Sayfa 247/650 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Eksik olmayınız.Dediğim gibi insanları bıktırıncaya kadar süründürecekler bu belli.Ha zamanı gelir halka arz falan o zamanda az yukarı çektiğinde en azından sonradan girenlerin malını alıp taşırlar yukarı doğru.
    Size haftalardır yazmaya çalışıyorum.Yeni gelen arkadaşlarda(Yanlış anlamayın) bir heyecan ile sarılıyorlar senede!Adamlar nakit sıkıntısında ve mal devrederek sıkıntılarını çözerek kah pay devirlerini kah halka arzı düşündükleri senetlerin sermaye artırımları için nakit ayarlamalarını yaparak ve de bu şekilde piyasaya da mal itekleyerek nakit sağlamaktalar bu oyalamalı süreçte! Spk dan ilk sanırım cafein için onay çıkarsa ya da smartiks midir ne ise o zaman 10-20 kuruş yukarıdan alın ama temiz iş olsun.

Ytd.Değildir.

2. gündemde 1 tanede değil 2 tane var ama süreç sabır istiyor herhalde...
    Son düzenleme : Strategy; 07-11-2017 saat: 01:46.

3. Cafein ilk sozlesmesinde verem tu belirtmişti. Cafein için halka arz yapacaktı. Yıl 2016 . Uyutulmaya devam. 2018 de olur mu inanayım mi ?

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Her olumlu olabilecek habere mal çaktılar! Zabanzingomuydu zaftinko muydu ne ise o arkadaşa soruyorum 2,64 den maliyet düşürün yazıyordu 2-3 ay önce!!!Buralardan maliyet düşürelimmi huu emmeoğlu kayboldunn görevini tamamlayınca! Son finansyatırım satışı (citi yabancı takasından çıktı bence patron malı dolaşımdaki)öncesi 2,64 üzeri kalıcı olamıyordu senet!Şimdi artık teknik olarak 2,54 üzeri geçmeli yükseliş başlatabilmesi için!Son satışlar sonrasında 15 kurum saydırdım 300 bin lot ile 500 bin lot arası piyasaya itelemişler!Hayırlı olsun bendahil bize.Çıkamayacağı çakamayacağı kadar mal çakmış bizlere halka arz geyiğine!Geçmiş olsun bize! Maliyet düşürmeye lot azaltarak devam!!!

Ytd.Değildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 07-11-2017 saat: 03:35.

5.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    gündemde 1 tanede değil 2 tane var ama süreç sabır istiyor herhalde...
    Evet sabır istiyor forumdaşım!Halka arz olacak diye malları yedik!Geri çıkarmaya baya sbır isteyecek isterse 3 hlka arz olsun!Patron bu haberlere mal çakmaya devam ettiği sürece sıkıntı yok dibin dibi! sen daha iyi biliyorsun sanırım bu süreci!

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Her olumlu olabilecek habere mal çaktılar! Zabanzingomuydu zaftinko muydu ne ise o arkadaşa soruyorum 2,64 den maliyet düşürün yazıyordu 2-3 ay önce!!!Buralardan maliyet düşürelimmi huu emmeoğlu kayboldunn görevini tamamlayınca! Son finansyatırım satışı (citi yabancı takasından çıktı bence patron malı dolaşımdaki)öncesi 2,64 üzeri kalıcı olamıyordu senet!Şimdi artık teknik olarak 2,54 üzeri geçmeli yükseliş başlatabilmesi için!Son satışlar sonrasında 15 kurum saydırdım 300 bin lot ile 500 bin lot arası piyasaya itelemişler!Hayırlı olsun bendahil bize.Çıkamayacağı çakamayacağı kadar mal çakmış bizlere halka arz geyiğine!Geçmiş olsun bize! Maliyet düşürmeye lot azaltarak devam!!!
    Yeminle bu saçma içi boş(dolu gözüken)senede 2 yıl bağladdığımız paralara yazık! bu yanlış tercihin günahını ödetiyor bize patron,senedini gerçek olması gereken değerlere mal vererek getirerek!
    Ytd.Değildir.
    Ytd.Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    aynen öyle,aslında başvuru var ama sözleşme tadilini habire yenilediklerinden başvuru başa dönüyor.
    daha öncede bu konuda fikrimi söyledim,bilişim sektörünün revaçta ve yüksek F/K larda işlem görmesi vertunun bu işten daha fazla para kazanmak için oyalaması olarak görüyorum.
    o yüzden "spk nın sonucunu beklemekten başka çaremiz yok " yazısını başvurmuşta sonuç bekliyoruz anlamında görmeyin.
    yarın spk ya başvurup 2 hafta sonra değişiklik yaptık tekrar başvuracağız derlerse şaşmam.
    o yüzden spk sizin sçzleşmenizi onayladım buyur derse bu iş tamam olur.
    Halka arz süreci ile ilgili en doğru en baba yorum budur.Adamların yaptıkları arkadaşın yazdığı gibi oldu maalesef.

Ytd.Değildir.

8. Vertu'nun patronu bugün de aynı şarkıyı söylüyor: Goydum eğleniyom

Sayfa 247/650 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •