Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop LXIV

1. biraz tesla hissesi almak istesem bunu hangi platformdan yapabilirim ? Midas mı yoksa bankalar yapabiliyor mu ?

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    biraz tesla hissesi almak istesem bunu hangi platformdan yapabilirim ? Midas mı yoksa bankalar yapabiliyor mu ?
    midas 1.5 dolar banka 12-13 dolar alım satımlarda diyorlar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. [QUOTE=sindoma53;7011875]Fahrettin Altay
    @FahrettinAltay_
    ·
    12s
    ABD Başkanı Donald Trump

- Biz İsrail’in dostuyuz. Hatta, İsrail’in şimdiye kadar görmeyi hayal ettiği en iyi başkan olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Böyle görülmek ve böyle bir onura sahip olmak benim için büyük bir gurur.
    https://x.com/FahrettinAltay_/status...28812854169890

fakirlere bunları gösteren yok akşamdan beri troller ve yandaşlar yok dostum demiş yok iyi anlaşıyor demiş.En son kuzek kore liderinede övgüler yağdırdı her neyse yukarda söylediklerini göstermiyorlar

Onlar bu söyleneni duyuyor ve seviniyor.
    Trump ise soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "harika bir ilişkisi olduğunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERİM, O DA BENI SEVER" dedi.
    Ardından Erdoğan'ın "zeki birisi" olduğunu söyleyen Trump,

4. Özgür Özel
    @eczozgurozel
    ·
    12d
    Sayın Bahçeli bana, “Cumhurbaşkanımızı cuntacılıkla suçlamak akıl tutulmasıdır†demiş.

Yanıtını, “henüz sarayla ortak olmayan†Bahçeli’nin kendisi versin:
    “Adaletin nefesini kesen iktidar kafası, kendi hukukunu, cunta yönetimlerini aratmayacak biçimde tesis etmektedir.â€

Sayın Bahçeli:
    Millete yoldaş olun, darbecilere değil!
    Cumhurla ittifak olun, cuntacılarla değil!
    https://x.com/eczozgurozel/status/1909516399413690499

bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece borsadan birşey beklemeyin 3 çıkar 2 düşer olumlu hikayeler gerekli
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Cuma dünyanın tek gündemi, ticarete uygulanan tarifeler.

Pazartesi dünyanın tek gündemi, Türkiyeyi seviyorum, onun lideri de beni seviyor.

Bu ikisi yaşandı değil mi.

Burada ilginç olan şey dün veya ibb olaylarında varlık fonun mal alması, bir diğeride tebin longda olması. Bizim bilmediğimizi birileri çok iyi biliyor.

6. bizim bildiğimiz şey de şu;
    son 5 yıldır akp nin kurduğu sistem sona eriyor diye 40-50-100 kat vurgun yapan kağıtlar şu an düşüş için bahane arıyor..bu duruma karşı gelen grup bankalara giriş yaparak bu akıbeti değiştirmeye çalıştı..şuan bir çatışma yaşanıyor..
    gerçeklerle hayallerin çatışması..
    emme hep gerçekler kazanır..
    nedir gerçekler;
    HİÇ BİR TEPE DİP ÇALIŞMASI YAPAMAZ..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    34-50-100
    para ile değil, sıra ile
    az bekleyin, 100 yaptım demez ise bende maacit değilim
    Petrol 67 yi görüp 50 ye iner gibi
    pilli ilk denemede kebap+künefe çıktı
    şu an poz yok.. yalnız iyş İngilizce gerektiriyor
    bedri paranın nerde olduğunu bulmuş, beni geç uyandırdı
    akşam GLL deneyeceğim, petrol kısa ETF si ekrana gelmiyor
    en mantıklısı brand yada curied olabilir, risk daha düşük gibl
    Altın
    L (UGL)
    S ( GLL)
    petrol ???
    L ?
    S ?
    OILU petrol gaz uzun
    OILD petrol gaz kısa 3X
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. [QUOTE=Denizdenizli61;7011880]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Fahrettin Altay
    @FahrettinAltay_
    ·
    12s
    ABD Başkanı Donald Trump

- Biz İsrail’in dostuyuz. Hatta, İsrail’in şimdiye kadar görmeyi hayal ettiği en iyi başkan olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Böyle görülmek ve böyle bir onura sahip olmak benim için büyük bir gurur.
    https://x.com/FahrettinAltay_/status...28812854169890

fakirlere bunları gösteren yok akşamdan beri troller ve yandaşlar yok dostum demiş yok iyi anlaşıyor demiş.En son kuzek kore liderinede övgüler yağdırdı her neyse yukarda söylediklerini göstermiyorlar

Onlar bu söyleneni duyuyor ve seviniyor.
    Trump ise soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "harika bir ilişkisi olduğunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERİM, O DA BENI SEVER" dedi.
    Ardından Erdoğan'ın "zeki birisi" olduğunu söyleyen Trump,
    https://x.com/ahmetyesiltepe/status/1909357774619734480

Trump konuşmasında izlenecek bölüm sadece bu sabah ofiste durdurup ileri alarak yüz ifadelerine baktım uzmanlık alnımdır tedavilerimdeKameralar karşısına geçmeden üstü kapalı herşey konuşulmuş anlaşılmış Trump suriye olayını anlatırken Kasap netanyahu gülerek yanındakilere bakıyor olayın ne olduğunu nasıl gelişip suriye olayının buraya geldiğini biliyor o gülüş gazlama gülüşü, diğer bir konu dönüp parmağı ile netanyağuya tamam mı denilmesi anlaştığımız gibi mi diyor, en önemlisi konuşmasında Rahip brunson olayına girmesi onu bilinçli söylüyor niçin o kadar övgüden sonra zarfı onunla gönderiyor hatırlayın ne oldu diye benimle anlaşmazsanız aynı şey olur diyor.Ama bakıyorsun bizim yandaşlara ver mehteri
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 20/1002 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •