Sayfa 25/1000 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tersten düşünürsek dün 220 TL den 233 adet alan birinin parası 51.260 TL’den 1.500 TL’ye düştü.
    Çok canlar yandı çooook.
    Uyarınızı dikkate alacağım.
    Selamlar.
    Warren dede yaktı, kriptoları
    25 usd lık bile almam dedi,

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aynı şey...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben dalgasına 1.500 liralık (233 adet) LUNA aldım.
    Terra ne? İyi bir şey mi?
    Ona da bakayım.
    [emoji3]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dede haklı...hiçbir dayanağı olmayan sanal bişey...tam kumar...bende dün aldım azıcık o ayrı

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Warren dede yaktı, kriptoları
    25 usd lık bile almam dedi,

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. https://t24.com.tr/amp/haber/unlu-mi...vermem,1031526

Milyarder Warren Buffett: Dünyadaki tüm Bitcoinler için 25 dolar bile vermem.

Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı*Charlie Munger*ise konu ile ilgili, “Hayatımda beni başka birine kıyasla kötü ve aptal gösteren şeylerden kaçınmaya çalışıyorum ve bitcoin bunu yapıyor

Bitcoin aptalca çünkü sıfırlanması muhtemel. Kötü çünkü Federal Rezerv sistemini baltalıyor. Ayrıca Çin’deki komünist sisteme kıyasla bizi aptal gibi gösteriyor. Çin Bitcoin’i yasaklayacak kadar akıllıydı” dedi.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Adam boşuna milyarder olmamış. Musk denen çakal 3 milyar dolarlık bitcoin aldım diyince herkes saldırdı. Ama o 3 milyara karşılık millet saldırınca herhalde 10 milyar dolarlık satmıştır
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adam boşuna milyarder olmamış. Musk denen çakal 3 milyar dolarlık bitcoin aldım diyince herkes saldırdı. Ama o 3 milyara karşılık millet saldırınca herhalde 10 milyar dolarlık satmıştır
    7milyar dolarlık sattı, 7 milyar dolarlık ta bağışladı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

hisseden çıkan kriptoya giriyor laflarını çok duyduk..
    100 lira ile giren bu sabah 10 TL ile çıkabilirse ne ala..

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://t24.com.tr/amp/haber/unlu-mi...vermem,1031526

Milyarder Warren Buffett: Dünyadaki tüm Bitcoinler için 25 dolar bile vermem.

Berkshire Hathaway’in Başkan Yardımcısı*Charlie Munger*ise konu ile ilgili, “Hayatımda beni başka birine kıyasla kötü ve aptal gösteren şeylerden kaçınmaya çalışıyorum ve bitcoin bunu yapıyor

Bitcoin aptalca çünkü sıfırlanması muhtemel. Kötü çünkü Federal Rezerv sistemini baltalıyor. Ayrıca Çin’deki komünist sisteme kıyasla bizi aptal gibi gösteriyor. Çin Bitcoin’i yasaklayacak kadar akıllıydı” dedi.
    Adam 25 dolar vermem demiş, ben 100 dolar verdim iyi mi?
    [emoji3]

Sayfa 25/1000 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •