Bak sende soyluyorsun hikaye manipulasyon...demekki sadece net kar ve fk yeterli degil...hisse alim satimi icin..
Printable View
Burada sorun malin ederini iyi tespit etmek buna deger analizi deniyor...yani teorik hisse senedi fiyati tespiti...blcyt 1.5 tl iken deger analizine gore 10 tl fiyat cikiyordu olamaz dedim bakmadim...hisse suan 8.5 tl.....yeni deger analize gore 16-17 tl ler....gelir mi cogu insan gelmez der...ornek cok...selec geriye donuk 12 ay baz alindiginda ederi 13-14 tl....2.ceyrek bu fiyati muhtemelen asagi cekecek ama potansiyelide hesaba katarak yatirim yapmak lazim...
Dmsas son bilançoda zarar yazmış evet ama son 2 senesine baktığım zaman istikrarlı kar açıklamış. Söylediğiniz gibi zarardayken 3 kat prim falan yapmamış. Grafiği yanlış yerden okuyorsunuz. Krizin gösterdiği dip fiyattan hesapladığınız marj yanılgıya düşürür. Bilanço açıkladığı tarihler arasındaki primlere bakılır.
Hissede biraz kipirdama olmali...9.2 yukari kirarsa en azindan dusen trendi kirmis olur...bol sans..
Bugun bende biraz mal aldım en buyuk etken forumda kimsenin kalmamasi ayrica Sayin Rexe katılıyorum fiyat uygun eninde sonunda piyasa bunu fiyatlar
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bize yine ekleme yaptiracak spek...
Ben yaptım bile
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir senede deva bu mal hisseyi ikiye katladi
Kim ne derse desin veriler ortada. Deva mı selec mi dedik ,devacilar köşe oldu biz de ecilc çıksa diye bakiniyoruz ayda bir iki defa saman alevi gibi bir hareket... Yok çıkacak yok iyi hisse. Tekfen de çok iyi hisse ama Bfren Burca alan köşe oldu. Amaç para jazanmaksa kazanamadık amaç iyi hissem var demekse onu bilemiyorum
Eğer yanlışsa lütfen düzeltin : Bugün 147 milyon liralık işlem oldu.Tüm zamanların rekoru !...Hadi bakalım...
işlem hacmi ile para kazanılsaydı EKGYO taşıyanlar marsdan villa almıştı. kurmuşlar robotları 1 basamağa işlem yaptırıyorlar. en güzeli brüt takas olan hisseler,gerçek işlem hacmi orada oluyor.
Allah'ım lütfen deva ve ecilc yükselsin. Onun peşinden giden bir kuçu var burada...
Deva tavan yapmadı diye eksi yapacak utanmasa devanin kopeeeee
1 gün yeşerdiya, 1 hafta düşer artık. meret deyince fırça yiyoruz.
Ne güzel bir bayram hediyesi verdi bize ( ! )...Bu kağıdı almadan önce sırayla elimde önce Koza Madencilik sonra Milpa ,daha sonra Gsd ve son olarak da Doğan vardı.Samimi olarak söylüyorum : Yukarıdaki hisselerden her hangi birisi elimde dursaydı yani şu lanet hisseyi almasaydım , % 100 ile % 200 aralığında para kazanacaktım.Bunu 8.84'den aldım ve o güne lanet okuyorum hala zarardayım.Bunca yıl sonra bu kadar ilginç bir dönem yaşamadım.Kötü bilançolu kağıtlar tavan tavan gitti bizimkisi ise şahane bilanço ile hepimizi rezil etti...Neyse,daha fazla morallerinizi bozmayım..Hepinizin bayramını kutlarım...
Hisse resmen kis uykusunda para kazanma derdi yok spegin....
Fonet mi selec mi dedik fonet selec aldık. Neyse sabah satarım ben bunu. Kalanlara bol kazanç bugün iyi direndi
Omurgasız hisse selec...
Deva yine yüzde 5-6 yaptı hadi omurgasız utanmaz
teşekkürler selec....
dün al bugün ver net %5..
selec slpekülatörü ne yapmak istemektedir(!)
Takım hiç deme üstad :((( Hayatımı bitirdi. Hisseye gelince verdim çok az kaldı . Maliyet çok yukariydi nasip sinir etti
Devanin kopeeeegi
Bir hareket yap artik spek...cok kasti bakalim ne zaman patlar...
Deva tavan yapsın diye dua ediyorum
Devanin köpeği dedik de köpeğinin kemiği olamaz
Seneye borsa toparlarsa hedefim 16-17 tl ler...ytd
bugün kuyruğu dik tuttu,devadan iyi kapadı :) devamını bekliyoruz ...
Biraz olsun rtalb gibi davran spek..
RTALB ve KENT olmak isteyen totocu tayfası cuma itibariyle ortalama %35 kayıpla kıçını tuta tuta borsadan kaçtı. gerçek yatırımcılarla devam edeceğiz. bu arada kör muhalefet değilim, selec cuma günü son saat içinde güzel hareket etti. bu sefer devanın köpeği değildi,umarım özgün hareketine devam eder. bir RTLAB beklemiyorsakda deva kadar gitmesi gerekiyor kanaatindeyim.
Umarım dostum. Aylardır bekliyorum ne kağıtlardan nasıl fırsatlar kaçırdım. Şans ama kafamı karıştıran bilanço fiyatlamaları ilk bilanço devanın yüksek kar marjiyla fiyatladı, kendi bilançomuza yükünü almış geri çekilmeye başlamıştı bile acaba bu bilanço döneminde yine devayımı bekliyor kağıtlar inşallah öyledir. Öyle veya böyle bu hafta bişeyler olması lazım artık inşallah
Kötü bilançolu kağıtlar uçtu gitti ! Bizimkisi şahane bilançolarla hepimizi deli etti !.Eyvah ! İyi bilanço gelecek diye korkuyorum ( ! )..Borsa kurulduğu günden beri yani ilk gong çaldığı zamandan beri buradayım.Samimi olarak söylüyorum, 33-34 yıldan beri gördüğüm en olumsuz hisse !...Bilançoları daima iyi geldi,Hatta sektöründeki bütün kağıtların toplam karları kadar kar getiriyor.Ama nafile !.Vallahi,bir kurtulsam bu kağıttan yeniden doğmuş gibi olacağım !...