Burada sorun malin ederini iyi tespit etmek buna deger analizi deniyor...yani teorik hisse senedi fiyati tespiti...blcyt 1.5 tl iken deger analizine gore 10 tl fiyat cikiyordu olamaz dedim bakmadim...hisse suan 8.5 tl.....yeni deger analize gore 16-17 tl ler....gelir mi cogu insan gelmez der...ornek cok...selec geriye donuk 12 ay baz alindiginda ederi 13-14 tl....2.ceyrek bu fiyati muhtemelen asagi cekecek ama potansiyelide hesaba katarak yatirim yapmak lazim...
Dmsas son bilançoda zarar yazmış evet ama son 2 senesine baktığım zaman istikrarlı kar açıklamış. Söylediğiniz gibi zarardayken 3 kat prim falan yapmamış. Grafiği yanlış yerden okuyorsunuz. Krizin gösterdiği dip fiyattan hesapladığınız marj yanılgıya düşürür. Bilanço açıkladığı tarihler arasındaki primlere bakılır.
Hissede biraz kipirdama olmali...9.2 yukari kirarsa en azindan dusen trendi kirmis olur...bol sans..
Bugun bende biraz mal aldım en buyuk etken forumda kimsenin kalmamasi ayrica Sayin Rexe katılıyorum fiyat uygun eninde sonunda piyasa bunu fiyatlar
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri