gel de kufur etme aralik vadeye..
gel de kufur etme aralik vadeye..
Cazibesi yüksek ve likidetisi düþük bir ürün çýkmasý durumunda aylýk gelir ile geçinen kiþilerin býrakacaðý tortu bankalar için önemli olabilir.
BBHT'de bu tip bir ürün piyasadaki fazilerin yükselmesine neden olabilir dendi. Hem sabit faizli enstrümandan bu ürüne geçecek olanlar hem de likit olarak beklemede para tutanlar bu ürüne geçmesinden dolayý olabilir.
Böyle bir ürün borsadan daha cazip olur ise borsada da bir satýþa neden olabilir.
Altýn ve dövizi olanlarý faiz ile ikna etmek genelde zor, seçimlere kadar kýmýldamalazlar diye tahmin ediyorum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Aralýk vadeye küfür etme...
DENÝZ, ÝÞ karþýlýklý iþ yapýyor.
Aslýnda ayný kiþi iþlem yapýyor.
Akþam 18,15 te ÝÞ 26 long idi ortlama 3186 Þuan -9 þort oldu ortalamasý 3530 (35 fark var)
Deniz 3 adet 3200 den þort idi ÞÝMDÝ 35 adet 3270 long yarýn oraya dikkat. (38 fark var)
Biri zararýna veriyor biri zararýna satýyor. Ama bi þekilde iþlem yapýyorlar.
Deniz ve Ýþ karþýlýklý iþlem yapýyor 100-50 lot iþlemler onun amacý nedir bilmiyorum.
3169,00-316850 ve 3200 yapýlan iþlemler karþýlýklý...Deniz iþ / iþ deniz.
Ellerine ne geçiyor bilmiyorum.
teb bu 273 .000 longu yaptý... ama nasýl yaptý dostum... karþý tarafta da birileri kýsa yaptý.... TEB uzun açtý ise farklý aracý kurumlardan da kýsa pozisyonlar açýldý..... ayrýca er geç makas kapanacak.... buna benze hareketi 2008 krizinde görmüþtüm... endeksi veriyorlardý, ama vadeliyi ýsrarla 2000 puan makasta tutuyorlardý..... o zamanýn 2000 puaný bugünün 10.000 puanýydý (spot 61.000 di).... 3-4 gün tuttular bu þekilde ve bir anda bir verdiler..... vadeli bir anda spotun 600 puan altýna indi.... bakalým ne yapacaklar görelim![]()
Meksa çarþamba 12.246 ad 2877 ortalama ile þhort açtý ve cuma bunlarýn 9843 adedini 2821 ortalama ile kapadý. Güzel iþlem satýlýr. 9372 adedini ise bugün tekrar açtý fakat maliyet 2779.
Cuma hiç kapamasa iyi idi.
Genelde ters iþlerle le bildiðimiz bir kurum.
Sert hareketler de hep var.
Yarýn þhort kapama yaparmý bakalým.
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda olay sadece 12. ay da deðil. Diðer tüm vadelerde ayný durum söz konusu.
Ýþlemler karþýlýklý. 8 ayda da ayný durum söz konusudur.
Yer Ýmleri