Spek yaşlanıp elden ayaktan düşünceye kadar burdayız.
Printable View
iflaszedeler iyi akşamlar
bu kepaze grubu twitırrdan gazlamaya başlamış bazı fenomen geçinenler(şeyh uçamaz mürit uçurur)
atlamayı düşunenleri tekrar uyariyorum asla ve asla almayin münkunse paranizi borsadan çekin.bu ve bunun gibilerden 1 alir 10 verir siniz
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 5
Borsa tarihinde bu şirketin borsada varlığı ne işe yaramış?
Ciddi bir karşılığı ve büyümesi mi olmuş?veya yatırımcısına kar mı dağıtmış?
Borsadaki varlığının ‘yukarıdan kucaklara boşalt, sonra tekrar dibe cek topla, sonra tekrar yukarı çıkar ve kucaklara dök, sonra tekrar fiğlere bas alttan topla şeklinde bir yansıma dışında bir işlevi olmuş mu ?
Borsada gereksiz kalabalık yapmaması için HLAS ile birleştirilmesi en doğru iş olur.
Ey patron spek ve avanesi sizlerinde bir gün gelecek ve ölümü tadacak olmanız gerçeği bana müthiş bir huzur ve sükunet hissi veriyor. Bu duyguyu tarif edemem.Nirv*****n tepelerindeki hissizlik gibi bir şey bu. Bu bilinç beni sonsuza kadar burada tutmaya yetecek bir intikam enerjisi veriyor. İşte beni ayakta tutan güç.
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 6
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 7
demokratik kongo muz cumhuriyetinde patıronlar kap'a açıklama bile göndermeden hisse satıyorlar uzun zamandır.hacim yok hala
social media maymunu hatuna güvenip atlayan arklar ...
kağit dipte imiş ! bunlarin dibi olmaz operasyon kağidi sonuçta keye mi göturecek?spek ve patıron bilir
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 8
kotayı kaldiriyoruz hesabı net fiyatlarini katliyorlar !Niye?
vatandaşı çok dusunuyor ve seviyorlar...
harririye bankalari soydurdular ve ttkomun içini boşalttirdilar taşinmazlari ve bakir kablolari da satti ve kaçti adamlar.birileri de seyretti herkese posta koyan şahis bu konuda tek laf etmedi.bunlara sesini cikarmayanlarin borsada vatandaşin soyulması umrunda olmaz
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 10)
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
Ne anlama geliyor bu haber
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 11)
âlemin bağ-zârını *******
sünbül ü verd ü nârını *******
andelib-i nizârını *******
hâsılı nev-baharını *******!
bana yoktur lüzumu gülşeninin,
şeb-i tarîk ü rûz-ı rûşeninin
ne gulâmının ne de zenninin
hepsinin tâ mezarını *******!
ağlamam ben, ben erkeğim erkek,
hayli güçtür bana cefâ etmek,
minnet etmem bu ömre de felek,
atını al, tımarını *******!
güççedir bu fakiri aldatmak,
yüzdürüp sonra kündeden atmak,
gözünü aç da sen bana bir bak,
ben senin i'tibarını *******!
saki-i mâh-rûyına sıçayım,
gülünün reng ü bûyuna sıçayım,
mutrîbin hâyâ-hûyuna sıçayım,
sâgar-ı neşvedârını *******!
yok sâfâsı hezâr-ı dem-gerinin,
gül-sitanda şükûfe-i terinin,
bezm-i sahbâ-yı rûh-perverinin
neşvesiyle hümârını *******!
feleğin uğradımsa vartasına,
s..çayım ağzının ta ortasına,
bunu yazsın cihan da hartasına,
kıta'at ü bihârını *******
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyzen tevfik ten
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 12)
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 13)
iHLAS ve İHEVA nın ayrı ayrı borsada olması, BİST te çok gereksiz bir kalabalık, ortaklığada faydası yok, sadece gereksiz masraf. İki şirket birleştirilmeli.
Aynı durum İHYAY ile İHGZT için geçerli, borsada iki şirket olarak bar olmaları gereksiz bir kalabalık ve maliyet. Ortaklığı da hiç bir pozitif katkısı yok. İki şirket birleştirilmeli.
Aynı nitelikte çok şirketle borsada olmak, sadece kontrol gücü olanların ‘üsten boşalt - alttan topla’ ‘alttan topla - üstten boşalt’ marifetleri ile daha fazla sayıda hisse doldur boşalt oyunlarıyla, borsada piyasayı sömürmeye yarıyor. Şirketler çok uzun yıllae hep berbat durumda iken, kimseye bir kar dağıtamazken, bu adamların sadece hisse doldur boşaltılarla yöntemi ile kazanma oyunları...
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 14)
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 15)
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 16)
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 17)
İhlaslar dan bahsetmişken
Elimde ihlasfinans hissesi var
Tahta kapandı kaldı elimizde
Tahtanın açılma şansı varmı
Bilgi yorumu olan varmi.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortalık yanayii, burda kimse yok. Enteresan. hemen doluşmaları lazımdı.
grubun her gün bir kağıdını hareketlendiriyorlar sanırım. bugün sıra alette.
yayın varmı izliyelim
Dun ihlasti bugun iheva, ondan once ihyay di...ne yapiyorlar bunlar, cikartacaksaniz adam gibi hepsini cikartin...ytd
Tavan hayırlı olsun