biraz tesla hissesi almak istesem bunu hangi platformdan yapabilirim ? Midas mı yoksa bankalar yapabiliyor mu ?
biraz tesla hissesi almak istesem bunu hangi platformdan yapabilirim ? Midas mı yoksa bankalar yapabiliyor mu ?
[QUOTE=sindoma53;7011875]Fahrettin Altay
@FahrettinAltay_
·
12s
ABD Başkanı Donald Trump
- Biz İsrail’in dostuyuz. Hatta, İsrail’in şimdiye kadar görmeyi hayal ettiği en iyi başkan olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Böyle görülmek ve böyle bir onura sahip olmak benim için büyük bir gurur.
https://x.com/FahrettinAltay_/status...28812854169890
fakirlere bunları gösteren yok akşamdan beri troller ve yandaşlar yok dostum demiş yok iyi anlaşıyor demiş.En son kuzek kore liderinede övgüler yağdırdı her neyse yukarda söylediklerini göstermiyorlar
Onlar bu söyleneni duyuyor ve seviniyor.
Trump ise soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "harika bir ilişkisi olduğunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERİM, O DA BENI SEVER" dedi.
Ardından Erdoğan'ın "zeki birisi" olduğunu söyleyen Trump,
Özgür Özel
@eczozgurozel
·
12d
Sayın Bahçeli bana, “Cumhurbaşkanımızı cuntacılıkla suçlamak akıl tutulmasıdır†demiş.
Yanıtını, “henüz sarayla ortak olmayan†Bahçeli’nin kendisi versin:
“Adaletin nefesini kesen iktidar kafası, kendi hukukunu, cunta yönetimlerini aratmayacak biçimde tesis etmektedir.â€
Sayın Bahçeli:
Millete yoldaş olun, darbecilere değil!
Cumhurla ittifak olun, cuntacılarla değil!
https://x.com/eczozgurozel/status/1909516399413690499
bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece borsadan birşey beklemeyin 3 çıkar 2 düşer olumlu hikayeler gerekli
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Cuma dünyanın tek gündemi, ticarete uygulanan tarifeler.
Pazartesi dünyanın tek gündemi, Türkiyeyi seviyorum, onun lideri de beni seviyor.
Bu ikisi yaşandı değil mi.
Burada ilginç olan şey dün veya ibb olaylarında varlık fonun mal alması, bir diğeride tebin longda olması. Bizim bilmediğimizi birileri çok iyi biliyor.
bizim bildiğimiz şey de şu;
son 5 yıldır akp nin kurduğu sistem sona eriyor diye 40-50-100 kat vurgun yapan kağıtlar şu an düşüş için bahane arıyor..bu duruma karşı gelen grup bankalara giriş yaparak bu akıbeti değiştirmeye çalıştı..şuan bir çatışma yaşanıyor..
gerçeklerle hayallerin çatışması..
emme hep gerçekler kazanır..
nedir gerçekler;
HİÇ BİR TEPE DİP ÇALIŞMASI YAPAMAZ..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
[QUOTE=Denizdenizli61;7011880]https://x.com/ahmetyesiltepe/status/1909357774619734480
Trump konuşmasında izlenecek bölüm sadece bu sabah ofiste durdurup ileri alarak yüz ifadelerine baktım uzmanlık alnımdır tedavilerimdeKameralar karşısına geçmeden üstü kapalı herşey konuşulmuş anlaşılmış Trump suriye olayını anlatırken Kasap netanyahu gülerek yanındakilere bakıyor olayın ne olduğunu nasıl gelişip suriye olayının buraya geldiğini biliyor o gülüş gazlama gülüşü, diğer bir konu dönüp parmağı ile netanyağuya tamam mı denilmesi anlaştığımız gibi mi diyor, en önemlisi konuşmasında Rahip brunson olayına girmesi onu bilinçli söylüyor niçin o kadar övgüden sonra zarfı onunla gönderiyor hatırlayın ne oldu diye benimle anlaşmazsanız aynı şey olur diyor.Ama bakıyorsun bizim yandaşlara ver mehteri
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri