Trump`in ,Sayin Erdoðan ile A.DOÐAN `in arasini duzetmesini bekliyorlar heralde. DITAS ölmüþ esek fiyatinda oldugu için, en çok buna yansýmalý sanki.
Bu iþlem hacmi ile tekrar 4,50 altýna inersek, bende hisseden bir cacýk olmayacaðýna inanacaðým.
Kagýt bu kadar bugun hareket yaptý forumda kimse yok demekki ky de mal yok gerci bizim ky þimdi bu kagýt 8-10 oldumu dalarla 20 ye gidecek diye sonrada burasý aglama duvarýna döner
D5803 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji12]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cogu elindeki mali vermis ozaman kimse yoksa
Bugünkü iþlem hacmi,halka açýk kýsmýn yarýsýndan fazla.Þimdi ,bizim bazý þeyleri ölçümleme gücümüz var aslýnda.Cuma günü de endekse raðmen artý kapadýk.Bugün de.Yani çýkýþ süreci endekse raðmen oluyor.Bu ne anlama geliyor?Bu þu anlama geliyor: Ky , 'þirket zararda endeks bir aþaðý sarkarsa 3,90'dan 'da - 3,80'den de verirler' tezine sahipti. Spekülatör böyle düþünenlerin tamamýný terse getirdi.
Bu tür sýð hisseler , trade için uygun deðil. Beklenti varsa,þirkette hakikaten bu fiyatlardan ucuzsa , alacaksýn - tutacaksýn...Dahasý yok.
Mesela,ben þahsým için konuþuyorum...Buradan aþaðý dönerse eðer,satacak mýyým?Hayýr.Sadece 4 liranýn altýna gelirse, 3 - 5 lot daha ekleriz.
eeeee...ne oldukii..bu t. kaðýdý. benim fikrim deðiþmez..her zaman yapýyor bu tür haraketleri..ben yine düþeceðini adým gibi biliyorum..dün yaptýðý iþleme bakýn bu günki durumuna bakýn nasýl bi t.kaðýdý olduðu ortada.
Yer Ýmleri