Erdoğan: Türkiye yüksek faiz üzerine kurulu para politikasını artık terk etti
biz dolarcıları asla yenemezsiniz...
dolar lobisinin savuncusu c.b
Printable View
Erdoğan: Türkiye yüksek faiz üzerine kurulu para politikasını artık terk etti
biz dolarcıları asla yenemezsiniz...
dolar lobisinin savuncusu c.b
Saf kötülük fışkırıyor.. yine zengin etti birilerini bugünRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ülkenin fişi çekilmiştir... not alın...
sonun başlangıcı bugündür...
bir ara trend kırıldı şimdi sctık dedim...
sonra ufuktan resimiz belirdi...
https://i.hizliresim.com/ctrj18d.jpg
Şaap şarjör değiştiriyor sanırım..
birinci dalga müdahale 12.50 seviyelerinde dip yaptı
şimdi köpüğü bekliyor, ikinci satış için
beyhude çabalar
bir kaç gün tutarsın sadece
zihniyet çünkü aynı
"yatırım tavsiyesi değildir"
Erdoğan: Düşük kurla ülkemizi ithalat cenneti haline getirmek isteyenlere geçit vermeyeceğiz
MB, erdoğan konuşması evvelinde piyasaya müdahele etti ki millet rahat rahat 12.5 dan dolarını alabilsin diye.
Reis konuşurkende 13 üstü sat. Bedava para yine :p
Yakın bir arkadaşımla trade ediyoruz bugün yan yana. O zaten yüksek hacimdir hep. Kendi kurumunda türkiye'de ilk 3 de işlem hacminde ama vadeli az yapar, dolar işlemleri daha da az yapar. Kamyonla dolar long yaptı demin aşağılardan, şimdide bedava parasını alıyo. Saraya tepsiyle baklava yollucam diyo, yanlış anlaşılmayacaksa :P
Dolar 13.80 den bir anda neden 12.40 i gordu ?
12.40 i goren dolar padisahin konusmasindan dolayimi geri yukari ataga kalkti ?
son 30 dakika olaylardan bihaberim
Bozkurt külliye ye git bu ne yiyip içiyor bir bak birde 20 yıldır sen yönetiyorsun de. Bunun kafa karışık.
1.12.2021 12:58:37 Erdoğan: Artık faiz oranlarını dayatmalara göre değil ülkemizin ihtiyaçlarına göre belirleyeceğiz
Bunlar vioptada isleme basladi. Iki ay yuksekten ahort acarlar. Sonra faiz artisiyla 10 liraya cakarlar. Klasik badem hareketi.
zat konuşurken , alkış sesi çok zayıf geliyor..
konuşmasa dolar 12 ye çok yaklaşacak..
1.12.2021 13:02:37 Erdoğan: Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz
Kanserde kullanılan Ağrı biraz kafa yapar bana da yoğun bakımda verdiler tavanda kocaman örümcekler vardı. Beni PKK lilar kaçırdı. Babam araba almış 3-1 odalı. Vallahi bu şekilde görüyordum. O kadar ağır ilaçlar.
%50 enflasyon varken , %16 mevduat faiziyle döviz kurlarında artışı engelleyemezsiniz.Merkez bankasının bu tür döviz satışları ,sadece ,TL mevduatta sıkışıp, treni kaçırdığından yakınan 1 trilyon lirayı aşkın TL mevduata bulunanları döviz trenine binme fırsatı yaratır.
Zaten merkez bankasının kendine ait dövizi yok ki, kimin dövizini sattıkları da ,ayrı bir tartışma konusu.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankalardan çıktım; çok ucuzlar ama bu işin sonu sakat..
ihracatçılarla kaldık yine...
Beyler, onu bunu bilmem ama bugün birçok yatırımcı fena patladı bazı yatırımcılarda voliyi vurdu.
Kesin bana verilen ilaçlar dan alıyor. O
Günleri hatırladım sürekli saldırıyordum kayınpedere ana avrat küfrettim odaya kim girdi küfrediyordum, elimde ne varsa fırlatıyordum Zıctık Aynı ilaçlarsa savaş bile çıkarır.
Tanzim dolarlardan alabilen oldu mu :)
o ddeğilde nerdde o eski akp grup toplantıları...
ordaki yalaka takımı bile alkışlamıyor...
Beni bile vadeli viop işlemine başlattılar...10 kontratı geçmem, maksat heyecan olsun:)
bugunku hareket MB için doların tepesini değil doların dibini işaretledi bu arada... anladık ki bundan sonra 12.50 altı yok...
Dikkat ederseniz hep saldırıyor öfkeli her şeye aynı durumu yaşadım yeminle. Nasıl bir ilaç kardeşim beni de çıldırttı
MB olarak sen erdoğan'ın konuşmasının piyasayı bozacağını, doları yükselteceğini bilmiyo musun?
Madem müdahele edicen, bekle o konuştuktan sonra müdaheleni yap.
En azından dolarını yukardan boz, bi de müdahele sonrası piyasa bozucu konuşma yapan biri olmasın en azından.
Komedi gibi. Neresinden tutsan, daha büyük bir iş bilmezlik ile karşı karşıyayız.
Şunlara IQ testi yapılsa, ortalamaları kaç çıkar ciddi merak ediyorum.
Ortalama kaç IQ seviyesi ile idare ediliyoruz, çok merak ediorum :P
dolara verdikleri zaman piyasaya da veriyorlar...doları aldıkları zaman piyasayı da alıyorlar...allahım sen aklımıza mukayyet ol...
Onur Dalar
@onurdlar
· 22s
Ciddi bir kaynaktan doğrulattım. Doruk Küçüksaraç'ın istifa sebebinin Merkez Bankası'nın yeniden döviz satışı kararı alması olduğunu söyledi. Küçüksaraç buna karşı çıkmış. twitter.com/t24comtr/statu…
böyle bir iddia mevcut