TCD beklentilerden düşük +0,15
Printable View
TCD beklentilerden düşük +0,15
Borsa dusmeye devam ederse ,bakalim ne yapacakSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1- 1,5 artı olmalıydı hisse portföyüne göre en az demekki türev veya gün içi işlemlerde çarpılmışlar portföyle getiriler çoğu zaman uyumsuz geçen haftada artı endekste eksi yüzde 1 yapmıştı.
Biz 25 yıllık borsanın içinde olan biri olarak zaten sürekli borsayı izliyoruz ve hisseler önümüzde ama buraya gelince bi grup burada insanlarında bilgisizliğini kullanarak sürekli gazlama yapıyorlar goy goy ne çıkarı varsa aldığı fon çok iyi sattığı fon çok kötü her şeyi de bunlar biliyor o uçacak bu kaçacak bu nasıl iştir
Daha geçen güne kadar döviz mevduat nedir abi diyenler hayatlarında hisse almamış kişiler ergen ergen kendini tatmine yönelik yorumlar yapıyor bunu sosyal medyada grup yöneticileri ve yalakaları yapardı karşılıklı yorumlarla kendilerini öne çıkarıp yıkayıp yağlayarak birilerini düşürmek ve kafalamak için halbuki birşey bildikleri yok ............ dememek için kendimi zor tutuyorum
Karşılıklı yaptıkları yorumlar gel beni şey et der gibi
Bizimde sosyal medyada sitelerimiz var ve bu tipleri anında banlıyoruz
Size cümleten başarılar kolay gelsin
Tpf ne zaman şahlanacak arkadaşlar.aldık elimizde patladı bir haftadır yerinde sayıyor.htt dzt bile ondan iyi getirdi .geçen günlerde yüzde 3 artışla rekor kırmıştı.
Dediğin gibi... Kişilik zayıflığı, ergen psikolojisi...
https://docs.google.com/spreadsheets...9HRk/htmlview#
Linkin kodunu değiştirip başka fonları da çekebilirsiniz.
Teğet geçti dediğim gibi böyle bir günde bile güzel :)
Zor onun işi merdiven bekliyorsanız ay sonu gelebilir ama ödemelere göre beklenmiyor.
bir ayı aşkın süredir günlük takip listemde olan acc'yi bu sürede daha iyi tanıdım. sizin de özetlediğiniz gibi düşüşlerden korunmak bağlamında dengeleyici bir fon olabilir. iş hayatında duygusallık olmaz diyen, boşuna dememiştir. bu yüzden benim de duygusal değil, mantık çerçevesinde bu fonu değerlendirmem gerekiyor.
Siz yazmaya devam edin böyle mesajları bildirin yönetime.
Bu ikilinin mesajlarını dikkate alıp cevap bile yazmayın kendilerini bir şey sanarlar.
Dediğiniz gibi forumdan ziyade kahve sohbeti hatta onu geçtim 2 kişi arasında geçen özel yazışma izliyor gibisiniz bir birini sürekli boş boş öven arada başka üyelere laf atan oradan nem alan buda forum kurallarına aykırı.
Başka forumda olsa bu kişiler çoktan sınırsız uzaklaştırma almıştı burada 1 gün verip ödül veriyorlar :)
2 kişi tüm forumun huzurunu bozuyor ama müdahale etkisiz.
Nuvus tesekkurler esra hanima yardim ettin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün TEFAS sıkıntılı, verileri çektirmiyor sabahtan beri.
Su baslikta ben kadar ovgu alan yoktur
Fesatlanma
Herkesi zarar ettiriyorsun...
Benim sayemde cok kisi para kazandi
Digeride ayda bir gelip ahkam kesmesin
Birsey biliyorsa surekli gelsin de bilgisinden faydalanalim...tabiki biliyorsa...
Ilkokulda arkadasini gazlayip
Ogretmene sikayet etsene diyen cocuk gibi millete yonetime sikayet et deyip durma
Foruma gelip bilgimi paylasmama karari aldim...hadi sizleri gorelim millete nasil akil vereceksiniz...meydan sizin...
google excel gene patlamış veri çekilmiyor,
Webster üstadım siz hangi fonlardasınız?
Ben GPG'de idim ama artık fon çok şişti 100 milyonu geçti ve kazanç düştü. TCD de korkutuyor ne yalan söyleyeyim. Çok agresif bir fon gibi.
Bir kere burada yatırım tavsiyesi vermek yasak çok meraklıysan yatırım firmalarında işe başlayabilirsin.
Kimseye burada para kazandırıp kaybettirme gibi bir şey olamaz sen kendini potföy yöneticisi sanıyorsun galiba !
Burada herkes bilgisini az çok demeden paylaşıyor bunlar harmanlanıp ortaya kendi isteğine göre bir şeyler çıkarıyorsun,gelelim senin çok çok büyük önerilerine sabah akşam şu uçacak kaçacak emmi amca aslan kaplan nasılsın bu kadar aç bak geçmiş mesajlarını 10 mesajından 9'u bu şekilde...
Bir kişi övgü alıyorsa bunu kendisi sürekli söylemez ben yaptım ben yaptım diye başkaları konuşur söyler zaten.
Yönetime şikayet etmeyin diyorsun ya biz çok meraklı değiliz zaman ayırıp senin mesajlarını bildirmeye ama mecbur bırakıyorsun seni bu başlıkla belki 10 defa uyardım ilk başta rica ile ama sen devam ettin,uzaklaştırma aldın yine devam ettin!
Bugüne kadar 100 lerce mesaj attınız 2 kişi bana karşı hiç birine cevap vermedim bilerek ama herkesin bir sabrı var.
Bir cevabın varsa cafe konusuna yaz burayı meşgul etmeye gerek yok.
Ornek
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD"; "list"; 4); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 0");"(TL)");"SELECT Col2")
Ayrıca sizin dediğin şekilde ve başka özellikleri olan bir site üzerinde çalışıyorum
Olacak bazı özellikler
Tüm fonların mevduat karşılıkları,fiyata göre mk hesaplama otomatik,analiz rapoları,fon kap haberleri,izahnamesi vs. gibi şeyler tek sayfadan ulaşabileceksiniz.
Daha önce de paylaşmıştım ama kaçırdınız galiba :)
Tekrar yükledim: https://we.tl/t-nUIUCV73rD
STH ile ST1 birleşiyormuş. Hisse fon sayısı azalmaya başlıyor sanki :)
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12/11/2019 tarih ve 12233903-305.01.01-E.14260 sayılı yazısı ile Strateji Portföy Yönetimi A.Ş. Hisse Senedi Şemsiye Fonu'na bağlı Strateji Portföy İkinci Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon)nun Strateji Portföy Birinci Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) bünyesinde birleştirilmesine izin verilmiş olup, b irleşme işlemi 16/12/2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Çok teşekkür ederim aradığım tam olarak buydu. Bir de buradaki fonları nasıl değiştireceğimi belirtirseniz mükemmel olacak.
Buldum galiba. Köprü düzenle'den bağlantıyı güncelliyorum, fon kodu yazarak.
Bu mesaj dursun burada da yapamayan olursa okusun :)
Valla çok sağolun. Aylardır aradığım şeydi bu. Elinize sağlık. :bravo:
Yuji hocam eline sağlık .çok faydalı paylaşım.tabloyu genişletme satır ve sütun ekleme imkanı varmı varsa nasıl yapılıyor.satır eklediğm zaman eklenen satırda veya süütunda tefaştan veri çekmiyor.
Kodun olduğu sütuna sağ tıklayıp köprü düzenle diyip linkdeki kodu değiştirin.
Sizde biliyorsunuz zor değil ama yasal bir şey yoksa yaparız :)
Sizinde katkınızı bekleriz o zaman :ok:
Öneriler varsa alabilirim aklıma gelmeyen çok şey var.
Tefas’ta genel bir sıkıntı var sanki bugün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın News tablo için teşekkür ederiz kardeşim. Yuji üstadın yaptığı fonda bir ikon var ve bu ikona bastığımızda otomatik olarak TEFAS’tan çekiyor. Aynısını bu tabloya nasıl uygulayabiliriz acaba? Bu tablo Kamil üstadımızın tablosu, hocamızın tekrar eline koluna sağlık diyorum
Arkadaşlar iş yatırım sayfasından takip ettiğimiz 2, 5 ve 10 yıllık tahvillerin faiz oranlarındaki değişim en son 14.00 bitiyor biliyorum ama sanki o saati geçiyor gibi geldi bana yanlış mı biliyorum acaba
Bugün valörlü işlemler saat 14-00 de biter. Fonun Pazartesi fiyatı bugün açılıştan saat 14-00 e kadar olan işlemlerin ortalamasına göre belirlenir. Saat 14-00 den sonra ise Pazartesi valörlü işlemler başlar, bu işlemler fonun Pazartesi günkü fiyatı üzerinde etkili olmaz.