09-09-2025, 16:46#7634 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
24,628
66 kişiyiz en bilgilimiz kuzu daha sonra karaduman geliyor piyasada konuşulmayan veya ben görmedim 11 eylül merkez bankası faiz indirim hikayesi var yalnız şimdi bir dostum aradı 11 eylül Ankarada chp ile ilgili mahkeme daha var deniliyor varmı duyan başka
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
özelden ne zaman yazdın diyen ayın 9 da yazdım al monte et bir yerine ben paylaşımcı bir oyuncuyumdur beni okurken dikkatli oku ..
adam genel seçime kadar ortada cehape diye parti bırakmamaya yemin etmiş.
sen nerenin hakimisin derler adama
Biraz daha genç olsam şu an yurtdışındaydım.
Bu ülkede kalacak olmamın yegane sebebi yaşımdır.
İlk işim de köyüme bir ev yapıp inzivaya çekilmek.
........................
Du bi ya hanım memur çocukalr daha ortaokulda kafana göre nereye gidiyon köye...
Lemm aklım bi karış havada halen daha .
(Sn TEK gibi kendi kendime fırça atem ) : )
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
pit oyun böyle trend yok ınsıder üzerinden makinalarla trade edilen bir piyasa sen yinede sepetle devam et .
aslında görmemiz gereken koltuktan kalkmak istemeyen zihniyetle , koltuğa oturmak için uğraş veren muhalefet .
bu yüzden bu süreçlere geniş bakmak gerektiğini düşünüyorum bugun kayyum halledilse muhalefetin önüne başka birşey konulacak özel ile ilgili fezlekeler konuşuluyor TBMM bekletiliyor diye , hukuk 3-5 itirafçı ile dizayn ediliyor , bir telefonla meclis üyeleri istifa ettiriliyor bu yüzden bu süreç belli bantlar içinde gider gelir düşüncem.kolay gelsin
Yer İmleri