Teşekkürler hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hocam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herzaman deneyin basaramadiklari satış işini buyil yapma fırsatı yakaladı doğan grubu herhan bir hikayecyazabilirler.ytd
Arkadaslar celik halat pıyasa degerı 68 mılyondan ıslem goruyor sadece 100 donum arazının pıyasa degerı 150 mılyon tl uzerındekı ınsaat ve yapılan makına ve stoklarıyla beraber boyle bır fabrıkanın. pıyasa degerı mınımum 250 ıle 300mılyon tl cıvarıdır bu. sene sonu kar beklentısı 11, 12 mılyon tl olan boyle fırmanın. mınımum 2,5, 3 katı kazandırma potansiyelı vardır. bu beklentı fıyatım 11,5 ti 12,5 tl. arasıdır. Bu benım gorusumdur yatırım tavsıyesı degildır.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duzeltme yılsonu karı 11 ve 12 mil. Beklıyorum yıl sonu ederı 7 ıla 8 tl eder
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kanaatim herzaman satısını düşünüyordu doğan grubu bu sefer yakaladılar.
dediklerinize katiliyorum.2016 12 aylik kari 6.3 milyon lira.2017 6 aylik kari 8.3 milyon lira.yilsonu kârı aynı şekilde devam ederse belki 12 milyon lirayı da geçer.f/k oranına göre de fiyat cok düşük kalmış.yatırımcıların dikkatini mutlaka bu durum çekecektir.cuma günü fiyat 4.48 tl yi gördü ve kapanışı 4.20 yaptı.gunluk yuzde 6.6 lık bir hareket yaptı.bugün de 4.09 destekten geri dönüş yaptı.teknik olarak hareket yapmaması için önünde hiçbir engel yok.cuma günkü harekette satmak isteyenin malını topladılar.yılsonu fiyat için f/k oranına göre 7-8 liranın çok üstünde olması gerekir.orta ve uzun vade için birilerinin dikkati celhaya yönelecektir.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazan kimse yok.ne diyelim artik kucuk yatirimci ne zaman yukardan almaya baslar o zaman dokulur buraya.4.09 destegi onemli dedik.gerci bir alt seviye 4.07 diydi.4.06 dan donusu yapti.teknik bagira bagira al dedigini belirttim.umarim alan olmustur.
Ne zaman nerde bağıra bağıra al demişsin göremedim.
Yer İmleri