Şimdi bu kağıda bulaştım. O düştü ben aldım o düştü ben aldım ama hala maliyet 1.50 üzerinde..
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şimdi bu kağıda bulaştım. O düştü ben aldım o düştü ben aldım ama hala maliyet 1.50 üzerinde..
1.60 lardan vericem insallah
İlk çeyrek bilançosu geldiği gün verirsin muhtemelen. Teslim alınan dükkanlar şirket duran varlıklarında gerçek değerleri ile yer alacak. Yapılan dükkan satışlarıda karı artıracak. Bedelliden gelen paranın yarısı ile borcun bir kısmı ödendi kalan kısmı ile euro alınmış kredi yapılanması için kullanılacak diye açıklama yaptılar. Karlılıkla birlikte özsermaye inanılmaz güzel olacak. Kredide uzun vadede yapılandırıldığı zaman gelen kiralar borç taksitlerini öder. O zaman artık bu fiyatlar hayal olur diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/OoP8DQ.jpg
son 2 günün pastası..
sy gunslinger kademeler nasıl...derinlik paylaşırmısın.
Bu hisseyi sevmem çünkü ostim ismi ile şirket faliyetleri uyumsuz fakat,,3 aylıktaki yüksek kar ve borç yapılandırması beklentisi ile girdim biraz bakalım ne olacak...
20 dk dır işlem görmiyor.hacim çok düşük. Hareket lazım.biraz rahatsız edelim..
sprint to the finish
1.50 de bekliyorum cnm tostumu yedim.)
28 nisan pazar günü genel kurulu var...sadece bir hafta kaldı...bu hisse fiyatı ile ortakların karşısına çıkmak mevcut yönetimi zora sokabilir...
hisseyi yukarı taşıyacak mevcut yönetimin elini güçlendirecek önümüz hafta içinde borç yapılandırma yada bilanço haberi gelebilir.
Özel Durum Açıklaması (Genel) 20.04.2018 17:56:53
Ostim Teknopark Yatırım Projesinin İnşaat Ruhsatı Alınması Hk.
Şirketimizin Ostim Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yatırım yapmak üzere Ostim Teknopark A.Ş. ile imzaladığı sözleşme 09.04.2018 tarihli açıklamamızda duyurulmuştur. Yapılacak olan inşaata ilişkin yapı ruhsatı 20.04.2018 tarih ve 2018/31 ruhsat numarası ile alınmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/678355
bu haberin hisseye etkisi sıfır...önceki KAP haberinde negatif olarak fiyatlanmıştı.
10 ay içinde inşaatı anahtar teslim bitirmesi gerekiyor. Bununla ilgili ciddi bir kaynağa ihtiyacı var. Dükkan satışlarından epey bir para gelmiş olmalı. Kredileride yapilandirirsa gelen kiralarla tüm borç kapatılır. Elindeki diğer yatirim amacli arsalarınida bu sekde değerlendirirse inanılmaz bir gelecek vaad eden şirket olur.
ödeme şekli beğenilmedi...ŞİRKET teknopark AŞ.için inşaatı yapan firmaya 13.5 milyon tl ödeme yapacak....bu para ostim prestijden gayrımenkul verilmek suretiyle yani elde kalan dükkan ve ofislerden karşılanıyor..şirkete 20 yılda bu günkü değerleme ile 30 milyon tl geri dönecek ...ödeme şekli yayınlanmıştı...
şirket teknopark aş ye arsa tahsis etmiş...bi zahmet teknoparkta bankalardan kredi bularak işini yaptırsın... biz bankamıyız. kapıda borçlu dururken bunlar sağa sola para dağıtıyor.
3 aylık kar 30 milyon. Süper...
Şu kara göre geldiği yere bak çıkarken az az düşerken 2 3 kademe birden düşüyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 milyonluk satıştan kur zararı ve faiz ödemeleri düştükten sonra 30 Milyon kar geldi. 114 milyon beklenen hasılattan geriye daha 75 milyonluk varlık var. Onuda bilanco acıklanınca gorecegiz
Pd/dd oldukça düşüktü iyice ucuz olacak bilanço geldiğinde.Yapılandırma için para ayırmışlardı oda genel kurul öncesi bu hafta içinde sonuçlanır muhtemelen. O haberde gelince bakalım nerede tutabilecekler.
bakalım bugün hangi aracı kurumun oyuncağı olmuş.:rules:
Al sat işine giremedik elde var sıfır YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
veergı dairesi 30 mly ilk defa kar açıklayacak.bu hisse bu fiyatta durmaz dururyorsada da başka bır sey vardır.ilk hedef 190. sonrası 2,50
54 milyon sermayeli şirket, 30 milyon kar açıkladı. Hisse başına 56 kuruş eder.ve tamamı faaliyet karı....ayrıca bu tabloda bedelliden gelen ve kasada bulunan 15 milyon tl yok...
54 milyon sermaye 78 milyon piyasa değeri 103 milyon özsermaye pd//dd 0.76.
3 aylık kar 30 milyon üstelik fiktifde değil gerçek g.menkul satışı. 75 milyonda satılacak g.menkul var oda bilançoya duran varlık olarak girdi ilk çeyrekte. Genel kurul haftası bu hafta. cumaya kadar kaç taklası kaldı acaba atacak. Bu iş bitmiştir ostim artık bu bilançoyla borsanın en ucuz kağıdı olarak daha fazla duramaz bu fiyatlarda.
iki tavanlık haberi iki kademe ile savdı...tahta yapıcının paraya ihtiyacı yok...
aynen imzamı atarım.ozgyo gibi bir sirket 1,50 den 12.00 oldu..sabaha kadar sıksınlar tahtayı.benim lotum belli.ostim in sahibi ortakları duşunsun.e... gibi gidecek hemde .3.00 --4.00 fiyatlarda ben beklerim de bu blancoyu gören adam almadan nasıl duracak o düşünsün:party:
Bekleriz.. Hiç acelemiz yok.. Bu mızrak çuvala sığmıyor.. Ytd
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek herşeyden emin olmak istiyor.taş düşebilir ayu çıkabilir.
nedir bu baskı...acaba yine mi ortak satışı gelecek...bilançoyu gönderen güvence vermedi mi..
seans içinde gelen bu haber sadece günü kurtarmak için mi gönderildi...hiç sanmıyorum.
ortak satısı yapamaz en son a1 e verilen mal bedelliden gelen maldı.
iyi gidiyorsun ostim :)