Konuyla ilgili bir bilgim yok ditasi neden konusuyorlar aciklarmisin trumpla erdogan landitasin ne alakasi var anlayamadim
Printable View
Trump`in ,Sayin Erdoğan ile A.DOĞAN `in arasini duzetmesini bekliyorlar heralde. DITAS ölmüş esek fiyatinda oldugu için, en çok buna yansımalı sanki.
Bu işlem hacmi ile tekrar 4,50 altına inersek, bende hisseden bir cacık olmayacağına inanacağım.
Kagıt bu kadar bugun hareket yaptı forumda kimse yok demekki ky de mal yok gerci bizim ky şimdi bu kagıt 8-10 oldumu dalarla 20 ye gidecek diye sonrada burası aglama duvarına döner
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji12]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cogu elindeki mali vermis ozaman kimse yoksa
Bugünkü işlem hacmi,halka açık kısmın yarısından fazla.Şimdi ,bizim bazı şeyleri ölçümleme gücümüz var aslında.Cuma günü de endekse rağmen artı kapadık.Bugün de.Yani çıkış süreci endekse rağmen oluyor.Bu ne anlama geliyor?Bu şu anlama geliyor: Ky , 'şirket zararda endeks bir aşağı sarkarsa 3,90'dan 'da - 3,80'den de verirler' tezine sahipti. Spekülatör böyle düşünenlerin tamamını terse getirdi.
Bu tür sığ hisseler , trade için uygun değil. Beklenti varsa,şirkette hakikaten bu fiyatlardan ucuzsa , alacaksın - tutacaksın...Dahası yok.
Mesela,ben şahsım için konuşuyorum...Buradan aşağı dönerse eğer,satacak mıyım?Hayır.Sadece 4 liranın altına gelirse, 3 - 5 lot daha ekleriz.
eeeee...ne oldukii..bu t. kağıdı. benim fikrim değişmez..her zaman yapıyor bu tür haraketleri..ben yine düşeceğini adım gibi biliyorum..dün yaptığı işleme bakın bu günki durumuna bakın nasıl bi t.kağıdı olduğu ortada.
Bence kari realize ediyor gibi duruyor yoksa dun aldigini bugun verir bizde avucumuzu yalariZ
T.kağıdı= ditaş ya bu gemide beraberiz ama gemi gemi değil..ne dediysem o arkadaşlar..merak etmeyin istediğiniz fiyattan alırsınız bu kağıdı..bu gün olmazsa yarın ama alırsın.
Bu ne böyle ya...4,54 e çık ,bir saat bile geçmeden 4,34 e in...Ne geri zekalı bi tahta yapıcısı var bunun...
SPK görmezmi ki bu hareketleri...
Ben bir arkadaşın gazıyla girdim ve bir daha çıkamadım..o yüzden burda ısrarla pazarlamaya çalışan insanlara inat insanları bu t. kağıdından uzak durmaları konusunda uyarıyorum..20 yıldır borsada hisse alır satarım bunun kadar ........ sını görmedim..bence bu hisse felan değil..bildiğiniz t. kagıdı..
Eğer bir forum başlığında;
* Gaza geldiydim de girdiydim hisseye zamanında DA,
* Çıkamadım ama tuvalet kağıdı bak ha!,
DENİLİP...
* Hisse hakkında olumlu görüş paylaşıp,uzun vadeli yatırım yapmanın mantıklı durduğunu / kademeli alım yaptığını söyeyenleri hisse pazarlayıcısı ilan ediliyorsa...
VE
* Bu şekilde küçük yatırımcıyı birileri korumaya çalıştığını söylüyorsa...
YÜKSELİŞ TRENDİNİN BAŞLAMAK ÜZERE OLDUĞU ZANNEDİLEBİLİR...
Merak etme sen,millet gazoz kapağı ile hisse satmıyor.Herkesin aklı - fikri var...Borsada bir yatırım tarzı var...Kademeli alıp,belli bir fiyata kadar unutmak...Bu da benim tarzım.BOZDU MU BİRİLERİNİ BU YÖNDE PAYLAŞIM YAPMAK?
Şimdi 'hisse kademeli alınıp, uzunvadeli tutulabilir !' diyenleri hisse pazarlayıcısı ilan ederler, ky biraz satsın...'Kısmen iyileşme var' derler...
NEYSE.....
Ben birazdan elimdeki lot miktarını gösteren ekran görüntüsü foruma ekleyeceğim,delikanlıysan sende ekle.Bakalım elinde hangi kademeden kaç lot var?
eline sağlık
Bu kadar sığ bir hissede hergün yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. Daha iki sene önce Cezve nickli bir arkadaşa yazmıştım çok yazıyorsun diye ama devam etti yazmaya senet fiyatı hiç değişmedi arkadaşın Rumuzu değişti.
[emoji2] Kar gelmeden bir nane olmaz ozamanda yazmıştım
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar gelmeden hisse gitmeyebilir ona eyvallahta...Yazmak niye problem oluştursun,onu anlamadım?
Hissenin kendi başlığında yazıyoruz zaten.Gidip orada - burada paylaşım yapmıyoruz.Forumda şirketin kendi başlığı altında bunu yapıyoruz.Yani bu forum başlığını okuyanlar zaten ya Ditaş hissesi taşıyanlar ya da Ditaş almayı düşünenler.
Ayrıca ben cezve nicki ile yazıyordum eski forumda.Burada da yazmaya devam ediyorum.Kaldı ki ilk kademeli alımlarıma 2016 Mart'ında başladım.İki yıldır değil bir yıldır yazıyorum.O zamandan bu yana zaten hedef fiyatımın 15 - 16 lira civarında olduğunu, kademeli olarak hisseyi topladığımı ve 3 yıl içinde o rakamın görülmesi gerektiğine inandığımı söyledim.
Yatırımları 2016 senesinde bitti,ucuz bulduk aldık / almaya da biraz - biraz devam ediyoruz...Meyvesini artık yemek istiyoruz.
Hisse kara geçtiğinde 5,5 liranın altında alım fırsatı vereceğini de hiç sanmıyorum.
En son siz hatırladığıma göre; 3,60 bekliyordunuz hissede...
Sadece tl bazlı grafiklere bakmak ,insanı yanıltıyor.Ben aşağıya ,hiç bir çizgi çekmeden, uzun vadeli dolar ve euro bazlı grafiklerini ekleyeyimde...Ne kadar ucuz göründüğüne bir bakın.
Şu dolar bazlı grafiği; 2000 senesinden önce dahi 3 doların üzerini görmüşlüğü var.Şu anda 1,15 usd fiyatımız:
http://i.hizliresim.com/01RPE9.png
Şu da euro bazlı:
http://i.hizliresim.com/4Pjd9L.png
Kaç gün oldu yeşil kapamayalı?
Arkadaşın bir işe yaramayacağını düşündüğü makinelerimiz hakkında bakın şirketin yetkilisi neler anlatmış?
AR-GE MERKEZİ YOLCULUĞU BAŞLIYOR...(YATIRIM /AR-GE)
Araştırma ve geliştirme çalışmalarının ana göstergesi olan 5746 Sayılı Kanun çerçevesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca AR-GE Merkezi kavramı tanımlanmıştır. Şirketlerin geliştirme çalışmalarında AR-GE Merkezi ünvanı belirleyici olmaktadır. Hızla değişen sektörel uygulamaları devreye almak ve bunların ülkemize kazanımını sağlamak için DİTAŞ Mühendislik ekibi bu değişimin parçası olma azmini taşımaktadır.
Zaman içinde pazar önceliklerinin ağır basması ile bu gereklilik gözden geçirilmiş ve 2017 yılının en büyük hedeflerinden biri olarak AR-GE Merkezi olma kararı alınmıştır.Köklü ürün tasarım deneyiminin ve Entegre Üretim Tesisi olmanın avantajları ile sektörde yenilikçi ürünlere hizmet edecek araştırma ve geliştirme çalışmaları altyapısı oluşturulmuştur. Yeni AR-GE organizasyonu ile de müşteri odaklı, hızlı ürün geliştirme ve prototip numune temin süreleri ile ön plana çıkma ön planda tutulmuştur. Bunun yanında sektöre yön verecek çalışmalar için kapsamlı fonksiyonel ürün araştırmaları, alternatif malzeme araştırmaları ve teknoloji araştırmaları devam etmektedir. Ürün tasarımının yanında hem bilgisayar destekli analiz hem de ömür testleri ile tasarım doğrulama çalışmaları yapılmaktadır. Geliştirmesi yapılan ürünler böylece doğrulanmakta ve nihai müşteri isteklerine uygun hale getirilmektedir.
Mevcut otomotiv ürün gamının yanı sıra demiryolu ve havacılık sanayi gibi farklı sektör analizleri, saha araştırmaları ve fizibilite çalışmaları ile de ürün çeşitliliği artırılmaktadır.Şirket olarak tasarım ve test yeteneklerini çok daha geniş çerçevede ileriye taşıyacak olan bu çalışmalardan edinilen bilgi birikimi tüm ürünlere yansıtılmaktadır.DİTAŞ olarak sürekli öğrenen organizasyon yapısı ve teknolojinin uygulanması konularında en büyük gösterge olarak baktığımız “AR-GE Merkezi†olmak için süreç yolculuğunu başlatmış bulunmaktayız. Ülkemizin stratejik vizyon hedeflerine katkı sunmaktan memnuniyet duyacağımızı bildirmek isteriz.
DİTAŞ 2016 YILINI 3 BÜYÜK YATIRIMLA TAMAMLADI.
İspanyol üretici Lanbi firmasından satın alınan 3 işleme merkezi ile DİTAŞâ€™ ın mafsal işleme kapasitesi yaklaşık 2 katına çıkmıştır. Sistem 3 gruptan oluşmakta ve her grup ayrı bir mafsal işleyebilmektedir. Her bir grup 1 adet KUKA robot ile desteklenmiş ve operatör müdahalesi en aza indirilmiştir. Robot beslemesi yardımıyla boşta geçen zaman azaltılarak tezgâhların yüksek verimle çalışması sağlanmıştır. 3 gruptan oluşan yatırımın 2 grubu mafsal küresini polar hareketle işlemekte ve sonrasında yüzeyini ovalayarak işlemeyi tamamlamaktadır.DİTAŞ ürünlerinde kullanılan mafsalların bazılarına indüksiyon yüzey sertleştirme uygulanmaktadır. Genellikle ağır vasıta parçalarında kullanılan ve özellikle ürünün ömrünü arttıran bir işlem olan indüksiyon sertleştirme ancak ileri teknoloji içeren makinalarla yapılabilmektedir.
DİTAŞ artan üretiminde indüksiyon yüzey sertleştirme ihtiyacını karşılamak için Alman EMA marka tezgâhı makine parkına dâhil etmiştir. Aynı anda 2 adet mafsalı sertleştirebilen tezgah 3.6 milyon adet/yıl kapasitesiyle üretime başlamıştır.DİTAŞ ürünlerine uygulanan en kritik işlemlerden birisi de Isıl İşlemdir.Bu işlem ürün kalite ve ömrünü direk etkiler.Modernizasyon amacı ile Sistem Teknik firmasına yaptırılan 750 kg/saat kapasiteli sertleştirme fırını
devreye girmiştir. Doğal gaz ile ısıtılan fırın 3 saat gibi kısa bir sürede rejime girmekte ve bilgisyar yazılımı ile kontrol edilmektedir. Yeni sistemin kapasitesinin yüksekliği DİTAŞâ€™ın diğer firmalara da ısıl işlem hizmeti vermesine imkan sağlayacaktır.Gelişen, yenilenen teknolojiler ışığında makine parkına her yıl ciddi tutarlarda yatırım yaparak yeni tezgâhlar ve tesisler katan DİTAŞ, 2016 yılını 3 büyük yatırımla tamamladı. Yatırımlar,kapasite artışı ve modernizasyon amaçlı yapıldı.
Robotlu Mafsal İşleme Tezgâhları
İndüksiyon Yüzey Sertleştirme Tezgâhı
Atmosfer Kontrollü Sertleştirme Isıl İşlem Hattı
“DİTAŞ olarak ürünlerimizde yenilikçi çözümlere ve teknolojik uygulamalara ayrıca önem vermekteyiz. Ürünlerin tasarımlarında üstünlük sağlayacak çalışmaları, konusunda uzman akademisyenlerle işbirliği içinde yapmakta ve mühendislik ekibimizle devreye almaktayız.â€
Mustafa TAŞ / Ditaş Ar-Ge Müdürü
Buğra BİLEN / Ditaş Kalite Ve Yatırımlar Grup Müdürü
Şu ilk çeyrek bilançoyu ,yaptığı yatırımlardan sonra bir görelimde...Daha sonra gene devam ederiz. En kötünün geride kaldığını düşünüyorum...
Bakan Özlü: Yerli Otomobilde 2019’u Hedefliyoruz
Ekonomi 6 dakika önce (13.04.2017 15:40)
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,â€Biz aslında otomobil üretiyoruz. Türkiye’de üretilen otomobillerin yüzde 75’i yurtdışına ihraç ediliyor. Biz özel sektörün önde olduğu bir modeli benimsedik. 2019’u hedefliyoruz. İlk modeli taksi olarak hedefliyoruz. Londra’da gördüğümüz taksiler gibi. Elektrikli olmasını arzu ediyoruz. Bataryada şu anda ulaşabildiğimiz range 300 kilometre. Dünyada trend elektrikli otomobilden yana. Temel sorun şu anda batarya. Bunların küçültülmesi , hatta bir cep telefonu büyüklüğüne kadar inmesi bekleniyor. Amacımız ticari ağırlıklı model. Biz bir marka yapmaya çalışacağız, otomobil yapmaktan ziyade. Bir otomobili üretip piyasaya sunmak için 1 milyar lira harcanıyorsa, marka olmak için en az beş katı harcamak gerekiyor. Babayiğitler var, görüşüyoruz.â€dedi.
https://tr.investing.com/news/econom...liyoruz-131814
Bugün Ertugrul Özkök Fox'da konusuyordu. Referandum sonucuna herkesin saygi gostermesi gerektiğini söyledi.
Bu forumun bir trader'leri eksik kaldı...Direnç olarak gösterdikleri bölgelerden az da olsa ek alım yapabilmek için; aynı zamanda sabrımızı artırmak ve ibret almak için bekliyoruz...
Şöyle 'beyler...' diye falan hitap edip, delikanlılık taslarsa ; tam süper olacak...
Doğan grubu hareketlendi,bu iyi...
Mesela DOHOL , % 8,70 artı yazıyor şu anda....Ditaş % 6,67....DGZTE % 4....Hurgz % 12,68 vb.
Yaradı referandumdan çıkan evet.
12.18.12 de alınan 10 bin lotu gösteriyor sadece
senin gibi kagıdın....