan yok, kimse kimseye eziyet filan etmiyor, her şey son derece kontrol altında vs. Yani hasta olan kişi hastahaneye gidip iğne vurulmayı eziyet kabul ediyor ise tabi ona yapacak bir şey yok.
Hatta ne istedin de vermedik bile denilebiir.
Her halukarda insan kendi kendine çok eziyet vermemeli, sen kendi kendine eziyet vermişsin derler ondan da fayda olmaz.
Petrokent 206 TL, dün taban yapmış.
8.000 TL görmüş geçen sene..
Böyle hisse bulmalı [emoji846]
Hepsi burada 12,75 usd halka arz..
700 milyon usd doğan ailesi parayı aldı.
DÜN kapanış fiyatı 1,26 usd..
Piyasa değeri 4 milyar usd, arzda..
Şimdi 411 milyon usd..
Bu nasıl arz? Bu nasıl iştir?
TERRA mı alsam?
%96.96 değer kaybı, günlük... [emoji846]
Zabah namazı sonrası uyuyakalmis kuyumcular.
Mal dibe gene gelmiş az idare edin bı kaç gün daha yaa
https://i.hizliresim.com/lxq45qv.jpg
Dikkatli ol, kapanabilirde..
Squidgame (SQUID) örneği var.
Warren dede yaktı, kriptoları
25 usd lık bile almam dedi,
https://t24.com.tr/amp/haber/unlu-mi...vermem,1031526
Milyarder Warren Buffett: Dünyadaki tüm Bitcoinler için 25 dolar bile vermem.
Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı*Charlie Munger*ise konu ile ilgili, “Hayatımda beni başka birine kıyasla kötü ve aptal gösteren şeylerden kaçınmaya çalışıyorum ve bitcoin bunu yapıyor
Bitcoin aptalca çünkü sıfırlanması muhtemel. Kötü çünkü Federal Rezerv sistemini baltalıyor. Ayrıca Çin’deki komünist sisteme kıyasla bizi aptal gibi gösteriyor. Çin Bitcoin’i yasaklayacak kadar akıllıydı” dedi.
Adam boşuna milyarder olmamış. Musk denen çakal 3 milyar dolarlık bitcoin aldım diyince herkes saldırdı. Ama o 3 milyara karşılık millet saldırınca herhalde 10 milyar dolarlık satmıştır
hisseden çıkan kriptoya giriyor laflarını çok duyduk..
100 lira ile giren bu sabah 10 TL ile çıkabilirse ne ala..:)