ZOREN_ satıcılı açılışlar alım fırsatı verir. ayrıca tekkeyi bekleyen çorbayı içer_ZOREN_
Printable View
ZOREN_ satıcılı açılışlar alım fırsatı verir. ayrıca tekkeyi bekleyen çorbayı içer_ZOREN_
kafamda beğendiğim hisseyi sayfasında paylaşayım diye düşünmüştüm ama baktım yarısı şaka, yarısı ciddi, şaka ile başladık ve başlamadan bitirdik elhamdülillah... ZOREN mi? alanla satan, güzelle yatan bilir... hani bir söz vardır ekmek bulduysan yanaş, kavga gördüysen kaç... öyle yapayım bari:)
yokyaa sanıldığı kadar kaba biri değilim. hatta hır gür yapılmasından hiç hoşlanmam. normal hayattada böyleyimdir. ama pısırık değilim. gerektiğinde hayret edilecek kadar hırçınlaşabilirim. saça göre tarak hesabı... neyse.. danak kavak demiştim anlatayımmı:) bunu tefeciler der. oyuncunun para biter tefeciden para ister. tefecide tamam ama dana kavak der.. oda: kaybederse sineye çeker, kazanınca yarısını tefeciye vermek şartı ile. yani tefeciye giren çıkan bir şey olmuyor. her şey garanti... oynayalımmı dana kavak:kahkah:
benim hiç bir kağıtta büyük beklentilerim olmaz. kağıtları incelerken hareketlerini dikkate alarak değerlendiririm ve ilk gün kazancı gördüğüm yerde üçüne beşine bakmaz vurur geçerim. baktım yükseliş devam ediyor hiç dert etmem ama aynı gün fazla yükselemeden gari salmaya başlarsa alttan yine alırım. yükseliş devam ederse hiç dert etmeden yeni arayışa girerim. çünkü o kadar çok alternatif varki, asla aynı kağıt üzerinde debelenmem. yani trade işi... haa bu arada ben kendimi anlatıyorum. yani böyle yapılırsa diye bir tavsiyem yok olamazda... her oyuncunun kendi çapında becerileri olur...
ne kadar nazlandın yürü artık.
şimdi burnunu karıştır otur:) şaka, şaka, ee.. üç beş milyon fşekleme ile anında uçacak kağıttan teyyare değildi. çorbayı içmek için biraz beklemek gerekiyordu.. neyse olan oldu kağıtların hepsi bizim hemde içlerinde kaşına gözüne aşık olacak ne kağıtlar bulunur:)
Ahlatcı Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:
"Ağustos ayı içerisinde 3,13 TL'ye kadar yükselen ZOREN paylarını
teknik açıdan incelediğimizde 21 Eylül tarihinde aşağı yönlü kırdığı
Fibo 38,20 seviyesine denk gelen 2,66 TL seviyesi üzerine çıkmakta
zorlandığı dikkat çekiyor. 20 günlük hareketli ortalaması da bu
seviyeye denk gelen hisse, 2,52 TL ile 2,66 TL arasındaki yatay
hareketini sürdürürken hissenin yatay bandını yukarı yönlü kırması
için 2,66 TL üzerinde kalıcılık sağlanması gerekiyor. Böyle bir
durumun yaşanması halinde Fibo 23,60 seviyesine denk gelen 2,84 TL ile
Ağustos ayında yapılan 3,13 TL zirvesi hedef konumunda iken yatay
bandın aşağı yönlü kırılması halinde ise 2,51 ve 2,37 TL destek
seviyelerini takip edeceğiz.
Destekler: 2,51 / 2,37 / 2,25
Dirençler: 2,66 / 2,84 / 3,13 "
Doğalgaz müjdesi furyası yeniden başlarmı bu hafta...
Yukarı yönlü revize edileceğine dair açıklanmamış duyumlar geliyor. Hadi hayırlısı diyelim.
pala nakıt verıp elindekı 87 lerı aldı ve güzel bir feyk attı tebrik ederim.. kiralık dükkanla enerji satısı olmuyor. burada kalıcı bır dükkan almakta yarar var..2.60 haftalıkların en güçlü desteği..yine haftalıkta adam olacak çocuk 2.94 ve üzeri..2.60 üzerinde kaldığı sürece yukarı bakmak boyun ağrısı yapabilir..
enerji hisseleri hareketli tabi yine en az bizde hareket var ama bunada şükür bi haber mi gelecek acaba yada geldi biz farkında deiliz sanırım. ilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
90-95 arası iyi mal boşalttılar helal olsun valla :vk::vk:
seçmece ve kesmece.. haftalıkta yukarıda otabandan çıkış gişesı var, 2.94.. 2.72 üzeri güzel 2.60 altı üzer.. 2.76 2.86 arası güvenli bölge.. burdan bakınca böyle görünüyor.. pala demişki herkesın baktığı yerden bakma, herkesin gördüğünüde görme..
https://i.hizliresim.com/I63Ysc.png
2,96 dan vermedik, 3,13 b... na.... ısrarla......
kaldı elimizde....
primi geçtik, zarar bile yazdı..,,.,..,..,,....
Yabancılar iyi Topladılar kemerlerinizi takın ve izleyin (y.t.d)
yarın yeşil bar olası ancak 2.78 altına inmek konusunda (2.75 gibi) ısrarcı olursa bır süre daha yaylanması söz konusu olabilir.. yarın uzun bir yeşil bar beklememekle birlikte perşembe ve cuma günü, beklentilerimi yüksek tutma lüksümü kullanacağım.. umarım pala bunu ciddiye alır..
boyun ağırısı yapmaya başladı... tavan ısterüüük..
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (6 üye ve 10 ziyaretçi)
Fakiradam, chapuisat, esozcan, Kar_Adam, kwon3, oscar77
haftalardır in cin top oynuodu :D
bu sefer sonu güzel olsun inşallah
bayrak flama tobo obo ile işim olmaz.. tüm bunları sürü için, yani bizim için çiziyorlar.. ben giderse binerim, gitmezse inerim..3.00 üzeri güzel 2.89 altı üzer. 3.13 üzerine itirazım olmaz.. kazancınız bol ve daim olsun
İşte herkes aynı pencereden bakmadığı için piyasa oluşuyor... Bu da Teknik analizin güzel tarafı....
Bol kazançlar...
borsaya girmeye karar verdigimde dostlarımdan tavsiye istemiştim .10 yıl öce o zaman bana zoren dahil 5 altı hisse ismi söylemişlerdi .bende ben o zaman zoren almadım almadım ama tabiki takip eymeye devam ediyorum hisseyi.şimdi bol bol dua ediyorum iyiki almamışım diye 10 yıl önceki fiatı nerdeyse aynı yatırım tavsiyesi degildir buda benim naciz düşüncem ve tespitim.YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
Hareket bir öncekinden farklı, önceki harekette hızlıca tavan yapıp kimseye mal vermediler ama maşallah bugun gelene gidene veriyorlar.. Bakalım akşam şapkadan ne çıkacak..
Ele verme opersyonu başladı her ay aynı numara gecen ay 3.13 den verdi bu ay 3.2 den
94 96 aralığında soluklanması guzel olur.. 2.94 kırılması 2.72 desteğini aktıf hale getırebilir
Global dün aldıgı 2.99 ortalamalı 12 milyon lotu bugün 3.05 ten sattı,karı 720 bin tl !!!
2.94 desteği çalıştı.. bu haftayı 3.00 üzerinde kapatırsa, önümüzdeki hafta samba izleme şansınız daha da artar..
iyi çalışmalar..
85mm2 ilave gaz bu haftaki gidiş bunun etkisimiydi yoksa önümüzde dahamı güzel günler var :)
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne zaman yazmışız? 3.10 tarihinde. ama kimse olmadığı için kendim çalıp kendim oynuyordum. arada ayağa kalkıp oynamak isteyenler oluyordu ama onlarda fidayda bilmiyorlardı.. benmi? o.ooo fidayda,misket, ankaranın bağları, erik dalı:) daha sayayımmı:):)
https://www.youtube.com/watch?v=pvRtbGeSLMA tey tey teeyy:)
10m lotla taban edecek hisseyi karaktersiz, haysiyetsizler. alan hayrını görsün 3 kuruşluk hissemiz vardi verdik. 2,30-2,25 altına da verirlerse tekrar gireriz. herkeze bol kazanç
Böyle olmuyor başkan... Daha sert hareketler bekliyoruz senden....
Mesela, aynı seansta tabanı gösterip.. tavan kapatmak gibi.... Vur kırbacını, volatilitenin kıçına kıçına....