23,50 yide gördün hadi korktu işte insanlar kalk artık deilse...
Printable View
Murat Hocam,
sakıncası yoksa twitterınız aktif mi ve nedir ?
Eskisi kadar aktif deilim hatta yazmaktan çok spor haberlerini vs takip etmede kullanıyorum...ismimi yeniledim takipçleri engelledim buradan yazıyorum arrık daha bilinçli bi kitle var burada asels topiği hariç! Bi tek orada tüylerim diken diken oluyor gün içinde işlem yaparken sıkılmıyorum sohbet havasında geçiyor burada akşamada bilgilendirme ama gün içi sürekli işlem yaptığımdan kısa yazabiliyorum... bgn özelinde ise çok extreme bi gün uzun zamandır bu kadar sıkıntı yapmamıştım... asels beni şaşırtıyor buradan dönmeli ama
Sizi uzun süredir takip etmekte olan biri olarak artık teşekkür etmeden sessiz kalmanın size karşı ayıp olacağını düşündüm.Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.Tweetter konusunda takipcilerinizi buradan onaylı seçerseniz sorun olmaz 😊O platform takip açısından biraz daha kolay oluyor.Hatta sizi uzun süre ekoocean diye sizden iyi olmasın bir arkadaş sanmıştım.sanırım o değilsiniz.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok naziksiniz ben tşk ederim...Yok adem bey deilim kendisi de çok başarılıdır takip edilmesi gereken biridir...
Twitterda takip ettiğim bist yorumu yapan 5-6 kişiden biridir ama dediğim gibi twittera girmeyi bile unutuyorum artık
Twitterda kimleri takip ettiğimide yazıyım necip bey i matematiksel anlamda horasan ın listesi anlamında(çok benzer bakıyoruz)kıvanç beyi mareiks formülleri için(artık upraşmıyorum) winningtrader ı mantalitesini beğendiğimden dolayı takip ediyorum... başarılı insanları takip edip övmeyi doğru bulduğumdan aklıma gelmişken isimlerini yazayım istedim...
Mesela yüne hisse net çıkışlı osman bey ve fintables sahibi yunus beyide ayrıca takdir ediyorum yunus bey in ileride çok farklı yerlerde olacağını düşünüyorum...
Bu girişkenlik bu çalışma azmi bu bilgi ve matematiksel zeka her daim iş yapar
Eskilerden belki bilinmez ama cüney bey paksoy da bi hisse net kullanıcısıdır görüşleri çok değerlidir
Kıymetli hocam sakınca görmüyor sanız TATGD ya bakabilirmisiniz. Uzun bir testere yaptı.
23,36 etrafında herşey..
Bu gün kanımca kapanışta 23,60 yapacak.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir süre de 23.40 23.90 arasında yataya sarar sonrada 25 26 denemesi yapar
Tekrar teşekkürler.takip ettiklerimizde hemen hemen aynı.Adem bey konusunda cok haklisiniz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün nasıl para çıkışı varken yükseldi ise bugünde nötr alan ve satan varken düşmekte açığa satıyorlar...
Akşama takasda a1 yapı kredi ve yatırım din bekliyorum
Aort 23.56 yarın burayı izliycez bugün 23.36 üzeri kapamalı
Dün nasıl yukarıda malı verdiklerini/devrettiklerini de görmüş olduk son zamanlarda asels speği deişti herhalde artık fazla zeki ve kuralları bozuyor...
Araştırma yapılsa forumda bi dünya dün 24 lira üzeri alan kişi vardır
https://i.hizliresim.com/7NBrrr.png
Derinlik ancak rayına oturdu otomatik pilota bağladı alt da 23.36 üst de 23.56 izlenmeli yön belli olacak
24 üstü kim sattıysa o açıkçılara yarar şu durumda. Yoksa 23.50 24 .00 arası riskine girmeye değmez diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bazı mecralarda hatta bu forumda dahi yatırım stratejilerimi kendi stratejileri gibi hatta twitterda yanlş yazdığım kelimeyi dahi değiştirmeden paylaşan arkadaşlar bilgim herkese açık ve paylaşılması beni memnun eder ama usulen bi adımı geçirin isterseniz...
Aselsanda son 3 ayda akşam alıp sabah 10.10 geçe satan birisinin 3 ayda yaptığı karı yazdığım mesajlarım bile kendi yat srtatejisi olarak paylaşılmakta hatta yüzdelik kazanç yazımı bile değiştirmemiş artık %56 deil bgn itibari işe %50.24 mesela...
Muhtemelen bu mesajı okuyorsunuzdur her mesajımı alın kullanın ama ltfn kendi bilginiz gibi sunmayın...
Yakın zamanda yazmıştım birisi bana özelden soru sordu cvp lama gafletinde bulundum sonra topicde konu ile ilgili bana akıl vermeye çalıştı ama söyledikleri benm cümlelerindi :)
Hiçbir zaman a b hissesi temelli yorum yapmadığımdan en ufak sansürlemeden tüm bilgi dağarcığımı sizlere açıyorum ltfn emeğe saygı gösterelim
Ayıptır kendi özel topiğiniz de bile bunu yapıyorlar ise yazık bizlere verdiğiniz emeğe
Bu mesajımı bile 2 mecrada paylaşan var ve bakın sabah yukarı sonra %3 eksiyi bildim yazmış...
İNşallah bu bilgi işine yaramıştır gerisi teferruhat
Ama kullandığından süpheliyim
HERkes alım fırsatı olaeak değerlendirdi mıhtemelen düşüşleri... aselsan muhtemelen geçen yıla göre iyi ama 1. Çeyreğe göre kötü bir bilanço açıklayacak kur kaynaklı karı da düşük geleceği düşünülünce 220m civarı kar gelebilir yabancı bunu bence begenmeyecektir
Aselsan bugün itibariyle tüm kalıpları bozdu asels efsanesini kısa süreliğine kapatıyorum...
Tüpraş ve petkim yazılarımı paylaşıcam bugün ve yarın
İnşallah seni de bu foruma, yazmaya, paylaşmaya küstürmezler sayın EkoDream.
Takip ediyorum ama buraya yazmadım daha önce. Teşekkürler bilgiler için.
Buna AKSA yıda dahil edelim mi :)
Aksa halen olumluyum... tanıdığım en eski aksa yatırımcısı ve fan ı babamdır yaklaşık 35 yıldır borsa ile ilgilenen uzun vadeli yattırımcıdır her ne kadar beni dinlemeyip sabancı kağıtlarında pozisyon alsada çok şükür borsa yatırımını türev piyasalara yatırımı babam sayesinde tanıma fırsatımız oldu...sahol kchol kıyslaması her zaman evde tartışma yaratır
Aksa nın yeri bende ayrıdır... eski dohol ün konya çimentonun dyhol in yerleri ayrıdır
Geçmişte anad öğretmen lisesinde okurken bize çok cüzzi paralar verielerdi onlarla eregl alırdım. Eregl de bu anlamda önemlidir o zamanlar bilinçsiz bi oyuncuydum yatırımcı deil trendde oturamaz ilk karda çıkardım
2003 sonu üni mezun oldum pc aldım y lisans için 1milyar 400 mil ödemiştim şimdi ki para ile 1400 lira o gün pc alana kadar asels alsaydım bugün 244.400 liram vardı o pc sadece cm manager oynamaya yaradı çünkü
Yok dostum başkaları fikrimi alıyor diye küsmem aksine mutlu olurum tahmin edersiniz ki bi insan buraya yazıyorsa ego su ile alakalıdır hiç lafı dolaştırmayacağım ve her borsa yatırımcısında ego süper ego ya göre daha baskındır zaten piyasada bundan şekillenir deil mi? Küsücek bi şey yok bana asels forumu demeyin yeter :)
EKO nomik form dersek:)
Almanya sadece aselsan mı satmış dostum ? Deutsche bank ? 2 gündür alan kim ? Credit suisse credit suisse saklaam lisansı var mı ? Yok...kime virmanlıyor deutscheye demek ki alakası yok!
önce finans sistemi satılır bu durumlarda
Ayrıca almanyay silah satmıyor silah alıyoruz yakın zamanda leopar tankının yedek parçalaronı dahi vermediler
KÖTÜ KOMŞU ADAMI MAL SAHİBİ YAPAR
ASELSANI ASELSAN YAPAN DA BUDUR
Karanlık odadan 23.10 çıkarsa kimse şaşırmasın
Anlamlandırmaya calısıyorum. Alakasız bir hareketti bugunku aselde. Keza bircok diger beklentili hisselerde verdiğini aldı toaso da bunlardan otkar da tuprasta.
Tahta hareketlerini bekliyorum endeks öyle ahım şahım bir düzeltme yapmazken spek hisseleri kozal kozaa ipek yine cıkıs yaparken yabancı ortaklı şirketler neden birden cekildi böyle diye..
Benim bakısım daha yüzeysel sığ olabilir bu yüzden sizden daha umutluyum:)
Hocam bence suni bir kriz yaratma peşindeler ki yine kendileri toplayacak bunlar. Endeksteki yükselişi çekemediler bence ne dersiniz?
Dostum Toaso tuprs hatrı satılır artıda kapttı bu piyasada 107k altında burada tutunmaları bile büyük iş...
Ben artık her zamanki asels olmadığı görüşümü kpruyorum teknik anlamda temel anlamında sıkıntı yok
Trendden çok kısa zamanda uzaklaştı bi yerde kesişecek ya asels bekleyecek uzun süre yada düşecek... kimi görsem asels da kar da zararda olan yok ve herkes borsacı üstad hoca konuşturan kim? Aselsan --- bu döngü bi yerde kırılacak UNUTMAYIN
şaşırtmadı credit suisse çıktı altından satan kim belli oldu... katil ayrıntısa gizlidir bi altına saklanmış...
diğer alana bakmak stemiyorum bile...
bi süre yatırım stratejilerime ara vericem paylaşmaya hisse bazlı soruları cvp lıycam
yoksa önüne gelen benm stratejimi kendimin stratejisi diye paylaşıyor başka stratejin varmı deiğimde söyleyemem saklı diyorlar
Sayın hocam paylaşımlarınız çok güzel iyi bilgiler aktararak insanların ufkunuda açıyorsunuz.Bu piyasada kolay bilgi yoktur Sizin gibi bir kaç kişi daha bilgilerini paylaşmakta ancak bazen o kadar gereksiz soru sorularak sizleride üzmektedirler inşallah bu gibi işlerden vaz geçerler.Hayırlı akşamlar.
Ekodream hocam sana ait olan stratejiyi alıp asels formunda pazarlayanlar var.Bir de asels topigi sanki herkes herkese fikir vermeye mecburmus gibi sen şöyle dedin ben böyle dedimlwre dolu maalesef.Yatırım yapılırken fikir ve bilgi alıp yine kararı kendin vereceksin.Haddi aşmadan söylüyorum dün asels se 21.70 ler kovalanirken su an 23.15 te.aslinda resme bütünden bakılırsa düşüş yok.Yine sizin dikkati çektiğiniz bir konu gerçekten diyorum borsa ile alakası olmayan ve tamamen sağlamcı arkadaşların asels alıp sattığını duydum.hepsi aselsan aselsan aselsan diyor.Bu konu da yardımınıza ihtiyacım var gerçekten.asels te uzun vade durmak istiyorum hatta gün icerisinde ekrana bile bakmıyorum çoğu zaman maliyetimde 16 lilarda ama hisseye bu denli girmiş olanlar beni ürkütüyor.nasıl bir strateji izlemeli acaba??? Teşekkür ederim
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sorularınıza çok basit bir cevabım var ama siz UYGULAMAYIN şahsi stratejim yarın asels fazla gider gönül koyarsınız...
uzun vade yatırımda katiyetle 1 kağıda bağlı kalmazsanız bu soru ve sıkıntılarınız çözülr
portföyünüzde asels ile birlikte 1 petrokimya 1 otomotiv 1 çimento olursa bu soru ve sıkıntılarınızdan arınabilirsiniz
ağırlıklarını güveninize göe değişebilir
mesela
%40savunma sanayii
%25 petrokimya
%20 otomotiv
%10 çimento
%5 spekülatif sanayi hissesi gibi bi strateji mesela
TAMAMIYLE MODEL SENARYODUR
bu yazdıklarımı aselsan
toaso
tuprs/petkm
çimsa/konya/boluc
egeen/sasa vs
hisseler tamamen sallamadır katiyetle güncel koşullarla alakası yktur 5 yıllık modellediğinizde elde edilen kazanç aselsanın kat be kat üstüdür ama kazanç herşey deildir KAYBETMEMEK de bazen başarıdır
Ben bugün son 2 yılın en büyük trade zararını ettim mesela
Yok sayın hocam gönül koyma asla olmaz.bende var zaten yok değil😊 1.45 maliyetli özbal taşıyorum hocam halaaa.ben sadece asels özelinde sormuştum sizi fazla bunaltmak istemediğimden yani.cevabınız için teşekkür ederim...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.