Teşekkürler hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herzaman deneyin basaramadiklari satış işini buyil yapma fırsatı yakaladı doğan grubu herhan bir hikayecyazabilirler.ytd
Arkadaslar celik halat pıyasa degerı 68 mılyondan ıslem goruyor sadece 100 donum arazının pıyasa degerı 150 mılyon tl uzerındekı ınsaat ve yapılan makına ve stoklarıyla beraber boyle bır fabrıkanın. pıyasa degerı mınımum 250 ıle 300mılyon tl cıvarıdır bu. sene sonu kar beklentısı 11, 12 mılyon tl olan boyle fırmanın. mınımum 2,5, 3 katı kazandırma potansiyelı vardır. bu beklentı fıyatım 11,5 ti 12,5 tl. arasıdır. Bu benım gorusumdur yatırım tavsıyesı degildır.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duzeltme yılsonu karı 11 ve 12 mil. Beklıyorum yıl sonu ederı 7 ıla 8 tl eder
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kanaatim herzaman satısını düşünüyordu doğan grubu bu sefer yakaladılar.
dediklerinize katiliyorum.2016 12 aylik kari 6.3 milyon lira.2017 6 aylik kari 8.3 milyon lira.yilsonu kârı aynı şekilde devam ederse belki 12 milyon lirayı da geçer.f/k oranına göre de fiyat cok düşük kalmış.yatırımcıların dikkatini mutlaka bu durum çekecektir.cuma günü fiyat 4.48 tl yi gördü ve kapanışı 4.20 yaptı.gunluk yuzde 6.6 lık bir hareket yaptı.bugün de 4.09 destekten geri dönüş yaptı.teknik olarak hareket yapmaması için önünde hiçbir engel yok.cuma günkü harekette satmak isteyenin malını topladılar.yılsonu fiyat için f/k oranına göre 7-8 liranın çok üstünde olması gerekir.orta ve uzun vade için birilerinin dikkati celhaya yönelecektir.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazan kimse yok.ne diyelim artik kucuk yatirimci ne zaman yukardan almaya baslar o zaman dokulur buraya.4.09 destegi onemli dedik.gerci bir alt seviye 4.07 diydi.4.06 dan donusu yapti.teknik bagira bagira al dedigini belirttim.umarim alan olmustur.
Ne zaman nerde bağıra bağıra al demişsin göremedim.
teknik olarak hareket yapmamasi icin onunde hicbir engel yok diye yazdim.burda yazdigimi anlayan anlamistir.4.10 dan alan 4.30-4.34 araliginda sattiysa para kazanmistir.cuma gunu 4.35 i gorup 4.11 e geri geldi ve kapanis 4.24 oldu.kademelerdeki islemlerin cogu 3-5 kademe araliklarla gerceklesti.celhayi alan aliyor.bekleyen sabreden 5 lira uzeri satar.
sakiniz buralarda.
2011 ve 2013 teki tepelerini kırmak için biraz ama çok az nefes alarak devam...
Kademeler boş olunca, azıcık bir panikte, azıcık bir satışta, gereğinden fazla ve mantıksızca düşüyor. Bugün maalesef bunun bir örneği.
Ama madalyonun bir de öbür yüzü var. Kademeler boş olduğu için, çıkışı da dehşetli oluyor, bakalım bekleyeceğiz.
Bu araba lastiklerinin içinde kullanılan çelik telleri Çelik Halat mı yapıyordu? Eğer bu yapıyorsa 1 Aralıkta özel araçlarda da kış lastiği zorunlu hale gelecek. Buna da pozitif etkilemez mi?
Yıl sonu kar rakamı çift haneli gelir .doğan grubu hisse devri yapar fırsat bu fırsat diye düşünmekteyim.iyi topladılar kağıdı.
baskı baskı vereni aliyo 9 aylık gelene kadar sikintili
tahta dolu satış yazildiginda alınıyor aşağıya gelirken hacimsiz korkutuyorlar bir haber gelecek gibi duruyor.ben satılacağını düşünüyorum ilk önce iyi bilanco, sonra satış olur diyorum .ytd
Bayramınız Kutlu Olsun.....
Ben tahmin ediyorum neler olacağını Celha'da ama KY'nin olmadığı şu Celha thread'inde yazmak istemiyorum artık, neme lazım spek okur, benim dediğimin tersini yapar. O yüzden susuyorum. Hacim artarsa bir iki satır yazarım ama.
kafayı yemiş hisse yukardan al aşağıdan her.bilançoya kadar iyi toplarlar sıkıcı varlığı dert yokluğu dert yıl sonu müthiş kar gelmesi olası.bekleyebilen ekmek yer .
tahta sahibi müthiş baskiliyo
tahta sahibi eninde sonunda dizginleri bırakacak.bekleyende ekmeği yiyecek.eskiler boşuna bal tutan parmağını yalar dememiş.
http://fs5.directupload.net/images/170908/6h2vdpv6.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +85 olurken, ortalama tahmin +74 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 25 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -352 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 6'sı negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +85
Ortalama : +74
Maksimum : +402
Minimum : -352
Katılımcı: 25
hayırlı olsun sakarya kaynarca makine osb den dohol yer baktığını söylüyorlar.
fabrikayı taşırsa işte o zaman güzel şeyler olur. haydi beklediğimize değsin...
ah ziraat yatırım her hissemde satış yapıyorsun nasıl bir iş anlamadım.
Ellerindeki malları kaptırdılar galiba.kıvranıp duruyorlar. yukarıdan baskiliyorlar.kafanızdaki 58 bin lot neydi oyle
depoyu fulledi.ralli başlasın.
baskı yaptıkça elindekileri kaptırıyor yukarı çek bari ise yarasin yılların hesabını kapat
ah garanti ah
tam sevinecektik.
her zaman yaptığını yaptın.
inşallah yukarılardan yerine koyarsın.
kıvranıp kivrandikca mali kaptırıyor.kront da aynısı olmuştu kaderi aynısı olur inşallah.
http://fs5.directupload.net/images/170913/h3wwb5qm.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +175
Ortalama : +154
Maksimum : +320
Minimum : -94
Katılımcı: 29
Hakettiği değer nedir?