Abi net short olur diyenler düşecek diyenler shorta niyetlenen kadar değil..
Şurada bir etkinlik yaptınız ona bile uyulmuyor..yok zaman yok bilmem ne ulen bizde biliyoruz bunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abi net short olur diyenler düşecek diyenler shorta niyetlenen kadar değil..
Şurada bir etkinlik yaptınız ona bile uyulmuyor..yok zaman yok bilmem ne ulen bizde biliyoruz bunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de stratejimi yazarım ama yazınca pala hemen uyanır hepimizi üter bende kalsin...
Ya da aman neyse ya aha yazıyorum bak bu şarkının sözleri:)
Zorla tutamam gidene yol yakışır
Aşk bir kalp yarasıdır zamanla unutulur
Senle ayrıldık ne denir ki hayırlısı
Gönlümün kapısını yeni bir aşk çalabilir
Yanmam yıkılmam senin ardından yar
Öteki aşıklardan büyük farkım var
Bir gidene kal demem asla
İki ezdirmem kendimi aşka
Üç düşman olup ayrılmak yakışmaz
Sana son sözüm iyi şanslar(2)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gün tutturacak illa ki tutturacak bozuk saat misali.. bakalım yiyecek mi ekmeğini hayırlısı ile.. otrende oturacak mı.
Becerecek mi..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB dolar toplayacaksa faiz indirimini kafasından geçirmez..Reis ben faize karşıyım ama beni dinlerler dinlemezler diyerek tüm faiz artışlarını MB ye devretti..Suçlu belli şimdiden..sembolikte olsa ufak bir faiz artışı yapar diyorum..Long şort demiyorum bu haftayı dik bırakırlar sıkışma devam eder..
bende, yarından itibaren veya karar sonrası yeni bir alım dalgası geleceğini düşünüyorum. ama buda herkes gibi benim düşüncem. yanılabilirim veya yanılmayabilirim hiç sorun yok. çekilirim köşeme akıllı uslu oturup sadece düşüncemi yazarak devam ederim. utanılacak bir şey yapmıyoruzya.
Hadi Dow yapabilirsin sen..
Hazır herşey ve herkes hâlâ terste sayılır,
TA seningiller nasduck ve s&p sıpası bile.. )
Aslında düşünülen in aksine faiz artarsa borsa düşer.. umarım artırmaz sabit kalır..hatta düşürsün ama.artirmasin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La olum sende de ne para varmışSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karar_anı hocam ben usta değilim ama fikrim MB simgesel/mesaj amaçlı faiz artışı yapacak, 25 ya da 50 baz puan olabilir. Ağzımızdan çıkan lafları ciddiye alın, eskisi gibi olmayacak vs. babında. Bu senaryoda vadeli 30 1800+, endeks 100 1650+ olur. Sonrasında beklenen sert düzeltme gelir. Faiz indirimi gibi bir durumun olma ihtimali pek mümkün görünmediği için faiz kararına bağlı bir düşüş beklemiyorum. Sabit tutulsa dahi olumlu algılanacak nede olsa.
Ben noel babayı tutuyorum .
Çoğu hissede para dağıtıyor mübarek tahsilata gelmese bari
Ölmez umarım nail santa
Valla ucuza alma konusunda iddialıyım. Forumda benden iyisini az gördüm, onlar da çok iyiydi zaten rakip olamazdım.
Pahalıya ise satmayı asla beceremedim zayıf yerim bu. Bugun mesela alkim vardı tavana iki kademe kala verdik belki hareketi yeni başlıyor belki o belki bu verip geçiyorum biraz o konuda kendimi geliştirebilmiş olsam hedeflerime çok daha erken varacaktım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakın ben kesinlikle faiz kararı şöyle gelir diye düşünerek bir öngörüde bulunmuyorum. zaten anlamamda ordan burdan duyduklarımızla bir fikir yürütebiliriz. ben sadece teknik analiz anlayışı ile öngörüde bulundum. hani faziz kararı borsayı nasıl etkiler diye sorulsa hiç sesimi çıkaramam. çünkü eşşek onların.ister inerler, isterlerse ahıra kadar binerler:)
Merkez faiz artırmayacak....faiz sabit kalacak borsa bunu olumlu karşılayacak....bu benim ön görüm....artırsa ne olacak borsa bunu satışla karşılar....not alalım lütfen...herkes fikrini ve nedeni yazsın...iyi geceler...
Martingale iflas eder!
Tartıştığınız bağlamı anlamadım, çok mesaj var..
Alkım tutmalı idiniz..
Biras sabır.. gerçi Maliyet önemli..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yön yukarı diyorum, geniş çaplı düZeltme için henüz vakit gelmedi safındayım..
Başka bir muhabbet dönüyor, neyse..
Okudum, geriye doğru. Kons'un yaptığı martingale değil.
Daha özel ve uygulaması çok deneyim isteyen bir teknik. Yukarı giderken Belli bir mesafede, mesela 500 puan, kara geçen pozu hemen kapatmak kara geçmeyen için beklemeye devam etmek. En nihayetinde ciddi düzeltmede hepsini kapatıp oyunu yeniden kurmak.
Zor bir teknik. Yani kons'un kaldıracı görünenden az ve ortalaması görünenden yukarıda olabilir.
Bazı pozlar çok aşağıda kapatılmayı bekliyor olabilir.
Hesabı bile sıkıntılı..
Alan da kazansın. Alsat alsat alsat 12 14 arası bi kazandık, 12 - 18.80 bi kazandık şükretmeyi masadan kalkmayı bilmek lazım.
Arsan tutuyorum mesela dile kolay 4 senedir öyle tutuyoruz. Dohol öyle. Ne kazandıysak borsadan kazandık çok şükür, o nedenle kaybetmeye çok isteksizim varsın uçuk karlar etmeyeyim 1. Kural para kaybetmemek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar ve altın aşağı inmiyorsa tabanda demektir..
bunlar tabandaysa doğru orantılı olan CDS ler de taban çalışmasında demektir..
ve bunun 3 üyle tam ters orantılı olan borsa zirvede demektir..
az daha uzar ya da uzamaz bilemeyiz..ama uzarsa bu durum borsadaki yabancının işine gelmez ..
bunun için bir bahane lazım..bu bahane faiz indirimi olabilir..
aslında cons bayımda düşüncesini ve pozunu paylaşıyor. hava atmayı seviyor demekki:) yoksa pozunu niye paylaşsın.. ama itişip kakışmaların sürekli içinde olduğu için doğal olarak tökezlediğinde karşı taraftan tepki alıyor. yoksa herkes diediği gibi paylaşım yapabilir. kimsenin zevkine, kazağının rengine, karışmamalı. ben mesela yeşil i çok severim. oda kırmızı olsun on kuruş fazla olsun diyor:) durum bu...
Hocam kaçtır görüyorum bunu, elinize sağlık çalışmış paylaşıyorsunuz ben de görüş vereyim. Hem böyle çalışmada sadece son 5 yıl çok kısa ( bar sayısı az, güvenilirlik düşük) hem de cds 100 lere gelmiş değil. 2013 rallisini mesela nereye koyacaksınız bu sistemde uyumsuzluk vere vere çıkmış gibi görünür.
Dolar bazlı kimse borsa pahalı demiyor. Benzerimiz ülkelere göre de pahalı değil %30 ucuzuz hala. Ancak bunun sebepleri var sn. Deniz43 yazılarını okuyabilirsiniz. Tamam teknik yapalım ama böyle bir teknik ne kadar doğru bilemedim çalışsa da çalışmasa da şans olur bana göre.
Sakın yanlış anlamayın çıkar düşer demiyorum sadece bana göre anlamlı bir sistem değil diyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasılki borsa her yükselişte düzeltme bekleyenleri kandırdı ve zirve üstüne zirve yaptıysa benzer şekilde CDS ler de geçmişte aynısını yapmış..yani borsa zirveden düşerse bunun adı düzeltme olmaz..bunun adı orta vade dip arayışı olur.. aynen böyle söyler cds in geçmiş grafikleri..çok sayıda balonun balonu hisseler aylık bazda satışta kepmeyi bekliyorlar..ama yarın ama haftaya..bekliyorlar..
Şimdi yanilirsak bir daha mesaj yazamayacak miyiz. 😀 ?
10000 kaldıraclı poz. oldu.
Peki ! Zeki Müren de bizi gõrecek mi?
Biden'ın dışişleri bakanı adayı Blinken: Türkiye'nin bir NATO müttefiki olarak S-400 edinmesi kabul edilemez https://t.co/Poy0zNrhKe https://t.co/FGH74dRn5d
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
HUSEYIN GÜNAY NTV muhabirinden taze haberler var.S400 hakkinda.BIDEN ekibi sert oynayacak.
rezervlerin tükendiği dank edince dış politikada yumyumoş oldular... kitlerler s-400'leri bir depoya, anahtarını da verirler bir "nato" yetkilisine... şimdi bile yapmış olabilirler, sinoptan sonra gören olmadı s-400'leri hiçbir yerde...
Arsan mükemmel tercih..helal olsun..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIDEN seçim öncesi rte için yaptıklarının (s-400, suriye harekatı v.s.) bedelini ödemeli diyordu...sarı kafa ile düşe kalka gidiyorduk BIDEN ile işimiz var...