Cok cok agir burdaki trollerin bile yeter yahu diyecegi zam firtinasi bekliyorum.
Sureklilik haline gelecek zamlar.
Printable View
Cok cok agir burdaki trollerin bile yeter yahu diyecegi zam firtinasi bekliyorum.
Sureklilik haline gelecek zamlar.
ararın 155 i bak...
17 TL fabrika çıkışı ham zeytinyağı ni 25 TL ye çıkardım. Hayırlı olsun.. enflasyon benim hoşuma gidiyor nedenmi derseniz .. 0.73 çektiğim konut kredisine 4 yıl kaldı ve 1.13 çektiğim tüketici kredisine 2.5 yıl var... Ve nakitim olmasına rağmen odemiyorum faiz daha güzel ...
müthiş bir zam furyası geliyor öldürücü darbe benzinden gelecek
artık kanalı sokarız bi yerimize benim toto almaz kanalı ama alacak totoya sahip adam çok memlekette
Sn güneysu topikleri ayırınca rahata kavuştu. Hiç sesi çıkmaz oldu. Bazı arkadaşlar topikler ayrıldı ziyaretçi sayısı düştü diye yakınıyor. Arkadaşlar ortaya iki siyasi laf atıp kaçan ortalığı karıştıran tipler azaldı ve tatil sezonu dolayısıyla durum bundan böyle. Zor oluyor ikisini de takip etmek bu açık ama bu da bir fikirdi. Birleştiğinde durum şuan için çok değişmeyecek ama tabi takdir kamuoyunun. Lakin bu durumdan bile şikayet edenler keşke güzelim memleketim için de aynı hassasiyeti gösterebilseler..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Insallah hiçbir zaman olmaz Bu geminin içinde hepimiz varız ama gorunen koy kılavuz istemez. Faiz artışına gelince, her faiz artışı bütçede faiz ödemek demek, parayı da vergiyi tabana yayacağız diyen bir bakan var bulacak aynı hafta diyanet 54.000.000 insan turkiyede açlık sınırının altında diyor. Nasıl tabana yayılacak goreceğiz. Ekonomi kendini çeviremeyecek durumda bu konjokturde arjantinden farkımız var mı?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomik buyume rakamlarına enflasyon dahil sa da reel olarak ekonomik küçülme yaşadığımızı öğrensek bir çok soruyu doğru cavaplama şansımız olur.
Diyelim rakamlar %6 buyuduğümüzü söyluyor. %14 enflasyonu düsersek kac buyudugumuzu goruruz gibi. Yada baska hesaplama yontemi var mı? Bilwnler bizi bilgilendirirse seviniriz.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 haziranda faizi bitirecekti ireis
Dış güçler i tokatlayacaktık
Moodys ı yamultacaktık
Buradaki troller koro halinde
İstikrar gelecek borsa uçacak dolar düşecek faiz ölecek diye aldıkları haram paranın karşılığını vermeye çalıştı
Seçimler bitti
Enflasyon yüzde 40 arkadaşlar
Faiz 20
Dolar 4.7
İstikrar güzel di mi
Hayırdır gençler seans kapandıktan sonra olumsuz bir habermi geldi ? Ne oldu eksi gap garantilik ne var dayu😉
96500 de iyi tutundu kaç gundur. Fake değilse once 99 sonra 102 hedef. İbinelik yapiyorsa önce 93 sonra 89.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
P.T. Barnum ;
Her Dakika bir enayi doğar demiş...
Bu cümlenin modern açıklaması enayilerin hafızalarının kısıtlı oluşudur..
BIST spekülatörleri ve (Baba partimiz) buna güvenir....
Bu sene yazmadığım günlerde 4 yurt dışı tatil yaptım..(şükür)
Hindistan,Fas,Balkan Ülkeleri ve Gemiyle Yunanistan...
Paramız ,pul olmasına rağmen gayet hesaplı ve kaliteliydi..
Tavsiye ederim..
Takip eden fırsat yakalıyor...
haahaahaaa, böyle bir şey vardı hakikaten..hatırladım..
bunu mitinglerin birinde demişti, "faizle nasıl mücadele edilir" dünyaya göstereceklerdi seçim sonrasında..
milletin gazını almak için çok fazla bu tür abuklukları kullanıyorlar..
bir diğeri ve efsane olmaya aday olan konuda "15 sene önce ülkede fırın ve buzdolabı mı vardı" ? diye konuşması, ekonominin ne kadar "iyi" olduğunun altını çizmek için söylediği bir şey...
enteresan.. bu kadar iş bilmezlik elbette ekonomiyi rayından çıkaracaktı..nitekim çıktı..
Ben ne yazmışım . Sen ne diyorsun ?
Ben niye Tokat yiyim ..
Zamlar enflasyon kime giriyor .. akıl fukarası.
Cahilliğin paçadan akıyor.
Yanlış olan eleştirilir
Sen yüzde 40 enflasyondan
Yüzde 20 faizden
Memnunsun herhalde
Hadi başka kapıya .. doğru dürüst insanlarla muhatap olurum ben
Senle değil
abd yarım günmüş bağımsızlık günü falan filan...
sahibindende çok var
şuna bi bak ben tam çıkaramadım hangi evdi diye ama konumu çok iyi ve badavutta akşamları sessiz sakin bir yerdir.
gündüzleri denize giren çok olur.
ama öyle bangır bangır müzik bağırtı çağırtı yoktur
sarımsaklıya benzemez
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...53702561/detay
Abuk subuk cahil cühela yaz cevap verincede köşe bucak kaç ohhh ne alaa memleket
Sadece tl negatif ayrisiyor yine dunyadan.
Mehterciler ulan biz niye sevindik diye kafalarını duvarlara vuruyor.
Daha durr.
Petrol dolar gevsese dahi zam firtinasi durmayacak. Iflas etmis bir ulke burasi.
Dolar karsi sadece tl deger kaybediyor bugun her zaman ki gibi.
Rte kazanirsa faiz dolar kazanir dedik
Reis kazansın diyince kızıyordunuz birde. Kime kalacağdı bu enkaz. Wait and see baby.
valla bazen ev için arıyorlar senin gibi günlüğü 100 tlye ev yopkmu diyolar basacan sopayı
sahibinden coma ilan verdim kendi evim için haziran için 150 diye yazmışım temmuz ayında haftyasonları fiyat farklı olur demişim
tripleks dairenin bağımsız alt katı 2+1 demişim bahçekatı demişim aramış bi bayan tripleksin havuzu var mı diyo. hepsini mi 150 ye veriytonuz diyo yetmiyo 100 tl yaparmısın diyo verecen sopayı
hem senin enflasyondan haberin yok halin vaktin yerinde ş,ikayetinde yok 400 tl günlük sana komaz
Suya özel tüketim vergisi getirildi. Bu gözler bunu da gördü. Suya özel tüketim vergisi.
Özel suya tüketim vergisi
Vergisi suya öz..
yakın vade aktif tahvil: %19.51
10 yıllık - uzak vade tahvil: %17.39
yakın vade yükseldi diyoruz.. ama uzak vadede %17 yi geçmiş..