kayyum iptal eski yönetim devam
Printable View
Bu günlük yeter. Üç gün üst üste verdiğini bir günde geri alıyor bazen benden. Eccuk terlik yapıştırayım. Bally ile iyi gidiyor
İstanbul mahkemesinin üstünde sanırım ankara mahkeme leri:) bak hele vurdu, doksandan çıktı
12380 flat oldum. 11980 ile arada 400 puan aldık. son aldığımız hasardan karla çıkmış olduk
Peşinden 3 puan indirim gelmesi kesinleşti gibi.
1. Esastan Ret (Davanın Esastan Reddedilmesi)
•Tanım: Mahkeme davayı inceler, delillere ve olayın özüne girer. Sonuçta, davacının iddialarının hukuken veya maddi vakıalar bakımından haklı olmadığına karar verirse davayı esastan reddeder.
•Özellikler:
•Mahkeme işin özünü (esası) incelemiştir.
•“Dava açılabilir, yargılamaya uygundur ama davacı haksızdır” denmiş olur.
•Aynı taraflar arasında aynı konuda tekrar dava açılamaz (kesin hüküm oluşur).
•Örnek: Bir kişi alacak davası açar, mahkeme delilleri inceler ve borçlu olmadığını tespit ederse dava esastan reddedilir.
⸻
2. Usulden Ret (Davanın Usulden Reddedilmesi)
•Tanım: Mahkeme davanın esasına girmeden, yani iddiaların doğruluğunu tartışmadan, usulî eksiklik veya engel nedeniyle davayı reddeder.
•Özellikler:
•İşin özüne girilmez.
•Usul engeli giderilirse aynı dava tekrar açılabilir.
•Kesin hüküm etkisi yaratmaz.
•Örnekler:
•Dava, görevli olmayan bir mahkemede açılmıştır.
•Davacı, dava şartı olan harcı yatırmamıştır.
•Dava ehliyeti yoktur.
•Henüz dava açma süresi dolmamıştır.
Bu hallerde mahkeme, davayı usulden reddeder.
⸻
[emoji419] Özet:
•Esastan ret: “Davanı inceledim, haksızsın.”
•Usulden ret: “Davanı inceleyemem, yanlış/eksik açmışsın.”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
van hakkari bekleyin, yeni sürgünler geliyoru... biiir
akşam reis neler edecek, hayal bile edemiyoru... :drunk: bu ikii
devletteki bütün savcı ve hakimleri reisen emekliye ayırıp, yerlerine akepe ilçe başkanları ve üyelerini bilem bile atayabilür
battuk anasına satıyım
devre kesiciler çalışıyor mu, bir-iki kağıtta test etseler... sonra bozulur mozulur hafazanallah :kahkah:
faiz 300 baz puan altında artarsa kısa vade için iyi yerde flat olmuş olurum
09-09-2025, 16:46#7634 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
24,628
66 kişiyiz en bilgilimiz kuzu daha sonra karaduman geliyor piyasada konuşulmayan veya ben görmedim 11 eylül merkez bankası faiz indirim hikayesi var yalnız şimdi bir dostum aradı 11 eylül Ankarada chp ile ilgili mahkeme daha var deniliyor varmı duyan başka
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
özelden ne zaman yazdın diyen ayın 9 da yazdım al monte et bir yerine ben paylaşımcı bir oyuncuyumdur beni okurken dikkatli oku ..
adam genel seçime kadar ortada cehape diye parti bırakmamaya yemin etmiş.
sen nerenin hakimisin derler adama
Biraz daha genç olsam şu an yurtdışındaydım.
Bu ülkede kalacak olmamın yegane sebebi yaşımdır.
İlk işim de köyüme bir ev yapıp inzivaya çekilmek.
........................
Du bi ya hanım memur çocukalr daha ortaokulda kafana göre nereye gidiyon köye...
Lemm aklım bi karış havada halen daha .
(Sn TEK gibi kendi kendime fırça atem ) : )
pit oyun böyle trend yok ınsıder üzerinden makinalarla trade edilen bir piyasa sen yinede sepetle devam et .
aslında görmemiz gereken koltuktan kalkmak istemeyen zihniyetle , koltuğa oturmak için uğraş veren muhalefet .
bu yüzden bu süreçlere geniş bakmak gerektiğini düşünüyorum bugun kayyum halledilse muhalefetin önüne başka birşey konulacak özel ile ilgili fezlekeler konuşuluyor TBMM bekletiliyor diye , hukuk 3-5 itirafçı ile dizayn ediliyor , bir telefonla meclis üyeleri istifa ettiriliyor bu yüzden bu süreç belli bantlar içinde gider gelir düşüncem.kolay gelsin
Aselsan 176 yi geçerse bofayi zukecekler ellam.
Ek 30626 bo..............
Tetikçi mürsel Ankaradaki mahkemenin kararını tanımıyoruz diyor ülkenin mahkemelerini ne hale soktular
geri sayım başladı faiz traşı biticek birazdan:)
250 di benim düşümcem büyüme verileri ve son siyasi olaylardan sonra 200 aldım.
11.09.2025 14:00:23 Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 43'ten yüzde 40,5'e indirilmesine karar vermiştir. - TCMB
beklenti bitti dağılabilirsiniz...
Uyku çekmeye gidiyorum..:oleyo:
kulagına üfürülenler malı %3-5 yukarıdan veririm diyorlardı ama alıcı gelmiyor...
bankacılık eksiye geçecek nerdeyse...
Bir CHP'li belediye başkanı daha AKP'ye geçiyor! Telefonlarını kapattı Ankara'ya yola çıktı
Konya'da CHP'li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu AKP'ye geçecek. Ustaoğlu'nun telefonlarını kapattığı ve Ankara'ya doğru yola çıktığı öğrenildi.
Bilemedik faizi olsun pozisyonumuz artı yazdı :)
Bitcoin hareketli
Türkiye çokta etki etmedi borsaya bakalım ABD ne yapacak
Astor pozitif giib girilirmi?