-
Cok cok agir burdaki trollerin bile yeter yahu diyecegi zam firtinasi bekliyorum.
Sureklilik haline gelecek zamlar.
-

Originally Posted by
vicente
Cok cok agir burdaki trollerin bile yeter yahu diyecegi zam firtinasi bekliyorum.
Sureklilik haline gelecek zamlar.
Nefsini terbiye etmek için aç kalıp ibadet eden 1 milleti patatesle soğanla imtihan edenler yakın zamanda madara olmuşken, bu sefer domates biber patlıcanla geleceğiz diyen hıyarların beklentisi...
-

Originally Posted by
altınorta
Mersinde 8 tl ye limon aldım şaka gibi hala şoktayım, istanbulda kaç lira Allah bilir.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
angarada 10 tl
bir halt olacağı yok.
-
-

Originally Posted by
Omaha
Nefsini terbiye etmek için aç kalıp ibadet eden 1 milleti patatesle soğanla imtihan edenler yakın zamanda madara olmuşken, bu sefer domates biber patlıcanla geleceğiz diyen hıyarların beklentisi...
Bunlar gercek salatalik
Rakam bunlar hemde tuik in yalanla bu kdr dusurebildigi aci gercekler salatalik
-
17 TL fabrika çıkışı ham zeytinyağı ni 25 TL ye çıkardım. Hayırlı olsun.. enflasyon benim hoşuma gidiyor nedenmi derseniz .. 0.73 çektiğim konut kredisine 4 yıl kaldı ve 1.13 çektiğim tüketici kredisine 2.5 yıl var... Ve nakitim olmasına rağmen odemiyorum faiz daha güzel ...
-

Originally Posted by
mlkcmr45
17 TL fabrika çıkışı ham zeytinyağı ni 25 TL ye çıkardım. Hayırlı olsun.. enflasyon benim hoşuma gidiyor nedenmi derseniz .. 0.73 çektiğim konut kredisine 4 yıl kaldı ve 1.13 çektiğim tüketici kredisine 2.5 yıl var... Ve nakitim olmasına rağmen odemiyorum faiz daha güzel ...
nerede 25 TL
bir halt olacağı yok.
-
müthiş bir zam furyası geliyor öldürücü darbe benzinden gelecek
artık kanalı sokarız bi yerimize benim toto almaz kanalı ama alacak totoya sahip adam çok memlekette
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri