Nedir sonuç? Tüm mal ky da değil mi? :)
Printable View
Nedir sonuç? Tüm mal ky da değil mi? :)
Sanırım tek teyit Kadir Coştur'du. Bu yazdıklarınız yıldız pazarda olur. Gözaltında dün 10 bin işlemi olan kağıt bu gün, sizin deyiminizle 400 bin iteleme yapamaz. Eşleşme bile olamaz. Gözaltında harika haberler, cepten cebe yükseliş trendli dikkat çekici 3 gün işlem olur. O zaman anlarım mal dökme işini. Bu gün 10 bin yarın 2 milyon birdahaki gün 130 bin işlem iteleme işlemi olmaz.:) Çalış dene izle gör. :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...535e0fbe27.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a0727064e9.jpg
Boyalı olan yer niye 4milyondan başlamıyor da 3,25milyondan başlıyor? Kaçırdığım birşey mi oldu ki?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e145ae32a1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa819b91bb.jpg
Sarı ile boyadığım hisse satışı nerde?
Matematiğim iyidir, takasta ortada...
Cevab verebilecek var mı?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı aracı kurumdaki hesaplar arasında gerçekleşen alım satım takasta tespit edilemez. Aynı kurumdadir alıcı matematik Mesud
Yani virman T+2 gün Sonra mı gerçekleşmiş? Takasta o yüzden mi görünmüyor?
1,75 m işlemi 1,15 m işlem ile izah da başka bir matematik zekası. Devam :)
Gözaltında olup 400 milyon sermayeli şirket bile 3 günde 4 milyon mal satamadi. 10 milyon sermayeli şirket ne mal vermiş. Harika. Kitabını yazarlar, tanesi 1 milyondan alıcı bulur. Demish Birko filan. Sahipleri okur. :)
Ünal, günlük takaslarda alıcı ve satıcı toplamı aynı olur. Aynı aracı kurum olması sonucu değiştirmez.
666 burada yazmam suç olur. Mesaj kutun kapalı. Bildiğim bende kalsın. Beyhude yordun kendini. Canan ve stilin muazzam.
ünal ünal şu an forumda
Üye
Duhul
Jan
Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
Dogru diyorsun. Gedikten bosaltmis onlari Haziranin 2. yarisi her gun 10 bin - 20 bin.
27-28 Mayis 2015 tarihlerindeki islemlerini hesaplamamisim verdigin listeden. Onlarla kayip 250K lotu da bulmus olduk. Yani 8.2M'in hepsi hesapli.
http://somebody.net/userupload/gen52.jpg
Yollayabilrsin ozelden. Bosalttim kac gun once.
Murat Doğan bomba atacaktı. Terör ile mücadeleye mi takıldı ne oldu ? Adam kayıp iyi mi? Benim senetleri çeyrek altın ilan etti gitti. Yarın bir Sarraf a bozdurayim bari. :)
He ya, Murat Doğan'ı korkuttular mı yoksa canını mı sıktılar? Elinde patlamış olabilir mi, ne zamandır yok forumda.
Benim buraya katkim bu kadar. Herkese iyi tatiller.
Bu lot sayımı niye onu çözemedim iflas etmiş bir iştirak fabrikası varken siz niye lotları sayarsınız madem lot sayacağınız gen power holding de olan lotları sayın bence daha önemli o şu durumda 17 milyon lot var orada genel ortalama maliyetleri de 0.47 bu lotların 17 milyon lotun bunları saymak lazım kimde acaba bu lotlar
Eğer Gnpwr'ın 59,9milyon hissesi Müjdat Uslu'nun değil de Genyh'in olsa idi o zaman bu hisse oranı kadar dediğin doğru olurdu.
Arkadaş gnpwr jeneratör iflas etti. Adam genyh içinden çıkarir gnpwr jeneratörü. Niye bu kadar kasiyosununz . Ozmn genyh te gnpwr hol.te mujdatin. Yok birbiri ne bağlantılı bilmem ne. Gnpwr jeneratör sayesinde 40 a gitti de şimdi çıkarsa bişey olmaz. Arkadaş bu borsa da sig dediğin hisseler bile manupile edilip nerelere giderken siz neyin tartışmasını yaşıyorsunuz. Adamlar çevirmiş bir Ali Cengiz oyunu sizde yok o ona vermiş bu buna dağıtmış. Ozmn onda bişey kalmamış hmm ozmn Müjdat bitmiş. Ula Müjdat bu kadar salak mı. Sorarım size. Eğer kendisine zarar getireceğini düşünmüş veya alacağını almışsa ztn bu hisselerden bı b.k olmaz. Ama yok adam hala bir plan içindeyse içinde jeneratör olmadanda yapar biseyler. Hala duruşması dvm eden bir hissesi ve icinde istiraki iflas eden bir hisse olmak üzere adamın iki tane hissesi duruyor. Bı yere gittiği yok.
Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
Nuri Hoca, bu isi yanlis yapiyorsunuz. Gazeteye ilan verin, bulursunuz aradaki lotlari. Bilinen takaslari verin yardimci olayim, takibini yapayim size.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5989286e21.jpg
Osmanlı inşaatın patronu Osman Nuri Açıkgöz için 40 yıl hapis verilmiş. Adama yakalama kararı çıkmış. 2000 konutu teslim etmiş 23 ünü teslim edememiş. O da iflas ertelemedeymiş. Onun dosyaya bir bakmak lazım. Biz de bir şeyler yapabiliyor muyuz? YeTeDe
Kendin doğrudan ulaş. 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
Paramızı kurtarma ihtimali çok düşük bence... kasıtlı olarak yanlış beyanda bulunup bizleri zarara uğrattığı için tüm sorumlular hakkında dava açabiliriz... bizim geçerli sandığımız ama dalaverede hiç bir sorumluluğu olmayan KAP açıklamalarının sonunda yer alan bir cümle var ya tüm sorumluluğu kabul ediyoruz diye... o zaman tüm sorumlular cezasını almalı ne de olsa parası hiç yok (Muş) o zaman zararı karşılayamaz demektir... ailece hapiste kafa dinlesinler çıkınca başka gariban bulup çarpmak için...
Mağdurların her biri için 1.5 sene hapis cezası alsalar, sanırım bir daha gün yüzü göremezler Deepimpect..
Tüm yönetim kurulu, bilançoyu hazırlayanlar, denetim şirketi, Uslu ailesi o sorumluluğu kabul ediyoruz un hakkı nı vermeliler ... Hapse girişleri olur çıkışları olmaz inşallah... ayrıca duyum paylaşan arkadaşlar bunlar doğru bile olsa bu kasten zarara uğratıldığımız gerçeğini değiştirmez... lütfen suç duyurusunda bulunun... ücretsiz... matbu dilekçeyi doldurun delil kısmına da SPK bülteninde Müjdat Uslu hakkında yazanları yazın... ne kadar çok mağdur başvurursa cezası o kadar fazla olur...
Deepimpect ben bunu 18 ay önce yaptım. Dilekçem 8 ayrı savcı gezdi. Son durumu için 6 aydır gitmiyorum. Bıktım. Ama yeniden enerji topladım. Baştan başlayacağım. Spk görevlileri, Yönetim kurulu, Denetim Kurulu, Bağımsız denetim şirketleri vs.. Tamamı hakkında suç duyurusunda bulunalı 18 ay oldu. Spk tarafından 2016 kasımda verilen ceza ve suç duyurusunu da daha sonra müracaatıma ek yaptım. Ama adam tüm Türkiye'de güçlü. Onun hakkında fezleke yazacak bir savcı elbet çıkacak. Adalet kör topal da olsa bir gün gereğini yerine getirecek.
Ücretsiz... ne kadar fazla mağdur o kadar etki eder... SPK demiş biz uydurmuyoruz... delil aramaya gerek yok... avukat tutmaya gerek yok...soyguncuların yanına kar kalmasın... kimsenin kaybedecek bir şeyi yok ...sadece adliyeye gidip gelmek 1 kereye mahsus zamanınızı alacak hepsi bu kadar...
Yaza yaza bu mu sonuç gidin başka yerde yazın boş yere kalabalık etmeyin burada