Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop LXIV

1. 10,600 bölgesi direnç gözüküyor bende...

herkese bol kazanclar...reel işlerim var ben kaçar...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ortak basın toplantısında, "Türkiye'nin Suriye'yi, İsrail'e saldırı üssü olarak kullanmasını istemediklerini" söyledi.

Netanyahu, "çatışmayı engellemek" için Trump ile neler yapılabileceğinin konuşulduğunu da kaydetti.

İsrail - Türkiye ilişkileri, Ankara'nın yeni Suriye yönetimi ile ilişkileri üzerinden de yeni bir gerilim hattına girdi.

İsrail ordusu, 2 Nisan'da Suriye'de bazı askeri ve altyapı tesislerini vurdu.

İsrail basınına konuşan yetkililer, askeri tesislerden birine yapılan saldırının Türkiye'ye "mesaj" olduğunu söylemişti.

Oval Ofis'teki basın toplantısında Netanyahu, Trump ile "Türkiye ile bu çatışmanın nasıl önlenebileceğini" konuştuklarını söyledi ve ABD liderinin bu doğrultuda arabulucu olabileceğini işaret etti.

Netanyahu, "Türkiye ile iyi ilişkilerimiz vardı ama aramız kötüleşti. Suriye'nin, Türkiye de dahil kimse tarafından İsrail'e saldırı için bir üs olarak kullanılmasını istemiyoruz" dedi.

Trump ise soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "harika bir ilişkisi olduğunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERİM, O DA BENI SEVER" dedi.

ABD Başkanı, Erdoğan ile yaptığı bir görüşmeyi de anlattı.

Şam'ın düşmesi sonrası yapılan görüşmede, Trump, Erdoğan'ı "Suriye'yi aldığı için tebrik ettiğini" söyledi ve "O iki bin yıldır kimsenin yapamadığı bir şeyi yaptı" dedi.

Erdoğan'ın görüşmenin bu noktasında, "Hayır, biz değildik" diye kendisine yanıt verdiğini aktaran Trump, "Ben biliyorum, sizdiniz" dediğini ve "Evet, belki de bizdik" karşılığı aldığını da anlattı.

Ardından Erdoğan'ın "zeki birisi" olduğunu söyleyen Trump, Netanyahu'ya dönerek, "Onunla yaşayacağınız herhangi bir sorunu BEN çözebilirim ancak makul olmanız şartıyla" dedi.
    Trump 'dan övgüler..

3. İsrail resmen Türkiye'den Suriye'yi istemiş. Türkiye'nin yapması gereken şey, Suriyelilerin tamamen ve hızla ülkelerine gönderilmesi. Şayet geri dönüş hızlanmazsa ülkelerini kaybedecekler.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    İsrail resmen Türkiye'den Suriye'yi istemiş. Türkiye'nin yapması gereken şey, Suriyelilerin tamamen ve hızla ülkelerine gönderilmesi. Şayet geri dönüş hızlanmazsa ülkelerini kaybedecekler.
    Akepem İsrail e verir
    Kandiriliyorsunuz dediğimiz de hirlayan birkaç avel vardi

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Akepem İsrail e verir
    Kandiriliyorsunuz dediğimiz de hirlayan birkaç avel vardi
    Haklıyken haksız duruma düşmek bu yazıda güzel özetlenmiş.

Sayın D83, doğru tekdir. Sizin yazınızda doğru, ancak yazma şekliniz hatalı, sizi okuyan konuyu ve içeriği anlamadan karşıt görüşe bürünür. Özellikle ülke menfaatleri konularında karşıt görüşlere durumu daha detaylı anlatalım, gerceği görmelerini sağlayalım. Mevcut iktidar bir çok insanı memur bekci maaşları ile uyutmaya devam ediyor, farklı şekilde besliyor. Bu insanları kazanmak zorundayız, anlatarak, kibar bir dille anlatarak. Bölünmeye değil birliğe ihtiyacımız var.

6. Çakır hocam öyle çok doğru söylüyorsunuz ki memur bekçi maaşlarıyla varoşlara iki koli üst baş ellerine üç kuruş yardımla uyutuyo insanları iktidarını yürütüyor emin ol üç harfli marketlerin yarısından çoğu Suriyeli çalıştırıyor türkçelerinide öyle düzeltmişlerki ayırt edemessin bunların oyu kimlere gidiyo

7. Fakirler ne yapıyorsunuz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Fahrettin Altay
    @FahrettinAltay_
    ·
    12s
    ABD Başkanı Donald Trump

- Biz İsrail’in dostuyuz. Hatta, İsrail’in şimdiye kadar görmeyi hayal ettiği en iyi başkan olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Böyle görülmek ve böyle bir onura sahip olmak benim için büyük bir gurur.
    https://x.com/FahrettinAltay_/status...28812854169890

fakirlere bunları gösteren yok akşamdan beri troller ve yandaşlar yok dostum demiş yok iyi anlaşıyor demiş.En son kuzek kore liderinede övgüler yağdırdı her neyse yukarda söylediklerini göstermiyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •