Sayfa 20/906 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7248 madde; 153 - 160 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Özal dan bu yana yiyen içen soyan hep oldu. Kim hesap verdi. Kimden hesap soruldu. Bir sürü soyguncu saygın iş adamı oldu artık.

2. Abiler kusura bakmayın hepinize bir baraj sorusu ...bir ihracat firmasına çalışıyorum dolar 40tl olana kadar zam falan yok diyor maliyetini karşılarım giderine yardımcı olurum alacak verecek olmaz diyor anlayacağınız erciyesteki kar misali bir vade sizce ne zaman 40tl olur

3. ABDli Bank of America (BofA) yıl sonu için dolar/lira tahminini 44 ten 41'e revize etti.
    BofAnın öngörüsü dolarda yüzde 16 lık bir artış anlamına geliyor.

https://www.paraanaliz.com/2025/dovi...irdi-g-103164/

Buna göre dolar 1 yıl sonra 41 olacak, eğer gerçekleşirse dolardan bir halt olmayacak demektir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABDli Bank of America (BofA) yıl sonu için dolar/lira tahminini 44 ten 41'e revize etti.

Buna göre dolar 1 yıl sonra 41 olacak, eğer gerçekleşirse dolardan bir halt olmayacak demektir.
    Diyelim ki öyle olacak. Türkiye borcu olmayıp ozsermayesi ile iş yapan üretim yapan yok denecek kadar az. Faizler de %40 olsun. İhracat yapan firma nasıl kurtacak Arçelik cayır cayır ihracat yapıyor her şeyi artırmış satış üretim vs. Ana devasa zarar var faiz kur sebebiyle. Bu sene koç işçi çıkarmaya başlar mısır Bangladeş gibi yerlere gider. Bu kur faiz üretim değil ithalat için avantajlı. Üretim için yatırım hammadde enerji maaş zammı rekabet uluslararası alanda daralma çin ile rekabet vs kimse uğraşmaz yatırım yapmaz. Eninde sonunda bir yerde patlama gelir. Hele ki şimdi Trump ile hiç mümkün değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABDli Bank of America (BofA) yıl sonu için dolar/lira tahminini 44 ten 41'e revize etti.

adamların dediği senaryoda bu kurdan bozulan dolarla alınan %46-49 faizli mevduat sene sonundaki 41 tl kurdan yerine konursa dolar bazında %30 kazanç söz konusu oluyor.. çok iyi para.

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    adamların dediği senaryoda bu kurdan bozulan dolarla alınan %46-49 faizli mevduat sene sonundaki 41 tl kurdan yerine konursa dolar bazında %30 kazanç söz konusu oluyor.. çok iyi para.
    Bence bu çok yanlış olur.

Hangi veri doğru ki bu sene sonu 41 TL. olur tahmini doğru çıksın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,108
    son 2 rakam muhteşem....

gö*ün aydın emekli....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çiftçi Bağkuru Konya'da çok kullanılan bir yöntemdi. Çiftçilik ile alakası olmayan sanayide parça başı çalışanlar serbest çalışanlar herkes bunu kullandı. Çünkü sigara parası gibi prim ödediler bizim ailede dört kişi var. İki amcam iki de babamın amca oğlu dayı oğlu bunlar bu yöntemle bedavaya emekli oldu. 5 bin emekli maaşı alacakken 12500 belki 14500 alacak. Çiftçilik yapanlara helal olsun ama diğerlerine hakkım helal değil. Ben 3 asgari ücret prim ödedim babam 30 yıllık memur emeklisi aldığımız rakam ondan 5 bin fazla. O yolu suistimal edenler bugüne göre aylık 1000 TL prim ödemedi. Bu benim çok zoruma gidiyor.
    biz buna Anadolu muslumanligi diyoruz

Kayserililerin %100 u boyle

Sayfa 20/906 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •