Sayfa 248/581 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Özel Durum Açıklaması (Genel) 20.04.2018 17:56:53
    Ostim Teknopark Yatırım Projesinin İnşaat Ruhsatı Alınması Hk.

Şirketimizin Ostim Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yatırım yapmak üzere Ostim Teknopark A.Ş. ile imzaladığı sözleşme 09.04.2018 tarihli açıklamamızda duyurulmuştur. Yapılacak olan inşaata ilişkin yapı ruhsatı 20.04.2018 tarih ve 2018/31 ruhsat numarası ile alınmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/678355
    10 ay içinde inşaatı anahtar teslim bitirmesi gerekiyor. Bununla ilgili ciddi bir kaynağa ihtiyacı var. Dükkan satışlarından epey bir para gelmiş olmalı. Kredileride yapilandirirsa gelen kiralarla tüm borç kapatılır. Elindeki diğer yatirim amacli arsalarınida bu sekde değerlendirirse inanılmaz bir gelecek vaad eden şirket olur.

2.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    bu haberin hisseye etkisi sıfır...önceki KAP haberinde negatif olarak fiyatlanmıştı.
    ruhsat alamadı dese pozitifmi olacaktı..

3.  Alıntı Originally Posted by hiakkaya Yazıyı Oku
    ruhsat alamadı dese pozitifmi olacaktı..
    ödeme şekli beğenilmedi...ŞİRKET teknopark AŞ.için inşaatı yapan firmaya 13.5 milyon tl ödeme yapacak....bu para ostim prestijden gayrımenkul verilmek suretiyle yani elde kalan dükkan ve ofislerden karşılanıyor..şirkete 20 yılda bu günkü değerleme ile 30 milyon tl geri dönecek ...ödeme şekli yayınlanmıştı...

şirket teknopark aş ye arsa tahsis etmiş...bi zahmet teknoparkta bankalardan kredi bularak işini yaptırsın... biz bankamıyız. kapıda borçlu dururken bunlar sağa sola para dağıtıyor.
    Son düzenleme : emektar; 20-04-2018 saat: 23:24.

4.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    ödeme şekli beğenilmedi...ŞİRKET teknopark AŞ.için inşaatı yapan firmaya 13.5 milyon tl ödeme yapacak....bu para ostim prestijden gayrımenkul verilmek suretiyle yani elde kalan dükkan ve ofislerden karşılanıyor..şirkete 20 yılda bu günkü değerleme ile 30 milyon tl geri dönecek ...ödeme şekli yayınlanmıştı...

şirket teknopark aş ye arsa tahsis etmiş...bi zahmet teknoparkta bankalardan kredi bularak işini yaptırsın... biz bankamıyız. kapıda borçlu dururken bunlar sağa sola para dağıtıyor.
    13.5 milyon TL lik dükkandan 20 yılda bu kadar kira alacakmiydi peki.

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    13.5 milyon TL lik dükkandan 20 yılda bu kadar kira alacakmiydi peki.
    20 yıl sonra bu dükkanların 50 milyon tl etmeyeceğini nerden biliyorsun.
    bu tartışma uzar gider....

6. 3 aylık kar 30 milyon. Süper...

7. Şu kara göre geldiği yere bak çıkarken az az düşerken 2 3 kademe birden düşüyor YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 248/581 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •