Sayfa 248/907 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Aynen öyle güzel kardeşim..Tek eğileceğimiz ve güveneceğimiz Rabbim olan Allah ve kanunlarıdır.."Lâ havle velâ kuvvete illâ billah...." Allah'a emaet ol..Selamlar..Faruk kardeşimede Allah rahmetler nurlar ihsan eylesin..Mekanı cennet olsun..Amin..
    Âmin can dostum bilmukabele.
    ...it itliğini yaparken tasmasını elinde tutanlar bu iti hâlâ yatırımcısına niye kışkırtır yıllardır sayısız şikayetlere rağmen; bu neyin intikamı, neyin rövanşı anlayamadım.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    Çok fırsat kaçırdım... 32 küsür maliyetle 82 den bugün çıktım... Çok direndim ama yeni fırsatları kaçırmamak adına ayrıldım... Çok dost tanıdım burada anlatmakla bitmez... Dilerim istediğiniz yerden satarsınız...

En büyük üzüntüm DEMOKRAT76 kardeşimin vefatıdır... Ağlayanın malı gülene fayda etmez düstüruyla ayrılıyorum...

Mücahit ö dilerim bu insanlara yaptığın ekonomik zulümün karşılığını dünyada ve ahirette en acı şekilde çekersin... Demokrat76 kardeşimin ailesi ve çocuklarının hakkı fitil fitil burnundan gelir...

Neyse dostlar kalın sağlıcakla... Rabbim tez zamanda sizlerinde istediğiniz karla çıkmanızı nasip eylesin.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn nugurlu kazancının hayrını gör, bereketli olsun yoksulun da payını ayırdığından hiç şüphem yok.
    Biz bu pantanal bataklığından tl bazlı maliyet için %50 daha gerekiyor hem bu saatten sonra primsiz kâğıt kalmamışken hiç çıkamam keşke birkaç ay öncesi terketseymişiz kâr zarar bakmadan.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bunlara para kaptiranin Allah yardimcisi olsun
    yatirim yapayim derken dert sahibi yapar insani
    parami kurtarıcam diye debelendikce.daha cok batarsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by Deli Süvari Yazıyı Oku
    Çomarların çomar olduğunu herkes bildiği halde, ısrarla çomarların kötü çomar olduğunu yazmaya devam eden çomar. "Azmış kudurmuştan beterdir." Ne kadar doğru bir söz.
    adam laftan anlamıyor ki spk yazmak gerekiyor bi güzel ceza öder

5. Yenide hedef fiyat geliyor 2.5

6. Valla herhangi bir rakam vermek doğru değil ama su Fokurdamaya başladı,ya aşağı ya yukarı.Tez zamanda sert bir hareket gelebilir.ytd

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. bugün 80 alışta 80-81 kapatmalı.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

8.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    bugün 80 alışta 80-81 kapatmalı.
    takunyanın sesini duydunuz mu?Tıkıdık,tukuduk.Seni gidi hacı dayı seni.Gençliğinde az toplamadık angara batakhanelerinden.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 248/907 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •