22.60 değilde
22.80 kapattı ne farkeder
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://www.borsagundem.com/haber/ma...tkiler/1505719
Yarın buralar da hareketlenir mi?
Spek çok küçüksün bee. Küçük oyuncu. Hamlelerini görüyorum.
Sana küçük oyuncu demismiydim. Spek efendi. Az kaldı gelecem.
MORUKLAR bunaltma yöntemi kullanılıyor olabilir ,dikkat edinn gerçek kyler, kimseyi değil bilgi sahibi olmayı tercih edin .
MORUKLAR bir kez tavan yapsalardı kaparlardı ama şimdi de satmıyorum. y.t.d.
tum batak borular bıle tavan olurken daha zırvene gelemedın cok adı hısseymıssın ama yakında gelırler almaya bakalım napcaksın o zaman
Alır başımı giderim diyir,
Verir ele geçerim yapiyir...
Kapanış yine belli oldu...
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirketimizin 8.4.2020 tarihli KAP açıklaması ile Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle üretim faaliyetimizin bazı bölümlerde tamamen, bazı bölümlerde ise kısmen durdurulduğu kamuoyuna ile açıklanmıştı.
20.7.2020 tarihi itibariyle, Kayseri merkez fabrikamızda üç vardiya, Serbest Bölge fabrikamızda ise 2 vardiya olmak üzere üretim faaliyetine tekrar başlanmıştır.
Günlük gel gelini yaptı şimdi gel bakalım 23 lere, öyle olduğu yerde kalmak huyu suyu değil bunun.
Vay vay vay global halka arz yaptı resmen, pastanın %45 ini ufaklara dağıtıp geçtiler.
Bu boş kademelerle 60bin lotu nasıl da ky ye yıktın valla büyük azim ve başarı.
Öncelikle hoşgeldin,
Ama THIS IS SPARTAAAAAA sahnesi gibi oldu.
Hayırlı olur inşallah.
Bizde boş olmaz ne varsa onu deriz. Arkadaştan pasta istedim, tablo aşağıda. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...11bc2a089b.jpg
KY nin elinde fazla hisse oranı varsa çıkmaz, oran az ise çıkar temel düşüncem budur.
MORUKLAR için şirket zarar& kar etmiş genel ekonomik durum uçmuş&çökmüş boş, isterlerse yirmi misli yaparlar isterlerse kuruş yaparlar, kimse dur diyemez. Para nızın kıymetini bilin ky, eşkiya dağda değil burda.
Tecavuze uğradık
Endeksin 5 katı negatif fiyatlıyor kağıdı . Endeks -1 düşerse bu kağıt -5 düşüyor.Bir türlü ayakta kalamıyor umarım endeks -2 gelmez yoksa dip yaptırırlar. O kadar sermayesi kötü kağıtlar var bu kağıt kadar eğreti durmuyorlar.
Ama sadece fikir olarak söylüyorum. Hicbir şekilde engel almayacaklar.ytd
her köyde aynı terane
Özsermayesi negatife dönmüş kağıtlar bile 2-3 kat gittiler. Bu daha ocak ayı zirvesinin çok altında dönüp duruyor.Bir oyun var ama anlayamadım bu kadar baskının sebebi sadece küçük y. dökmek olamaz; zaten çok fazla K.y olduğunu sanmıyorum bu kağıtta.
Her zaman dikkayli ol ky
Sanki kent veya rtlab kadar yukslmişde %2den fazla düşüyor, MORUKLAR böyle davranış gösterir. Y.T.D.
Sevgili spek 23 küsürden dün verdim eline, bugünde topladım, 7k kadar, yarın da düşürürsen sevinirim, sayende maliyet 18 liraya düştü..9 lira mı yapacaksın? yap alıcıyım. 15k daha bekletiyorum sana özel..
Arkadaşlar iyi akşamlar
Şu
Global ın elinde ne kadar hisse kaldı görebilen varmı ?
Paylaşan olursa sevinirim
Kaç gündür baskılıyor
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global gider başkası gelir satışa .Satmak istedikten sonra aracı kurum çok.Anladığım kadarıyla bilonço dönemi satışı bu.Beklenti
iyi olmayabilir onun baskısı veya yanılıyor olabilirim.Tuhaf olan oyle kağıtlar 3-4 kat gittiki bedava verseler alınmayacak kağıtların
yanında bu kağıt top çeviriyor
Akla belki şöyle bir soru gelebilir. Zarar açıklayan şirketler uçtu gitti karı kuvvetli geleceği parlak Erbos neden bu kadar baskılanıyor. Ben borsada hep şunu gördüm. Rasyosu kuvvetli hisseler her zaman hakkettiği seviyeye gelir. Belki diğerlerinden günlük veya haftalık iyi karlar alabilirsiniz ama şunu unutmamak gerekir ki uzun vadede Erbos gibi hisselerde duranlar hiç bir zaman kaybetmez. Gün sonunda kazanan siz olursunuz.
An itibariyle 23.80 ve global 36.800 lot 23.50 ortalamayla alıcı. En iyi alıcı info 68.400 lot ve 23.40 ortalama.
17 şubatta bıraktığı 25.11-26.73 gap bölgesini doldursun ilk önce sonra da tarihi zirvesi 17 şubatta gördüğü 27.46. Bu arada 20 temmuzda 24.82 görüp geri gelmişti.
Hay maşallah yazmamı beklemiş.
An itibariyle 24.20 ve info 85 bin lot 23.58 ortalama global 45 bin lot 23.60 ortalama.
An itibariyle 24.50 ve info 91 bin lot 23.60 ortalama global 55 bin lot 23.75 ortalama.
An itibariyle 24.60 ve info 121 bin lot 23.85 ortalama global 60 bin lot 23.80 ortalama.
An itibariyle 24.70 ve info 170 bin lot 24,10 ortalama global 53 bin lot 23.70 ortalama.
Vay info süpürdü
An itibariyle 24.96 tavan hayırlı olsun.
bozdu tavannı ac kapa basladı adam gıbı tavan yapsa ya tek seferde:)
2. tavanda investaz 100 bin lotu kustu info 250 bin alım oldu toplamda.
Birazdan kırmızı yanar
Info sattı invest az aldı gibi bir anda