aðalar toplanýn 2025 te emekliye bazý koþullarla implantý SGK karþýlayacakmýþ
as bayraklarý as as as
Printable View
Doðrusun kral teþekkürler
Röntgen filminden baþka film çektirmeyiz. Cante eksi 1.69.
Aylardýr pazara çýkmýyorum , banka kampanyasý ya da alýþveriþ çeki falan gelmezse doðrudürüst market alýþveriþim yok, en son kasýmda yurtdýþýna çýktým 2haftaligina .Döndüðümden beri yanlýþ olmasýn sadece 3-4kez evden çýktým bahçe hariç. Bir de fotosentez yapabilirsem bu iþ tamam .
Bu aralar döviz alým satýmý ya da bankaya yatýrma çekmede bir sýkýntý yaþayan oldu mu ? Güncelleme ayaðýna devam ediyorlar mý döviz hareket kýsýtlamasýna, deneyimleyen var mý
aðalar reyiz pahalý satan yerleri protesto edin deyi
ayfon almayýn US de 100 dolar burada 250 dolar demekki satýcý bizi öpüyor
https://youtu.be/V8w3TJpOxOQ?si=ViNs24ZrIJYk4x1S
ayasofi üstadým yapay zekadan anlayan yok mu?
nuri abinin yerine memed abinin sýfatýný montajlasa:kahkah:
Turkiyede su an en ucuz sey dolar
Alabildiginiz kadar alin depolayin
sudan havadan daha ucuz Cumhuriyet tarihinde boyle ucuzluk gorulmedi
Millet vize istemeyen ulkelere tatilde rekorlar kiriliyor eline yesil pasaportu alan tayland yunanistan karadag otelleri doldurdular. Otel sahipleride saskin Yunanistan issiz kimsenin gitmedigi adalardan bile para kazanmaya basladi
Herkes mutlu valla
Yýlýn ilk çeyreðinde gelecek gpon fiber ... Mahallenin tamamý projelendirildi, sayemde koca mahalle fibere kavuþacakmýþ. Gelsin de ben ne kadar durucam konyada bilemiyorum artýk.
THY yolcunun biri fenalasti diye Maltaya zorunlu inis yapiyor. Iki yolcu bunu firsat bilerek ucaktan kaciyorlar ve arazi oluyorlar
Adamin depar atisina bakin.
Adamin Fas'a gidecek tatil yapacak kadar parasi var ama ayni adam firsatini buldumu AB ye kacak giriyor
Ulan fakir naapsin emekli naapsin?
kacanlar Turkte olmayabilir tabi
Vay anasini
https://www.instagram.com/reel/DEas0...RlODBiNWFlZA==
S. P. Nuri Alço'ya operasyon nasýl yapýlýr dersi vermiþti olayý hatýrlamakta faide var:
S. P. , Nuri Alço'nun genç kýzlarý, ilaçlý gazoz ve disko tekniði ile pudra þekerli küt böreðine müptezel yaptýðýný öðrenir.
Bunun üzerine S. P. Bana Nuri Alço' yu bulun der, S. P. nin sevenleri ,dost, arkadaþ ve akrabalarý gece kulüplerine akýn eder, Nuri Alço günlük mesaisinde ve gazozu konulacak ilaç miktarýný hassas Terazi ile ayarlamakla meþguldur.
Dost ve arkadaþlar, Nuri Alço' ya abi sana bi þey diyecekmiþ gidelim tekniðini dener ama Nuri iþim var deyince, dostlar þiþeyi gösterirler Johnny Walker þiþesini gören Nuri hemen kabul eder.
Nuri operasyon bölgesinde çýrýlçýplak soyulur yüz üstü masaya yatýrýlýr, komþu kasaptan alýnan et dövme metal aleti kumaþla güzelce sarýlýr, S. P. gelir Nuriyi et dövme metali ile anasý görse tanýyamayacak hale gelinceye kadar evire çevire benzetir.
Nuri abi canýmý baðýþla ne istersen yapayým diyebilir bu sayede kürkü kurtarýr ama 3:ay sývý gýda aðzýna tutularak beslenir. Nuri tövbekar olmuþtur artýk.
Eccuk para buldum borsaya gireyim dedim ayaðým uðurlu geldi direk karanlýk odaya aldýlar sekiz filmi çekiyorlar üstümde. Mkles abiyle dalga geçerken maðdur olduk. Yarýn kalaný çekeriz filmin atýn intikamý bölümünü. Veri ücreti baya çok ondan yýrtmak için eccuk hacim yaptým. Zararý veri ücretine sayarýz. Hacim tamamlanýr kazanýrsam kendi haneme yazarýz. Kaldý 5 milyon hacim
RTÜK nasýl ceza yazmýyor?
https://www.facebook.com/share/r/19mVwFLGa5/
Paralý kanalda çýkýyor bunlar. Umumî kanal deðil. Parayý verip izliyon. Bunu izleyen de bunu kabul ediyor bunu istiyor. Akýllý uyanýk biri gibi gözüküyon ama saftirik sorular soruyon. Sen ABD de bunlardan nasýl haberdarsýn. ABD de adamýn çalýþmaktan imaný gevriyor. Bu saatler mesai saatleri sen burda laklak yapýyon. Haymana damiisin
Bunlar paraylan izliyon. Sinemada sekiz filmi izliyon gibi düþün. Bu kanallar da her dizi, film, show ücretli. Konuþanlar var tümüyle argo belalti konuþuluyor ama onun da beðeneni var türbanlý kadýn da gelip izliyor bel altý þaka esprilere gülüyor. Sýrf onun için para verip izliyorlar. Sen öyle þeylere bakma ABD neler neler yapýlýyor.
Ýstanbul'da arkadaþ kazýðý pardon tanýdýk iþi istenilen 1000 TL lik oto yað ve yað filtresi deðiþimini, þu an tatil yaptýðým Armutlu'da, 300 TL ye deðiþtirdim en ufak pazarlýk vb. yapmadým ayrýca tanýdýk deðildi.
Türkiye'de fiyat, kör tuttuðunu öper ,tarifesinde olduðunun kanýtý olarak sunarým.
Prostest müziðe baþlayacam artýk :evil:
Aslýnda o iþin rengi baþka ama...
https://www.bbc.com/turkce/haberler-...%20uygulanacak.