Sayfa 23/313 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 177 - 184 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. eline sağlık

2.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bu kadar sığ bir hissede hergün yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. Daha iki sene önce Cezve nickli bir arkadaşa yazmıştım çok yazıyorsun diye ama devam etti yazmaya senet fiyatı hiç değişmedi arkadaşın Rumuzu değişti.
    [emoji2] Kar gelmeden bir nane olmaz ozamanda yazmıştım

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

3.  Alıntı Originally Posted by Özgur Yazıyı Oku
    Bu kadar sığ bir hissede hergün yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. Daha iki sene önce Cezve nickli bir arkadaşa yazmıştım çok yazıyorsun diye ama devam etti yazmaya senet fiyatı hiç değişmedi arkadaşın Rumuzu değişti.
    [emoji2] Kar gelmeden bir nane olmaz ozamanda yazmıştım

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kar gelmeden hisse gitmeyebilir ona eyvallahta...Yazmak niye problem oluştursun,onu anlamadım?

Hissenin kendi başlığında yazıyoruz zaten.Gidip orada - burada paylaşım yapmıyoruz.Forumda şirketin kendi başlığı altında bunu yapıyoruz.Yani bu forum başlığını okuyanlar zaten ya Ditaş hissesi taşıyanlar ya da Ditaş almayı düşünenler.

Ayrıca ben cezve nicki ile yazıyordum eski forumda.Burada da yazmaya devam ediyorum.Kaldı ki ilk kademeli alımlarıma 2016 Mart'ında başladım.İki yıldır değil bir yıldır yazıyorum.O zamandan bu yana zaten hedef fiyatımın 15 - 16 lira civarında olduğunu, kademeli olarak hisseyi topladığımı ve 3 yıl içinde o rakamın görülmesi gerektiğine inandığımı söyledim.

Yatırımları 2016 senesinde bitti,ucuz bulduk aldık / almaya da biraz - biraz devam ediyoruz...Meyvesini artık yemek istiyoruz.

4. Hisse kara geçtiğinde 5,5 liranın altında alım fırsatı vereceğini de hiç sanmıyorum.

5. En son siz hatırladığıma göre; 3,60 bekliyordunuz hissede...

Sadece tl bazlı grafiklere bakmak ,insanı yanıltıyor.Ben aşağıya ,hiç bir çizgi çekmeden, uzun vadeli dolar ve euro bazlı grafiklerini ekleyeyimde...Ne kadar ucuz göründüğüne bir bakın.

6. Şu dolar bazlı grafiği; 2000 senesinden önce dahi 3 doların üzerini görmüşlüğü var.Şu anda 1,15 usd fiyatımız:

Şu da euro bazlı:

Sayfa 23/313 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •