Mk senin gibi kağıdın.
Printable View
Mk senin gibi kağıdın.
2.40 tan bile yemliyo pc
Spk nın sonucunu beklemekten başka çaremiz yok.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/617941 Bitim kadar hazetmiyorum burada bir başvuru var sanki..
Kafein ile ilgili bir müracaatı hatırlıyorum ancak sorun şu SPK nın cevabı yok beklemek için zamanı var olduğu düşünülebilir ancak bir tuhaflık var bu konuya ilaveten İklimya pay devri var.
bu hesaba göre iki sirketinde daha spk ya basvurusu yok
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
aynen öyle,aslında başvuru var ama sözleşme tadilini habire yenilediklerinden başvuru başa dönüyor.
daha öncede bu konuda fikrimi söyledim,bilişim sektörünün revaçta ve yüksek F/K larda işlem görmesi vertunun bu işten daha fazla para kazanmak için oyalaması olarak görüyorum.
o yüzden "spk nın sonucunu beklemekten başka çaremiz yok " yazısını başvurmuşta sonuç bekliyoruz anlamında görmeyin.
yarın spk ya başvurup 2 hafta sonra değişiklik yaptık tekrar başvuracağız derlerse şaşmam.
o yüzden spk sizin sçzleşmenizi onayladım buyur derse bu iş tamam olur.
Size haftalardır yazmaya çalışıyorum.Yeni gelen arkadaşlarda(Yanlış anlamayın) bir heyecan ile sarılıyorlar senede!Adamlar nakit sıkıntısında ve mal devrederek sıkıntılarını çözerek kah pay devirlerini kah halka arzı düşündükleri senetlerin sermaye artırımları için nakit ayarlamalarını yaparak ve de bu şekilde piyasaya da mal itekleyerek nakit sağlamaktalar bu oyalamalı süreçte! Spk dan ilk sanırım cafein için onay çıkarsa ya da smartiks midir ne ise o zaman 10-20 kuruş yukarıdan alın ama temiz iş olsun.
Ytd.Değildir.
gündemde 1 tanede değil 2 tane var ama süreç sabır istiyor herhalde...
Cafein ilk sozlesmesinde verem tu belirtmişti. Cafein için halka arz yapacaktı. Yıl 2016 . Uyutulmaya devam. 2018 de olur mu inanayım mi ?
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her olumlu olabilecek habere mal çaktılar! Zabanzingomuydu zaftinko muydu ne ise o arkadaşa soruyorum 2,64 den maliyet düşürün yazıyordu 2-3 ay önce!!!Buralardan maliyet düşürelimmi huu emmeoğlu kayboldunn görevini tamamlayınca! :)Son finansyatırım satışı (citi yabancı takasından çıktı bence patron malı dolaşımdaki)öncesi 2,64 üzeri kalıcı olamıyordu senet!Şimdi artık teknik olarak 2,54 üzeri geçmeli yükseliş başlatabilmesi için!Son satışlar sonrasında 15 kurum saydırdım 300 bin lot ile 500 bin lot arası piyasaya itelemişler!Hayırlı olsun bendahil bize.Çıkamayacağı çakamayacağı kadar mal çakmış bizlere halka arz geyiğine!Geçmiş olsun bize! Maliyet düşürmeye lot azaltarak devam!!!
Ytd.Değildir.
Vertu'nun patronu bugün de aynı şarkıyı söylüyor: Goydum eğleniyom
ilginç;endeks 70 binden 115 bine gidecek terse hareket edecen,şimdi en ufak çekilmede endeksi takip edecen.malımı kaptırmam yemezler.
Şaşırmıyorum.. şirket bilanço ortada.. halka arz yok..spek var mı?varsa da matematiği ortada..ağlayanlar arttı bu şirkete girilir lafı da var bayağı ilginç..demiştim demek istemiyorum..bakalım görelim..lütfen aklınızla yatırım yapın bu yorumlar yatırım stratejinizi etkilemesin hele buraya çok çok dikkatle gelin..
istenen 2.39 altı kapanış yapmak ! teknik olarak bu özellikle yapılmak isteniyor sanırım ?
teknik açıdan kısa vadeli düşünenleri üzmeye devam edecek görüntüsü var ! bu açıdan dikkat edilmeli
ben şahsım olarak orta vadeli bir plan yapıyorum ve halka arzin bir tanesinin en azindan 3-4 ay icinde bitecegini dusunuyorum. buna gore daha asagi gelirse biraz daha pozisyonumu artirir sonra da kapatirim ekrani.
ama orta vadeli planı olmayanlara guzel bir kurt kapanı !!!
Dün borsa 2.5 puan yükselirken yerinden kıpardamadın bugünkü düşüşe eşlik ediyorsun, her gün ********liğini katlayarak gösteriyor.
İddia ediyorum halka arz sonuçlansın gene bu kağıt büyük yükselme yapmayacak.. YTD değildir.
Şimdi VERTU fiyatı piyasa tarafından mı belirleniyor?Soru bu.Cevabın bence bir önemi yok.Peki spekülatör varmı varsa para kazanıyor mu?kazanamadıysa ne zaman kazanır?Trader lar stoploss ne çeşit bir sigortadır?Peki bu hissede stop kime yarar?VERTU yöneticisi kim?Kariyeri nedir?Son olarak SPK ya yapılan şikayet sonuçlarından bir cevap var mı?
çok haklısınız
speküle kavramı ve manipüle kavramı karıstırılmamalı.
bi hissseye giren herkesin amacı düsükten alıp yukardan satarak kar etmektir. uzun vade temettü yatırımcılrı haric
kısa vadeli spekülasyonlarda islem yaparak para kazanmaya calısanlara trader denir.
kötü niyetli iceriden bilgi yada yanıltıcı aldatıcı bi sekilde isleme piyasa kurallarına aykırı olarak tahtada hareketler yapılması manipülasyona girer. yasalarımızda suctur ama daha ceza alan varmı bilmiyorum...
bu ülkede trnsk acun olayı var göstere göstere yapılan ve pardon deyip bitirdiler olayı
elinde hisse olan biri olarak günde en az 5 tane olumsuz mesaj atmaya programlanmıs birisiniz.
acıkcası neyi amacladıgınızı bir türlü cözemiyorum
elinde hisse varsaki var zarardayım bekleyecegim diyorsunuz madem ne olursa olsun bekleyeceksniz her gün bakıpda yazıpda kendinizi bu kadar olumsuza sartlamanızın nedeni nedir.
topigin eskilerinden olarak sizden daha realist. daha somut bilgieye dayanan daha tarafsız yorumlar alabilirmiyiz.
mesela cok fazla halka arzlarla ilgili sitemleriniz var.
halka arzlar hakkında ne durumdalar spkya basvuru varmı yada aracı kurum calısmaları nasıl gidiyor bu gibi bilgiler verseniz mesela
Selam Arkadaşlar,
En son yazımda Vertu Yöneticilerine nasıl daha fazla para kazanabileceklerini belirten bir yazı yazmıştım.
Şimdi önemli olan biz nasıl Vertu dan kazanabiliriz.
1- Hissenin elde tutulur beklentisi iştiraklerinin halka arzı.
2- Hissenin dunku kapanıs fiyatı 2.37 diyelim su anda haber geldi SPK onayladı diye. bu hisse uzaya mı çıkacak
3- madem hisseyi takip ediyosun bekçilik yapmanın ne anlamı var.
4- 4-5 kademe yukarıdan alırım
2.37 den halka ırzı pardon arzı yazacaktım onaylandığında hisse uzaaya mı cıkacak hic mi alım fırsatı vermeyecek.. alırsın 4-5 kademe yukarıdan karını alır cıkarsın.
afadersiniz de bekçilik yapmaya gerek yok diye dusunuyorum.. benim dusuncem
endeks %2 yukseldiginde hisse stabil duruyor..
endeks %0.5 dustugunde %2 dusuyor..
yok dışarda mal varmış ondan korkutuyorlar falan hikaye arkadaşlar... gidecek olan gider... gitmeyecek olanda boyle malını guzelce yedirir.
Aynen...ben geçen haftalarda 2.65 2.68 araliginda 50 bin lotu iyi zararla verdim Sonra karsana daldım Zararin çogunu çıkardim simdi nakitteyim bekliyorum..indirsin bakalim nereye kadar kadar indirecek..bollinger ve macd burnunu yukari kaldirir kaldirmaz parça parça dalacam..bakalim elmi yaman beymi yaman...eşşek gibi yukari çekecekler.
işte olay budur. Tebrikler, sonucta biz bunu takip ediyoz mu ediyoruz.. 2.65 den verdiniz su anda 2.36 15 bin TL artıdasınız. diyelim ki şimdi haber gonderdiler bu şerefliler kimseye mal kaptırmayacak mı ne buldular sanki petrol mu alirsin 2.45 den tekrar satarsın tekrar 2.80 lerden... parayı bu şerefliler boyle kazanıyor.. Bekçilik yapmaya gerek yok.
Ama her zamanda papaz pilav yemiyor :) zarına kagit satip başka kagida zıplayıp ordanda zarar edip başka bir kagida ziplayip daha çok zarar ettigimde olmuştur..mesela karsana yüksekten atlamistim,eğer kagit aşagi vursaydi o zaman koküne kadar mokoko... :)
zaten
smartiks ve kafein'in
halka arzına inanmadığında bu hissede pozisyon açmak için bir sebep gorülmüyor. İnananlar da orta vadeli yatirimi kabullenmis oluyor. durum acik
işlemler hergun karşılıklı sag cepten sol cebe..
hergün düzenli olarak %1 %2 dusuyor.
endeks %3 yukselisinde bile 1 kademe kendini yukarı atamıyor.
endeks %3 luk kazanımının yarım puanını verdiği anda bile yine düşüyor..
vertu = VEREM
twitterdan alıntıdır
Alıntı:
2 yazılım şirketinin halka arzı , daha sonra bu şirketleri yüksek fiyattan satmak. Halka açık bir şirketi satmanın değeri farklıdır..Sermaye artışlarına ve tadilata o yüzden gidildi.Girişim şirketlerinin işi budur zaten.Fonların yazılım,teknoloji şirketlerine bakış açısı çok farklıdır, her iki şirket alanında ödüller alan sürekli büyüyen katma değerli şirketlerdir.
Acıselsan ın 170 dönümlük arazisinin sanayi imarı alıp , kapasite artısı ve bununla birlikte büyük bir ortak bulunması mümkündür ... Girişim şirketlerinin işi alıp satmaktır.
Daha sonra Pamukova Enerjinin Halka arzının gündeme gelmesini beklemek şaşırtıcı olmayacaktır... sadece tahmin
Bu arada Holding şirketi neden satış yemiyor , düşünmek lazım
bunlar kişisel görüşler ve beklentilerdir.Yatırım tavsiyesi asla değildir.Kimsenin aklı ve fikri ile iş yapmayın zaten.
şu meşhur arsayı googl earth tan bir bakın hele bir halt edermi etmezmi. adresi vardır şirket bilgilerinde.