ihlassız ihlas yine şaşırtmıyor. muhtemelen 79 kapatacak. Bu hisse k.y. için tuzaktan başka birşey değilmiş. bakmayın adının ihlas olduğuna. bunların "ihlas" la ne işleri olur. şahsi fikirlerim olup y.t.d.
Printable View
ihlassız ihlas yine şaşırtmıyor. muhtemelen 79 kapatacak. Bu hisse k.y. için tuzaktan başka birşey değilmiş. bakmayın adının ihlas olduğuna. bunların "ihlas" la ne işleri olur. şahsi fikirlerim olup y.t.d.
bir iki ay sonra baslar cimere yazalim sikayet edelim
Turkiye bunlar kadar sahtekarini gormemistir
Mücahit Ören adındaki dolandırıcı hırsız Enver Ören tarafından dolandırıcılığın,hırsızlığın,kul hakkı yemenin,devleti dolandırmanın yollarını en iyi bir şekilde öğretilmiş amerikada ihtisas yapmış bu konuda fethullah gülenden medrese eğitimi almış tecrübesini umre hacılarının paralarını yiyerek başladı sonrada önüne kim gelirse tokatlayıp hortumladı en son haberlere göre 160 milyoncuk hemde 2014 yılında krban mağduru hepimiz medyada basında gördük demekki hırsız tokatçı olduğu kesin işin üzücü tarafı bu şahsı devleti ortak yöneten siyasi partiler olan mhp ve ak parti 'nin destekliyor olmaları yargılanmasını istemiyor olmaları..Sözün bittiği yer..Bacaksız küçük Co seni Allah'a havale ediyorum çaldıklarını,dolandırdıklarını,hortumladıklarını ailece yiyemiyesiniz boğazınızda düğümlensin o haram paralar..
Diğer site derken????!!!
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Investing yıkılıyor cimer di bimer di hâlâ medet uman saf insanlarımız var.
Vah vah vah çok geçmiş olsun.
Oy seçim demokrasiymiş bitmiştir artık.
Allah'tan başka yardımcımız yok.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durun daha 79 kuruş 69 var 31 var
Merhaba arkadaşlar !
Çok fırsat kaçırdım... 32 küsür maliyetle 82 den bugün çıktım... Çok direndim ama yeni fırsatları kaçırmamak adına ayrıldım... Çok dost tanıdım burada anlatmakla bitmez... Dilerim istediğiniz yerden satarsınız...
En büyük üzüntüm DEMOKRAT76 kardeşimin vefatıdır... Ağlayanın malı gülene fayda etmez düstüruyla ayrılıyorum...
Mücahit ö dilerim bu insanlara yaptığın ekonomik zulümün karşılığını dünyada ve ahirette en acı şekilde çekersin... Demokrat76 kardeşimin ailesi ve çocuklarının hakkı fitil fitil burnundan gelir...
Neyse dostlar kalın sağlıcakla... Rabbim tez zamanda sizlerinde istediğiniz karla çıkmanızı nasip eylesin.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Âmin can dostum bilmukabele.
...it itliğini yaparken tasmasını elinde tutanlar bu iti hâlâ yatırımcısına niye kışkırtır yıllardır sayısız şikayetlere rağmen; bu neyin intikamı, neyin rövanşı anlayamadım.
Sn nugurlu kazancının hayrını gör, bereketli olsun yoksulun da payını ayırdığından hiç şüphem yok.
Biz bu pantanal bataklığından tl bazlı maliyet için %50 daha gerekiyor hem bu saatten sonra primsiz kâğıt kalmamışken hiç çıkamam keşke birkaç ay öncesi terketseymişiz kâr zarar bakmadan.
bunlara para kaptiranin Allah yardimcisi olsun
yatirim yapayim derken dert sahibi yapar insani
parami kurtarıcam diye debelendikce.daha cok batarsiniz
Yenide hedef fiyat geliyor 2.5
Valla herhangi bir rakam vermek doğru değil ama su Fokurdamaya başladı,ya aşağı ya yukarı.Tez zamanda sert bir hareket gelebilir.ytd
bugün 80 alışta 80-81 kapatmalı.
Destek kademesi test etti
Bir haftayı daha tamamladık umarım önümüzdeki hafta güzel gelişmelere gebe olur.
5 sene once ihlas yerine altin alsaydiniz
ayni oranda getiri icin su an ihlasinen az 1.5 tl
olmasi gerekirdi guzel bir yerden arsa alsaniz 1.5 tl
yazlik alsanız 1.5tl araba alsaniz 1.5 tl
nereden bakarsaniz bakin 5.yilda yuzde 50 zarar
elinizde sabit oldugu surece zarar ediyor
bekliyorum falan diyenlere inanmayin
Bekliyorum diyen yalan mı söylüyor ? Sözünün arkasındaysan Ankara İstanbul nere uyarsa söyle görüşelim göstereyim sana olur mu ? Çeneni kapatacak mısın o zaman. Yav sanane milletin zararından karından. Para benim değil mi kar da ederim zarar da. Patronlarına söyle yazın alır güzün alır ..... Gözünü alır....
https://twitter.com/demokrat76/statu...197838336?s=20
4 temmuz da bu ky SATMAYACAK Y.T.D.
borsa da yatirim yapilip beklenilecek hisseler var
ama bu o tip bir hisse degil
malesef bu zihniyetin yatirim anlayisi boyle insanlarin
inanclarini suistimal ederek kanundaki bosluklari degerlendirerek ceplerini doldurmak
Hus bu kadar iyi niyetli bir insansan eğer ben kaç kez dedim sana yaz numaranı konuşalım görüşelim dedim. Benim saklanacak gizlenecek bir şeyim yok. Adım belli işim gücüm belli kim olduğum belli burada yazdıklarım belli. Ama sen sürekli bir yönlendirme çabasındasın. Kardeşim buradaki yatırımcının cebindeki paranın kar veya zarar olmasından sana ne. Kim başkasını bu kadar düşünür. Sürekli birilerine bir şey yaptırma çabasındasın. Yazıktır Günahtır Vebali Vardır insanları Yönlendirme. Bu dünyada çıkmazsa öte dünyada çıkar.
Kime hizmet ediyorsun bilmem ama hep yönlendirmeye çabalıyorsun. Kimse memnun değil zararda olmaya , kimse zarar etmek istemez ama insanların psikolojisini bozmaya zerre kadar hakkın yok. Patronlarına söyle sana talimat verip bu yazıları yazdıranlara söyle kimsenin ahı kimseye kalmaz. Din tüccarı olup borsada milletin cebinden çalanlara söyle babayı alacaklar :)
Başkentin selamı var de şarap şişesini hediye edeceğim onlara :) Artık içerler mi ne yaparlar bilmiyorum..
Hus senin hissen ihlas hissen var mı?eğer varsa önce sen çık sonrada bize satın kurtulun de.Eğer yoksa git başka yerde hırla.Çok aleni ipinin birilerince tutulduğu aşikar. Cehenneme kadar yolun var,çok paran varsa ver bizde bu iblis patronlarından kurtulalım yok ise Seninde,ipini elinde tutan sahiplerinin de Allah belasını versin, yeter da!!
demokratin vefatindan sonra yazmiycaktim
Konut kalmamış elinde hepisini eritmis kasaya yakında gelirmi..
Epeydir forma girmiyor hisseyi bile takip etmiyor hatta telefonundan anlik borsa takiplerini bile silmistim
En son 86 lardan alip corora virus mevzusu cikinca terste kalip 39 kuruslari gordugumde beni sinirlerimi yipratip o gunden beri ihlaslarim duruyor lakin takip bile etmiyor ara sira kac kapatmis diye tv den teleteksden bakiyordum halada öyle yapiyorum ihlaslar ne kadar duserse dussun yatirdigim ve bekledigim zamanida hesap edip ciddi para kazannadan ihlas danda ayrilmayi dusunmuyorum gazete 4 olacak iheva 2 yayin da gidecek ihlasi 80 den satacam yok oyle bi dunya ben para kazanamiyorsam tahtacida kazanmadin oda benimle birlikte yillarca beklesin.
Demekrot arkadasin yemin ederim ki az evvel forma ilk defa girip simdi vefat ettigini gördüm
Cok üzüldüm allah rahmet eylesin.
Yorumlarimin tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye si değildir...
Bu kağıt gider. Gider Ama nasıl ne zaman
Ne kağıtlar gördük gitmeyen
Mesela dohol. Rygyo. Sasa.
Ama bu Başka
Bunda beklememin tek sebebi arada bir yem atması
Maliyetim düşük çokta sabrım yok bunda kalmaya.
Bugün tavan yapsa hepsini yazmışım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Herkese mutlu sonlar
Rahmetli Demokrat nikli arkadaşada Allah rahmet etsin.
Boston çay partisini , para sahipleri tarafından kızıderili kıyafetine giren ayak takımına yaptırdılar , 1776 bağimsızlık günü ne günmüş be, adamlar dünyanın tüm hırsızlar için sığınılacak güvenilecek tek yeri olacakmış meğer.
Para sahiplerinin ayak takımı burda da bürünmüşler iyilik kılığına ky yi usandırmak için yazıyor ; Moruklar. Geçmişe bakılırsa çok kişi aldatıldı .
Güvenilen 4 temmuzda ad bu ky SATMAYACAK.
Bağimsız fikriniz hiç etkilenmeden kararı kendiniz verin yatırımınıza.