-
Endeksin 5 katı negatif fiyatlıyor kağıdı . Endeks -1 düşerse bu kağıt -5 düşüyor.Bir türlü ayakta kalamıyor umarım endeks -2 gelmez yoksa dip yaptırırlar. O kadar sermayesi kötü kağıtlar var bu kağıt kadar eğreti durmuyorlar.
-

Originally Posted by
Gamlı Baykuş
Endeksin 5 katı negatif fiyatlıyor kağıdı . Endeks -1 düşerse bu kağıt -5 düşüyor.Bir türlü ayakta kalamıyor umarım endeks -2 gelmez yoksa dip yaptırırlar. O kadar sermayesi kötü kağıtlar var bu kağıt kadar eğreti durmuyorlar.
Milletin parasına dadanmış onun bunun çocuğu 3 5 kişi var karaktersiz. Götürmek yerine panik indirerek para kazanıyorlar gibime geliyor.
-
Ama sadece fikir olarak söylüyorum. Hicbir şekilde engel almayacaklar.ytd
-
-
Özsermayesi negatife dönmüş kağıtlar bile 2-3 kat gittiler. Bu daha ocak ayı zirvesinin çok altında dönüp duruyor.Bir oyun var ama anlayamadım bu kadar baskının sebebi sadece küçük y. dökmek olamaz; zaten çok fazla K.y olduğunu sanmıyorum bu kağıtta.
-
Her zaman dikkayli ol ky
Sanki kent veya rtlab kadar yukslmişde %2den fazla düşüyor, MORUKLAR böyle davranış gösterir. Y.T.D.
-
Sevgili spek 23 küsürden dün verdim eline, bugünde topladım, 7k kadar, yarın da düşürürsen sevinirim, sayende maliyet 18 liraya düştü..9 lira mı yapacaksın? yap alıcıyım. 15k daha bekletiyorum sana özel..
-
Arkadaşlar iyi akşamlar
Şu
Global ın elinde ne kadar hisse kaldı görebilen varmı ?
Paylaşan olursa sevinirim
Kaç gündür baskılıyor
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri