Kendin doðrudan ulaþ. 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracý hokkabaz sihirbaz ile iletiþime ne gerek var?
Kendin doðrudan ulaþ. 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracý hokkabaz sihirbaz ile iletiþime ne gerek var?
Paramýzý kurtarma ihtimali çok düþük bence... kasýtlý olarak yanlýþ beyanda bulunup bizleri zarara uðrattýðý için tüm sorumlular hakkýnda dava açabiliriz... bizim geçerli sandýðýmýz ama dalaverede hiç bir sorumluluðu olmayan KAP açýklamalarýnýn sonunda yer alan bir cümle var ya tüm sorumluluðu kabul ediyoruz diye... o zaman tüm sorumlular cezasýný almalý ne de olsa parasý hiç yok (Muþ) o zaman zararý karþýlayamaz demektir... ailece hapiste kafa dinlesinler çýkýnca baþka gariban bulup çarpmak için...
Maðdurlarýn her biri için 1.5 sene hapis cezasý alsalar, sanýrým bir daha gün yüzü göremezler Deepimpect..
Tüm yönetim kurulu, bilançoyu hazýrlayanlar, denetim þirketi, Uslu ailesi o sorumluluðu kabul ediyoruz un hakký ný vermeliler ... Hapse giriþleri olur çýkýþlarý olmaz inþallah... ayrýca duyum paylaþan arkadaþlar bunlar doðru bile olsa bu kasten zarara uðratýldýðýmýz gerçeðini deðiþtirmez... lütfen suç duyurusunda bulunun... ücretsiz... matbu dilekçeyi doldurun delil kýsmýna da SPK bülteninde Müjdat Uslu hakkýnda yazanlarý yazýn... ne kadar çok maðdur baþvurursa cezasý o kadar fazla olur...
Deepimpect ben bunu 18 ay önce yaptým. Dilekçem 8 ayrý savcý gezdi. Son durumu için 6 aydýr gitmiyorum. Býktým. Ama yeniden enerji topladým. Baþtan baþlayacaðým. Spk görevlileri, Yönetim kurulu, Denetim Kurulu, Baðýmsýz denetim þirketleri vs.. Tamamý hakkýnda suç duyurusunda bulunalý 18 ay oldu. Spk tarafýndan 2016 kasýmda verilen ceza ve suç duyurusunu da daha sonra müracaatýma ek yaptým. Ama adam tüm Türkiye'de güçlü. Onun hakkýnda fezleke yazacak bir savcý elbet çýkacak. Adalet kör topal da olsa bir gün gereðini yerine getirecek.
Ücretsiz... ne kadar fazla maðdur o kadar etki eder... SPK demiþ biz uydurmuyoruz... delil aramaya gerek yok... avukat tutmaya gerek yok...soyguncularýn yanýna kar kalmasýn... kimsenin kaybedecek bir þeyi yok ...sadece adliyeye gidip gelmek 1 kereye mahsus zamanýnýzý alacak hepsi bu kadar...
Yaza yaza bu mu sonuç gidin baþka yerde yazýn boþ yere kalabalýk etmeyin burada
Yer Ýmleri