Üç sene var hocam, nereye ğiriyo yabancılar:he:
Yaprakla geİyoryarlar, burda bile birbirimize:kahkah:
Bak sen açtırdın pandorayı
Printable View
Üçmkrş donda sallanan zarardan kar ettik
Temennimi teasllimi yoksa doktorluk mu olduk anlamadım,
grafikis güncellemesi ;
https://i.hizliresim.com/87plw72.jpg
yeşil-kırmızı üzerine geçirip, uyduruk yükseliş trendini devam ettirme çalışmaları devam ediyoru...
sabah açılışı görmüştüm, kaçtı ? % 20 tavan mı açmıştık ? :drunk:
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
30d
TCMB Başkanı Karahan:
-Enflasyondaki düşüş süreci devam etmekte, mal enflasyonundan sonra hizmet enflasyonundaki düşüş de belirginleşmekte
-Enflasyonun ana eğiliminde ilk çeyreğe özgü bir yükseliş gözlendi
-Enflasyon beklentileri gerileme eğiliminde
-Küresel ticaret ve ekonomi politikalarına dair belirsizlikler son dönemde yükseldi, kapsamlı vergi paketi büyüme ve enflasyon beklentilerini etkiledi
Bugunde ince ince yabancı çıkışı var .
PPF düzelme varmı .3 gün zarar yazdı onu bile başardılar:)
Rumlar ı tanıdılar türkler, sen ne diyon salih abi
Bak arada çok kaynak için uğraşıyor CNN ama hayvan terli
MÜJDE İNDİRİM KESİNLEŞMİŞ!!
Motorin ve benzin indirimi kesinleşti, bu gece yarısı başlayacak
Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına yapılacak indirimler netleşmeye başladı. Bu gece yarısı itibarıyla motorinin litresinde 2 lira 64 kuruş indirime gidilecek. Öte yandan benzin fiyatlarında da perşembe gününden geçerli 2 TL 15 kuruş indirim bekleniyor.
Hayırlı işler.
Turbulans geçti mi? Her yer süt liman.
Onların bildiği fakat bizim bilmediğimiz en önemli şey, bizim hafızamızın bir günlük olması ve her gün yenilenmesi.Daha somut olsun şu Türkçe adı ile ilk elli öpücük filmi var ya,bizim hafızalar o bayanın hafızası gibi.onun için sürekli öpülüyoruz.Çok uzağa gitmeye gerek yok 2023 seçimleri yeterli.Hangi siyasetçiler öncesinde ve sonrasında neler yaptı biliyoruz.( Pardon bilmiyoruz) .Bir sonra ki seçimde herşeyin farklı olacağını düşünüyoruz.öpülmek güzel bir şey hele de bunun ilk öpücük olduğunu düşünüyorsak...
işte bu QNB falan oyuncu
mavi iyi destek... buradan SARI bar atar diye hesap edip, bist alırlar
https://i.hizliresim.com/qbbushg.jpg
demezler ki : İNDİKATÖR'ü yıkmışlar... bu endekse dönüp yine gömerler
he geçti :oleyo:
UNLU, BATIRIM FİNANSMAN'ı falan görmüyon heralım
Yok abi ben çeyrek adamım sadece edebiyatın mübalağa, kurgu ve komedi senaryo yazma yönüyle uğraşıyorum. Yoksa çeyrek adamın çekeceği bir dert değil benimkisi. Gülmek için fırsat kokluyorum işçi abi de güzel espriler yapıyor. Forumda esprilerini beğendiklerim. Alper çıtak emlak bozcivciv, culpable abiler
Yüzde 5 nedir ki abi lafı bile olmaz, o kadarcık yanılgı kadı kızında da olur :he:
Bak şindi kadı kızı diyince aklıma geldi, sana en makul eş adayı kadı kızı olanbilür.
Neyise
İşleri yeni bitirdim
Masada 1 kişilik yer var mı, ücgen biçiminde birbirimize takalım :yahoo:
Dünyaca ünlü vobcu daytradeci real time online yabuşturan gözünün gördüü heç bişiiden korkmayan deli 1 tradeci varmış, masaya geldüü hemen belli olurmuş
Tanıyan var mı
Citak dayu
Hemen yamacima atis yapmissiniz.
Tebrikler.
[emoji23]
Ben hiç Ayafisfis dayuma küsermiyim, o bena küsmüş
İlla özür dile barışak didi, bende özür neyim dilemem didim. O gün bugündür konuşmuyo
Ama civciv mivciv yavaştan asılıyor :kahkah:
Kuşmuyum la niye büüüyle diyorsun diyesim var ama demiycem eccük daa kaşıntısı çoğalsın
Kopye demedim zaten.
Tebrik ettim.
El ele derece yapariz bugun.
Bogalar kesimhaneye.
[emoji23]
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
·
7 Nis
Dışişleri Bakanı ve had bildirici Hakan Fidan efendi!
Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan,Kıbrıs Rum Devletini tanımış ve elçilik açıyor.
Had bildirmeye bunlardan başlasan diyorum.
Öyle ya! KIBRIS TÜRK DEVLETİNİ tanımıyorlar.
Ha bu arada merak ettim!
Özgür Özel'e ne yaparsın?
ses yok hala yandaş tv adamlar chp nin kurultayında parti meclisi nasıl delinir onu konuşuyorlar:)
15 gündür yandaş kanallar KK aday olsun karışsın diye KK bile tuttular .
ama bu konuları konuşan kanal yok.
%25 yaslamışlar elektriğe konuşan yok neymiş Trump seviyormuş o konuşuluyor .:)
Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
·
22s
https://bsekonomi.com/bakan-simsek-e...-kotu-niyetli/
Ülkenin geleceğini değil
Sadece iktidarın devamını düşünen
Devlet adamı özelliklerinden uzak
Akla bilime saygısız
Yazıklar olsun
Kötü niyetli biri varsa o sizsiniz sayın bakan
Aklımızla dalga geçmeyin .
Popülizmi normalleştiren
Sadece siyasi çıkar peşinde açıklamalar
Büyük hayal kırıklığı
Çok!
Nasuh Bektaş
@nasuhbektas
·
1 sa
560 milyar TL diye bir rakam yok. AKP, sosyal medyada, bu yalanı servis etti.
İştirakler dahil 2019’dan bugüne İBB‘nin bütçesi 1.179.000.000.000 TL doğru. Beş yıl boyunca hiçbir iş yapmayacaksınız. 79.000 personele maaş ödemeyeceksiniz. Ve bu paranın yarısını çalacaksınız. Masak görmeyecek, Sayıştay görmeyecek, içişleri Bakanlığı müfettişleri görmeyecek , AKPli belediye meclis üyeleri görmeyecek. İnsanlarla dalga geçiyorlar
@muratagirel
@karagozilker
@nowhaber
https://x.com/nasuhbektas/status/1909543532945141851
Hele şükür aşkım reisim hünkârım ile barıştım. Aşkım derken sevgimin ne kadar büyük olduğunu ifade ediyorum bir kardeş gibi seviyorum başka anlamı yok.
birde şu ŞORTÇULARI çağırın gelsinler... şenlik başlıyor birazdan
vadeliyi şimdi 10300'a basacam... kaç kişiyiz
Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (14 üye ve 41 ziyaretçi)
çıtak, *Bozkurt, ALPER, Ayasofya 2005, baymetin, Calibra, Denizdenizli61, Doctor20, el turco, işçi74, katırcı_bedri, kiraz, pisyedili01, sindoma53
böyle hiç zevkli olmuyoru
İçişleri Bakanlığı’nın, İBB’den soruşturma konusu şirketlerin aldığı tüm ihalelerin listesini talep etmesinin ardından, sadece bir gün sonra bu talep “2019 sonrası ihaleler” ile sınırlandırılması,
Bir de bu var.
Belediye is yapan firmalarin tum ihaleleri göndermişler.
Akp dönemi olunca ( buralarda buyuk yolsuzluk var. Ki bu dosyaları Icisleri Bakanlığı aldi sümen alti yaptı) yok demişler sadece 2019 sonrasını gönderin.