Sayfa 250/469 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Kendin doğrudan ulaş. 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?

2. Paramızı kurtarma ihtimali çok düşük bence... kasıtlı olarak yanlış beyanda bulunup bizleri zarara uğrattığı için tüm sorumlular hakkında dava açabiliriz... bizim geçerli sandığımız ama dalaverede hiç bir sorumluluğu olmayan KAP açıklamalarının sonunda yer alan bir cümle var ya tüm sorumluluğu kabul ediyoruz diye... o zaman tüm sorumlular cezasını almalı ne de olsa parası hiç yok (Muş) o zaman zararı karşılayamaz demektir... ailece hapiste kafa dinlesinler çıkınca başka gariban bulup çarpmak için...

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Paramızı kurtarma ihtimali çok düşük bence... kasıtlı olarak yanlış beyanda bulunup bizleri zarara uğrattığı için tüm sorumlular hakkında dava açabiliriz... bizim geçerli sandığımız ama dalaverede hiç bir sorumluluğu olmayan KAP açıklamalarının sonunda yer alan bir cümle var ya tüm sorumluluğu kabul ediyoruz diye... o zaman tüm sorumlular cezasını almalı ne de olsa parası hiç yok (Muş) o zaman zararı karşılayamaz demektir... ailece hapiste kafa dinlesinler çıkınca başka gariban bulup çarpmak için...

ünal Guest
    Mağdurların her biri için 1.5 sene hapis cezası alsalar, sanırım bir daha gün yüzü göremezler Deepimpect..

5.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Mağdurların her biri için 1.5 sene hapis cezası alsalar, sanırım bir daha gün yüzü göremezler Deepimpect..
    Tüm yönetim kurulu, bilançoyu hazırlayanlar, denetim şirketi, Uslu ailesi o sorumluluğu kabul ediyoruz un hakkı nı vermeliler ... Hapse girişleri olur çıkışları olmaz inşallah... ayrıca duyum paylaşan arkadaşlar bunlar doğru bile olsa bu kasten zarara uğratıldığımız gerçeğini değiştirmez... lütfen suç duyurusunda bulunun... ücretsiz... matbu dilekçeyi doldurun delil kısmına da SPK bülteninde Müjdat Uslu hakkında yazanları yazın... ne kadar çok mağdur başvurursa cezası o kadar fazla olur...

ünal Guest
    Deepimpect ben bunu 18 ay önce yaptım. Dilekçem 8 ayrı savcı gezdi. Son durumu için 6 aydır gitmiyorum. Bıktım. Ama yeniden enerji topladım. Baştan başlayacağım. Spk görevlileri, Yönetim kurulu, Denetim Kurulu, Bağımsız denetim şirketleri vs.. Tamamı hakkında suç duyurusunda bulunalı 18 ay oldu. Spk tarafından 2016 kasımda verilen ceza ve suç duyurusunu da daha sonra müracaatıma ek yaptım. Ama adam tüm Türkiye'de güçlü. Onun hakkında fezleke yazacak bir savcı elbet çıkacak. Adalet kör topal da olsa bir gün gereğini yerine getirecek.

7. Ücretsiz... ne kadar fazla mağdur o kadar etki eder... SPK demiş biz uydurmuyoruz... delil aramaya gerek yok... avukat tutmaya gerek yok...soyguncuların yanına kar kalmasın... kimsenin kaybedecek bir şeyi yok ...sadece adliyeye gidip gelmek 1 kereye mahsus zamanınızı alacak hepsi bu kadar...

8. Yaza yaza bu mu sonuç gidin başka yerde yazın boş yere kalabalık etmeyin burada

Sayfa 250/469 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •