Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tanzim dolarlardan alabilen oldu mu
    tabi ki , yemekten erken kalkıp hemen gereğini yaptım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    çok enteresan valla. Bir taraftan dolara müdahale ettiler, diğer taraftan bu konuşma ile geri yükselttiler. Ülkem adına ciddi üzgünüm ve kaygılıyım.
    Mal bunlar mal... Malın kralı

3. Beni bile vadeli viop işlemine başlattılar...10 kontratı geçmem, maksat heyecan olsun
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    %50 enflasyon varken , %16 mevduat faiziyle döviz kurlarında artışı engelleyemezsiniz.Merkez bankasının bu tür döviz satışları ,sadece ,TL mevduatta sıkışıp, treni kaçırdığından yakınan 1 trilyon lirayı aşkın TL mevduata bulunanları döviz trenine binme fırsatı yaratır.
    Zaten merkez bankasının kendine ait dövizi yok ki, kimin dövizini sattıkları da ,ayrı bir tartışma konusu.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam Viopta isleme basladilar. Muhtemelen daha once yaptiklari gibi 2 3 ay dolar short acacaklar. Arkasina yuklu bir faiz artisi yapip ordan katmerli kazanc saglayacaklar. Vatandasin elinde sadece yapiskan fiyatkar kalacak.

5. bugunku hareket MB için doların tepesini değil doların dibini işaretledi bu arada... anladık ki bundan sonra 12.50 altı yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Dikkat ederseniz hep saldırıyor öfkeli her şeye aynı durumu yaşadım yeminle. Nasıl bir ilaç kardeşim beni de çıldırttı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    çok enteresan valla. Bir taraftan dolara müdahale ettiler, diğer taraftan bu konuşma ile geri yükselttiler. Ülkem adına ciddi üzgünüm ve kaygılıyım.
    MB olarak sen erdoğan'ın konuşmasının piyasayı bozacağını, doları yükselteceğini bilmiyo musun?
    Madem müdahele edicen, bekle o konuştuktan sonra müdaheleni yap.
    En azından dolarını yukardan boz, bi de müdahele sonrası piyasa bozucu konuşma yapan biri olmasın en azından.
    Komedi gibi. Neresinden tutsan, daha büyük bir iş bilmezlik ile karşı karşıyayız.
    Şunlara IQ testi yapılsa, ortalamaları kaç çıkar ciddi merak ediyorum.
    Ortalama kaç IQ seviyesi ile idare ediliyoruz, çok merak ediorum :P
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tanzim dolarlardan alabilen oldu mu
    tl yokki

Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •