Sayfa 245/1004 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Viop - XXX

Ya i$te böyle.. )
    Hadi olm Dow göstert amcalara... )

2. Sayın sensor artık siz yazdıkça beni gülme tutuyor valla, yanlış anlamayın hakaret olarak da asla algılamayın ama delinin biri kuyuya atınca 40 akıllının çıkaramadığı taş gibisiniz. kimseyi takmadan umursamadan habire yazıyorsunuz

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sevgili karar_anı’na saygımdan yön belirttim bende...
    Belki hata yaptık, önemli olan volatilite...
    Orta vade tabiki 20-25K puan alınsa bir yönden müthiş...
    Ama düşününce geçen hafta 172 açıp 166 kapayan ve terse de dönebilen varsa yön olsa ne olmasa ne...
    olurmu öyle şey estağfurullah. hani ben çok itişip kakışma çok olduğu için hadi bakalım demiştim. ee.. artık hem çakılıp hemde hala akıldanelik yapılırsa pes deriz yapacak başka bişey yok. camdan çıkıp adamı dövecek değiliz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Sayın sensor artık siz yazdıkça beni gülme tutuyor valla, yanlış anlamayın hakaret olacak da asla algılamayın ama delinin biri kuyuya taş atınca 40 akıllının çıkaramadığı gibisiniz. kimseyi takmadan umursamadan habire yazıyorsunuz
    Sende iyisin Sayın kadirz_m )..

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    O kadarınıda Dow emmigil halletsin dA.. ) ââ„¢¨
    Olaylar ve zaman buluştuğunda,,,
    Yuvarlak çöte tek elden yürütecek gemiyi...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tahmin etmek bana göre kusurdur. Egoya yenilmektir. Borsacı hareketi değildir muhabbet hareketidir tahmin...

Finansal enstrümanlar tahmin edilemez. Senaryo oluşturup şu olursa şu kadar süre şu pozu tutarım aksi olursa da su şekilde stoplarım diyemiyorsunuz paralar gidici demektir bana göre.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten ben yönü hiçbir zaman bulamadım bu arenalarda trende de hiç oturamadım. yıllardır bi şelale bi ralli iniyo çıkıyor hiçbirinde de en başından oturup şeyttiremedim, o yüzden fakir geldik fakir gidecez abi
    bikaç tane stratejim oluyor işte üüüle büüüle yandan mandan bi o yandan bi buyandan yuvarlanıp gidiyoruz.
    mesela bikaç tanesini süüüleyim.
    hasan almaz basan alır
    ak akçe kara gün içindir
    Gülme dostuna gelür başına
    gibi vs. listeyi uzatabilürükte kısalada bilü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    olurmu öyle şey estağfurullah. hani ben çok itişip kakışma çok olduğu için hadi bakalım demiştim. ee.. artık hem çakılıp hemde hala akıldanelik yapılırsa pes deriz yapacak başka bişey yok. camdan çıkıp adamı dövecek değiliz
    ama bu herkes için geçerli. kişiye özel değil yani. aman yanlış anlaşılmasın
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Demo hesap ya imkansız veda etmesi anca kendini kandırır..zatrn insanlara da bozuk Türkçesi ile yaptığı bu.
    Keşke mert45 Leylasının forumuna yazsa burayı hiç işgal etmese
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kavurmacı güzeli
    Sana kaç kere adam ol dedim ama senden uzak şeyler istemişim bugun daha iyi anladım.
    Dünden beri ne yazdıysak burada ,
    yakında bu kafa ile veda edersin ......................
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 245/1004 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •